ex_oriente_lux 19.07.06, 19:34 Czarny dól, żółta góra. Napatrzeć się dzisiaj na siebie nie moge ;) Wasze ulubione zestawy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
junkii Re: Ulubiony zestaw kolorystyczny 19.07.06, 19:40 Mam tez taki zolty sweterek i kocham go nosic z czarnymi rzeczami:) Ale kocham tez brązy:0 wszystki brązy:) od bezowego do starego zlota:) Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Ulubiony zestaw kolorystyczny 19.07.06, 20:00 banalny: czarny z bialym, a najbardziej czarny z czarnym. ale mam zakaz kupowania czarnych ciuchow, buuuu Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa szary z czerwonym 20.07.06, 20:27 szary z brudnym rozem, szary z granatowym Odpowiedz Link Zgłoś
m0nam Re: Ulubiony zestaw kolorystyczny 19.07.06, 20:03 Mój numer 1 Czekoladowy brąz z zielenia kiwi, limonką Nastepnie w kolejności: Zielen khaki z soczystym żółtym Czerń z bielą Czekoladowy brąz z bielą Czekoladowy brąz z soczystym zółtym Zieleń khaki z czernią Oklepane połaczenie: czekoladowy brąz z turkusem Odpowiedz Link Zgłoś
matmam Re: Ulubiony zestaw kolorystyczny 19.07.06, 20:07 To ja dziś też żółta góra tylko,że brązowy dół:) Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.i1 Re: Ulubiony zestaw kolorystyczny 19.07.06, 20:57 ulubiony kolor to braz. Lubie laczyc braz, turkus i zielen, we wszystkich mozliwych kombinacjach. Fajnym polaczeniem jest tez ciemna zielen i rudo-pomaranczowy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: Ulubiony zestaw kolorystyczny 19.07.06, 22:25 -Czarny i ewentualnie brąz z: fioletem i pochodnymi (mogą być brudne róże). -Czarny z czerwienią. Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: Ulubiony zestaw kolorystyczny 19.07.06, 22:42 żółta/biała góra + fioletowy dół góra w dziwnym różu (jakby pomieszanie brzoskwini i brudnego różu) + dół zgniłozielony (chyba. albo zielony z domieszką jasnego brazu) zgniłozielona/szara góra + czerwony dół a od niedawna: czarna/biała/żółta góra + głeboko turkusowy dół (ale to juz przeszłość, głebokość turkusu zrobiła się rychło bardzo płytka:() ale kiedyś miałam fazy: spodnie zielone i czerwone. swetry i koszulki czerwone, zielone i żółte. nosiłam na krzyż. to w czasach, kiedy jeszcze się dziwnie patrzono (przynajmniej na mojej prowincji) na osoby ubrane w zestaw inny niż dzinsy/czarne sztruksy + najlepiej granatowa góra... za to dziś już nie ma takich dobrych sztruksów... Odpowiedz Link Zgłoś
katinkova Re: Ulubiony zestaw kolorystyczny 20.07.06, 02:38 jasny 'brudny' róż + brąz lub + śliwkowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
schaetzchen Re: Ulubiony zestaw kolorystyczny 20.07.06, 07:56 ciemny brąz + ecru + limonka (ale pierwsze dwa też mogą być) ciemny szary + fuksja (zimą) jaśniejszy szary + blady róż czarny + biały zgniłozielony + biały (+ ewentualnie bladoróżowe dodatki) biały + błękit (rozbielony bardzo) + piaskowy - super na lato :) wszystkie odcienie jesieni - ale to na innych osobach, bo sama jestem zimą i źle wyglądam w rudościach... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczernia Re: Ulubiony zestaw kolorystyczny 20.07.06, 08:04 Lubię łączyć czarny z białym, beżowym, różowym, czerwonym, niebieskim, zielonym, żółtym. Lubię też ubierać się w jednym kolorze, ale w kilku odcieniach np. jasno beżowa bluzka i o kilka tonów ciemniejsza- beżowa spódnica. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Ulubiony zestaw kolorystyczny 20.07.06, 08:46 czarny i czarny, czarny i bialy, czarny i czerwony. Odpowiedz Link Zgłoś
konstancja81 Re: Ulubiony zestaw kolorystyczny 20.07.06, 09:36 czarno-biały, biało-czarny, biało-biały, moda wreszcie mnie dogoniła:) Odpowiedz Link Zgłoś
fangora Re: Ulubiony zestaw kolorystyczny 20.07.06, 09:40 Trade mark: czarno-biało-czerwony, ew. czarno-filoetowo-czerwony Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: Ulubiony zestaw kolorystyczny 20.07.06, 12:17 czarno-czarny czarno-bordowy czarno-turkusowy lazurowo-brązowy brązowo-czerwony sweterek żółto-różowo-zielono-turkusowo-czarno-pomarańczowy w paseczki:P Odpowiedz Link Zgłoś
ex_oriente_lux Re: Ulubiony zestaw kolorystyczny 20.07.06, 13:13 nikt nie lubi niebieściutkiego z różowiutkim? ;) a może to samo w pastelach? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jo-asiunka Re: Ulubiony zestaw kolorystyczny 20.07.06, 15:28 różowy z ciemnobrązowym i ecru, brązowy z zielonym (różne odcienie), czarny z czerwonym + dżins do tego., biały z zielonym (tego lata uwielbiam), Odpowiedz Link Zgłoś
rybka_18 Brąz, brąz, brąz...! 20.07.06, 16:01 brązowy z niebieskim, brązowy ze złotym, brązowy z białym, czarny z białym, niebieski z białym, a ostatnio też odkryłam niebieski z zielonym. bardzo wesoly! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Ulubiony zestaw kolorystyczny 20.07.06, 16:04 Czekoladowy braz- bialy Czekoladowy braz- rozowy Czekoladowy braz- rudy/ pomaranczowy teraz z razji tego, ze jest lato to nosze biale ciuchy i lacze je z brazem, rozem, pomaranczowym, czerwonym. Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Ulubiony zestaw kolorystyczny 20.07.06, 16:10 róże, fiolety, w różnych odcieniach;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: Ulubiony zestaw kolorystyczny 20.07.06, 17:58 zimowy zestaw- głęboki, morski turkusowo-zielony kolor, fiolet ciemny i ecru turkus i fiolet w/w morski i zimny róż oraz szary kolor dresowy z czerwienią zimną ostatnio ulubiony i często eskploatowany zestaw letni- intensywna czerwień i czysty, soczysty błękit Odpowiedz Link Zgłoś
ex_oriente_lux Re: Ulubiony zestaw kolorystyczny 20.07.06, 18:14 Góra pomarańcz, dól czarny też lubię, ale niestety pomarańcz nie dla mnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Ulubiony zestaw kolorystyczny 20.07.06, 18:34 Ostatnio mam fazę na zieleń i kolory lasu. Wszystko musi być khaki, mszyste, ciemnozielone, beżowozielone, żółtozielone, ew. pomarańczowe :) Tak w ogóle to lubię łączyć khaki ze wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
s.u.n.d.a.y Re: Ulubiony zestaw kolorystyczny 20.07.06, 18:40 Khaki dół i pomarańczowa góra. A tak poza tym to uwielabiam kolory ziemii (beże, brązy, zieleń). Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Ulubiony zestaw kolorystyczny 20.07.06, 21:31 czarno czarny plus bizuteria zlota lub srebrna,albo buty i torebka pomaranczowo zolte Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Ulubiony zestaw kolorystyczny 20.07.06, 21:42 czarno-czarny czarno-bialy Odpowiedz Link Zgłoś
colaa Re: Ulubiony zestaw kolorystyczny 20.07.06, 22:53 fioletowy+biały biały+brązowy brązowy+turkusowy fioletowy bądź intensywny różowy+butelkowa zielen Odpowiedz Link Zgłoś
ashlady Re: Ulubiony zestaw kolorystyczny 21.07.06, 10:25 czarno-biały, czarno- ecru, czarno-czerwony Odpowiedz Link Zgłoś
anula_x Re: Ulubiony zestaw kolorystyczny 23.07.06, 21:39 czarny+turkusowy zgniłozielony+żółty(ale nie kanarkowy tylko taki bardziej wyblakły :)) Odpowiedz Link Zgłoś