laparisienne_bcbg 10.07.06, 20:56 Nic mi sie nie chce oprocz placzu. Do widzenia moze za tydzien... Barszo smutna laparisienne en deuil Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybka_18 Re: Tygodniowa ZALOBA! 10.07.06, 21:29 faktycznie tragedia!!! dobrze,przynajmniej nie będziesz zaśmiecać forum bzdetnymi postami :D Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Tygodniowa ZALOBA! 10.07.06, 22:16 moze na pocieszenie maz zafunduje Ci biust ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
eve.e Re: Tygodniowa ZALOBA! 11.07.06, 10:17 cóż za tragedia. też płakałam jak Francja wygrała z Brazylią. takie życie. a teraz mamy przynajmniej tydzień spokoju ;) <może uspokoi się mój instynkt mordercy, który budzi się za każdym razem, gdy widzę Twój post> Odpowiedz Link Zgłoś
marzena_1994 Re: Tygodniowa ZALOBA! 11.07.06, 16:27 I dobrze że Włosi wygrali!!!!!!!!!!!!Francuzi na szczęście przegrali!!!!!!!!I dobrze!!!!!!!!!!A zidane to niewychowany cham!!!!!!!!!!!!!Hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Tygodniowa ZALOBA! 11.07.06, 16:29 marzena_1994 napisała: > I dobrze że Włosi wygrali!!!!!!!!!!!!Francuzi na szczęście przegrali!!!!!!!! I > dobrze!!!!!!!!!!A zidane to niewychowany cham!!!!!!!!!!!!!Hihihihi tak sobie tlumacz.gdyby metarazzi nie byl takim chamem i rasista to zidane by tak nie zareagowal.chyba ze jestes zwolenniczka tego ze gdy ktos na nas pluje to udajemy ze to deszcz Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzunia a ja się baaardzi ciesze! 11.07.06, 10:51 dobrze że wygrały Włochy :) najbardziej zależało mi na tym żeby nie wygrali francuzi ani niemcy! a Włosi to przesympatyczny naród więc dobrze że to oni wygrali :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonesik Re: a ja się baaardzi ciesze! 11.07.06, 11:11 Trzymamy Cie za słowo, tydzień spokoju na forum ufff. Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa arbuzunia ty masz chyba nierowno pod sufitem 12.07.06, 14:33 albo pracujesz "na rurce w Italii" skoro sadzisz, ze Wlosi to "przesymaptyczny narod"- jakie to przesmapatyczne nazwac matke przeciwnika algierska terrorystczna zdzira i wiedzac ze jes chora zyczyc jej zdychania w meczarniach... Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Tygodniowa ZALOBA! 11.07.06, 11:20 laparisienne_bcbg napisała: > Do widzenia moze za tydzien... > a moze jednak nie!?? Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Tygodniowa ZALOBA! 11.07.06, 11:46 Ja myślę,że taka PORAŻKA wymaga jednak dłuższej żałoby :))) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Tygodniowa ZALOBA! 11.07.06, 11:53 no wlasnie! z definicji na wikipedi wynika, ze powinna trwac ROK (!!!!!:)))))))) CYTAT: "Żałoba to stan emocjonalny stanowiący proces przystosowania po stracie oraz zwyczaj polegający na oddaniu szacunku osobie zmarłej, manifestowany przez osoby, z którymi była ona związana, zazwyczaj przez noszenie czarnych ubrań oraz przez powstrzymywanie się od korzystania z rozrywki. Jako reakcja emocjonalna trwa zazwyczaj około roku." pl.wikipedia.org/wiki/%C5%BBa%C5%82oba Odpowiedz Link Zgłoś
lilly-x Re: Tygodniowa ZALOBA! 11.07.06, 11:54 Bylam za Francja, a jednak widzie dobra strone ich porazki - nie bedzie cie tydzien na forum (tylko, ze zaloba trwa rok, wiec... sama widzisz. Zaloba to zaloba - slowo sie rzeklo ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 oui, oui, encore....!!!! 11.07.06, 14:05 img135.imageshack.us/img135/7090/campionidelmondo4im.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa bo tu panuje instynkt stadny 12.07.06, 14:35 ja zaluje laparowy jako przedstwicielskinarodu pokonanego w walce nie fair Odpowiedz Link Zgłoś