Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    27.06.06, 19:19
    Co sądzicie o tramposzach na dziewczynach starszych, tzn nie pseudo
    zbuntowanych 15stkach?? Uważacie, ze trampki są dobre tylko dla subkultur czy
    można je wykorzystywać jako modny dodatek? Zapraszam do obejrzenia zdjęć na
    blogu - galeria-trampkow.blog.onet.pl
    Obserwuj wątek
      • marikka Re: trampki:] 27.06.06, 21:53
        jesli tylko pasują do reszty stroju to nie mam nic przeciwko. według mnie
        czasami mogą nawet odmłodzic:)
      • maggi9 Re: trampki:] 27.06.06, 23:51
        Nigdy nie przepadałam za trampkami na własnych stopach.Czułam się w nich jak w płetwach:) Jakos tak dziwnie się w nich chodziło.
        Ale na innych osobach nie mam nic przeciwko.O ile nie są straszliwie schodzone, dziurawe i fajnie skomponowane w reszte stroju
      • ex_oriente_lux Re: trampki:] 28.06.06, 09:29
        Dla mnie trampki to takie lżejsze wydanie glanów, czyli respect :)
        • irenka82 Re: trampki:] 28.06.06, 09:35
          dla mnie tez:)
      • amlutka Re: trampki:] 28.06.06, 09:36
        Rocznik 75 - noszę czerwone trampki do niebieskich dżinsów :) tyle że chodzi
        się w nich rzeczywiście trochę niewygodnie bo mam wrażenie że pięta "leci do
        tyłu"
      • geene Re: trampki:] 28.06.06, 11:11
        A ja własnie noszę się z zamiarem kupienia trampek. Znalazłam nawet takie które
        mi się bardzo podobają.
      • cioccolato_bianco Re: trampki:] 28.06.06, 11:15
        nie nosze trampek, ale nie mam nic przeciwko, jesli ktos lubi :)
        jak mialam 15 lat to faktycznie nosilam,tylko dlaczego moj owczesny bunt od
        razu musi byc 'pesudo'??? :) wypraszam sobie!
        • reebelle Re: trampki:] 28.06.06, 12:51
          z buntu się nie wyrasta.
          piszesz, że "buntowałaś się", ale co dalej? nagle przestałaś? to jest właśnei
          zjawisko pseudo zbuntowanych 15stek.

nie bulwersuj się tak.
          • geene Re: trampki:] 28.06.06, 12:59
            Bunt jest charakterystyczny dla nastolatków. Całe szcęście, że się z niego
            wyrasta.
      • wuj_truj Re: trampki:] 28.06.06, 12:08
        Ja przebiegałam w trampkach ostatnie 10 lat, w zeszłym roku z żalem pochowałam
        moje ostatnie Conversy - i dość już, stwierdziłam - a teraz jak obejrzałam te
        zdjęcia na blogu, to tak mi się tęskno zrobiło, że może się skuszę:)
      • nessie-jp Re: trampki:] 28.06.06, 14:55
        Trampki są ponadczasowe :) Podobnie jak adidasy. Nikogo chyba nie szokuje babcia
        pomykająca w białych sportowych adidaskach (oczywiście używam tego słowa w
        znaczeniu "butów sportowych", nie oryginalnych trójpaskowców). Dla mnie trampki
        to lżejsza wersja powyższych. Na lato, na wakacje, do lasu... Niekoniecznie
        Conversy, do marki mnie nie ciągnie, w końcu to nie zegarek :))

Noszę też tenisówki w różnych odmianach i kolorach.

Czy można je wykorzystać jako dodatek? Pewnie można... dla nadania strojowi
        niezobowiązującego, przekornego charakteru. Ale tak naprawdę trampki to po
        prostu kwintesencja buta codzienno-roboczego.
      • ladyblue Re: trampki:] 28.06.06, 15:51
        trampki są fajne :)

szkoda ze na galerii nie ma tych w szpic i na szpili ;] (chciałam takie kupić
        ale mojego rozmiaru nie było, oczywiście dla żartu)

do posiadaczek trampków - jak radzicie sobie z "cudownych" zapachem gumy? jakiś
        dobry sposób na neutralizację czy zaciskanie nosa i "taki urok tych butów"?
        • kum-nye Re: trampki:] 28.06.06, 16:00
          No wlasnie...ja mam 3 pracy i tylko jedna jest taka zwykla, bardzo tania- ten zapach jest straszny po prostu!
          • kochanica-francuza bunt , dzieci drogie, 28.06.06, 16:08
            nie przemija - on tylko zmienia formę
            • tenebre Re: bunt , dzieci drogie, 28.06.06, 19:59
              A te "dzieci drogie" to w jakim celu kochanico?
              • wuj_truj Re: bunt , dzieci drogie, 09.07.06, 09:43
                Zapewne w celu nadania wypowiedzi tonu mentorskiego :/
          • kwiat_paproci Re: trampki:] 28.06.06, 16:10
            uwielbiam trampki i popieram je na wszystkich stópkach, niezależnie od wieku,
            koloru skóry, orientacji seksualnej, wyznania, przekonań politycznych i ilorazu
            inteligencji :DDD Obecnie mam piękne, soczyście pomarańczowe, parę osób jak je
            zobaczyło pierwszy raz, powiedziało "Juszczenko" ;DDDD kocham je za to, że są
            piękne i że mogę sobie pozwolić na zmienianie butów co miesiąc, bo zazwyczaj
            kupuję takie trampki za 12 złotych ;)
        • ex_oriente_lux Re: trampki:] 28.06.06, 20:03
          a ja na cicholandzie widziałam czerwone trampki w szpic. No szczena mi opadła :) pojęcia nie miałam, że coś takiego istnieje.
      • by_niebo Re: trampki:] 08.07.06, 16:04
        popieram Kwiat Paproci ;)
        osobiście nosiłam trampki w wieku 15 lat i jakoś nie czułam się w nich zbuntowana ;)
        aktualnie mam o dwa lata więcej i jedyny bunt jaki czuję, to ten przed szarośćią tego świata. dlatego moje trampki są albo żółte albo w kwiatki ;)
        • marzena_1994 Re: trampki:] 08.07.06, 17:54
          Ja calkowicie popieram trampki...Nawet dla tych starszych i mniej
          zbuntowanych..SAma noszę gdzieś od roku...I wiem że nie wszystkim się to podoba
          (gdy je noszę to mnie yśmiewają:(Najbardziej lubię połaczenie zwiewnej spódnicy
          i beżowych trampków...)dość ontrastowe ale MNIE sie podoba:P...)
      • guanabana_itd Re: trampki:] 08.07.06, 18:01
        Trampeczki są super, exctra, bomba, cool :D
        Tak na prawdę ładnie się prezentują i nie mam nic przeciwko ich noszeniu
        (chociaż z wiekiem :P coraz rzadziej to robię:P).

Tylko szkoda, że nie na te upały :P
        • maghia Re: trampki:] 08.07.06, 19:11
          wie ktoś gdzie we Wrocławiu kupić żółte trampki? wszędzie widziałam zielone i
          czarne, ale takie mam. bardzo chciałabym żółte:)
          • nikate Re: trampki:] 08.07.06, 20:03
            Trampki są super:) Uważam ze dodaja charakteru.Dziewczyny super w nich
            wyglądają:) Sama uwielbiam.
            • lilly-x Re: trampki:] 08.07.06, 20:25
              tez uwielbiam trmpki, sa super. ladne i wygodne :))
      • pati_pz Re: trampki:] 08.07.06, 20:51
        No ja mam 15 lat, noszę trampki i jest ok :) Wygodne, praktyczne-pasują i do
        spódnicy i do spodni, na swój sposób ładne (nie każdemu się podobają). No
        pewnie, że można wykorzystywać je jako dodatek :]
        Zapach gumy mi nie przeszkadza, nie jest tak nieznośny ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka