ellamaus 27.07.06, 15:28 Uwielbiam styl marynarski!!! A ta spodnica z terranowa jest rewelacyjna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e.m.i1 Re: Pani kapitan 29.07.06, 16:49 a mnie sie taki styl nie podoba. zupelnie do mnie nie 'trafia', polaczenie kolorow tez jest niezbyt ladne... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Pani kapitan 29.07.06, 17:26 od jakiegoś czasu ciekawi mnie, czy tego typu wątki zakładają osoby pracujące dla danej firmy - w tym wypadku terranovy Odpowiedz Link Zgłoś
ellamaus Re: Pani kapitan 01.08.06, 09:34 No coż... kto by pomyślał, że jak mi się coś spodoba, to zostanę posądzona o nepotyzm... Albo: może tylko negatywne opinie są prawdziwe, co?? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Pani kapitan 01.08.06, 12:46 ellamaus napisała: > No coż... kto by pomyślał, że jak mi się coś spodoba, to zostanę posądzona o > nepotyzm... Albo: może tylko negatywne opinie są prawdziwe, co?? Nie, nie to. FORMA , nie treść twojej opinii jest jakaś zbyt "reklamiarska". Odpowiedz Link Zgłoś
ellamaus Re: Pani kapitan 02.08.06, 11:34 jeszcze mi wyjasnij co cie w formie razi. za duzo wykrzyknikow??? Za dlugie zdania?? Dobor slow to juz tresc... Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Pani kapitan 29.07.06, 18:21 Nie podoba mi się ta stylizacja i zdjęcia - pozy debilne, dobór kolorów jakiś taki... socjalizmem trąci :) Z wyjątkiem jednej sukienki z Zary, wszystko to jakaś mizeria. Odpowiedz Link Zgłoś
janeavril Re: Pani kapitan 01.08.06, 09:38 Jakos ubran Terranova jest zastraszajaca!!!!! Widzialam na Nowym Swiecie takie, sa chyba tylko sfastrygowane, zreszta wszytsko tam wygada jakby bylo szyte recznie i w kosmicznym tempie. Ale czasem zdarzaja sie perelki, wiec warto grzebac Odpowiedz Link Zgłoś
smisto Re: Pani kapitan 01.08.06, 10:26 ellamaus napisała: > No coż... kto by pomyślał, że jak mi się coś spodoba, to zostanę posądzona o nepotyzm... Albo: może tylko negatywne opinie są prawdziwe, co?? Chyba raczej o działania marketingowe, słowo nepotyzm ma zupełnie inne znaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
ellamaus Re: Pani kapitan 01.08.06, 12:26 Co do jakosci sie nie wypowiadam, to co widze to jest zdjecie i na zdjeciu wyglada rewelacyjnie!! Kurcze coscie sie uczepili wszycy tej terranovy?? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Pani kapitan 01.08.06, 20:25 ellamaus napisała: > Co do jakosci sie nie wypowiadam, to co widze to jest zdjecie i na zdjeciu > wyglada rewelacyjnie!! Kurcze coscie sie uczepili wszycy tej terranovy?? robi chałę. W realu. Odpowiedz Link Zgłoś
ellamaus Re: Pani kapitan 02.08.06, 11:33 Ja tu chyba do licha zdjecia oceniam!!! Co do realu sie nie wypowiadam. Niech sobie chale robia nie z tej planety. Mi sie podoba i juz! To jest internet i jasne ze moge tylko zdjecie ocenic, poziom tej dyskusji jest taki ze ja odpadam. Ktos probuje mnie przekonac zeby mi sie jakies rzeczy na zdjeciu przestaly podobac. Ja nikomu nie kaze zeby mu sie zaczely podobac. Ludzie wyluzujcie troche co- Ja uwiebiam styl marynarski i tyle. Chyba mi wolno co?? Odpowiedz Link Zgłoś
h.e.r.m.i.o.n.a Re: Pani kapitan 01.08.06, 14:21 Ja tego stylu nie uwielbiam, ja go po prostu kocham! Odpowiedz Link Zgłoś
ex_oriente_lux Re: Pani kapitan 02.08.06, 11:35 nienawidzę Terranovy! Fuj! Bleee! Odpowiedz Link Zgłoś
ellamaus Re: Pani kapitan 02.08.06, 11:39 Czyli jakby spodnica byla innej firmy to by byla do przyjecia???? Ludie ale marki wamy steruja... Co mialam napisac spodnica na pierwszym zdjeciu jest rewelacyjna??? To by bylo wtedy lepiej?? Nawet sie nie zastanawialm nad firma... Odpowiedz Link Zgłoś
ex_oriente_lux Re: Pani kapitan 02.08.06, 11:42 Nie wiem czy innej firmy byłaby lepsza. Szczerze mówiąc nawet nie otwarłam tego linku :P O spódnicy nic nie napisałam, a stwierdziłam tylko, że nienawidzę terranovy i tyle :) jasne już wszysto? :D Odpowiedz Link Zgłoś
ellamaus Re: Pani kapitan 02.08.06, 11:44 Czy ty komentujesz artykol??? czy tylko chcesz stwierdzic ze teranowa jest be?? Bo jak tak, to chyba powinnas wekjsc na strone terannovy co?? Sorki za brak polskich znakow... Odpowiedz Link Zgłoś
ex_oriente_lux Re: Pani kapitan 02.08.06, 11:56 Tylko chcę stwierdzić, ze terranova jest be :) Odpowiedz Link Zgłoś