yo_anna4 30.07.06, 14:47 czy jest gdzies w katowicach sklep tej firmy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitty.dk Re: VILA 30.07.06, 19:22 z tego co mi wiadomo to VILA nie ma zadnych sklepow w Polsce... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
imme1981 Re: VILA w Lublinie 01.08.06, 19:14 jest i dzięki Bogu, zawsze ratują mnie gdy nie ma gdzie kupić sukienki na wesele :] Odpowiedz Link Zgłoś
s.u.n.d.a.y Re: VILA 30.08.06, 12:20 W sklepach sieci IMITZ jest kolekcja VILA. www.imitz.pl/szukaj/szukaj.html Odpowiedz Link Zgłoś
perennou Re: VILA 30.07.06, 20:50 troche tych ubrań było kiedyś w sklepie Diman w Fashion House w Sosnowcu, nie wiem jak teraz Odpowiedz Link Zgłoś
sweetkiss Re: VILA 31.07.06, 09:14 Witam Ja mieszkam w miescie (malym) gdzie rzeczy vila sa dostepne w sklepie bon prix. Dodam, ze sa cudne . Odpowiedz Link Zgłoś
break02 Re: VILA 31.07.06, 09:34 a moze jakies szczegóły gdzie to jest ?? wakacje jeszcze przede mną wiec może zachaczę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
doda1983 Re: VILA 31.07.06, 14:41 W Rzeszowie ciuchy Vila są w CH Ameryka i na ul.Kopernika (obok Orange) w sklepie indyjskim Radża. Niestety tylko pojedyncze sztuki. Ja mam dość sporo tych ubrań z ciucholandu w świetnym stanie. Noszą się i piorą znakomicie, wogóle nie widać na nich śladów zniszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
szamannka Re: VILA 28.08.06, 13:28 w rzeszowie w CH Plaza jest stoisko ale nie pamietam nazwy z ubraniami z firmy VILA I Sisters point. z tego co widziałam kolekcje sa nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
girl1991 Re: VILA 30.08.06, 11:47 Nom w tym bon prixie jest troche ale nie dużo. Ale zawsze coś tam znajde dla siebie :P Odpowiedz Link Zgłoś
magnitogorsk Re: VILA 31.07.06, 19:41 W moim niewielkim mieście przy zachodniej granicy jest firmowy sklep VILA. Bardzo fajne ubrania. Odpowiedz Link Zgłoś
andre20 Re: VILA 01.08.06, 14:40 W Katowicach raczej nie ma. Trzeba wybrać się do mniejszego miasta:-) www.bosso.pl Nie wiem, jak z aktualnością kolekcji, ale ubrania są na pewno nowe i ok gatunkowo, mają też inne firmy Odpowiedz Link Zgłoś
rechicera Re: VILA 01.08.06, 18:46 A ja widziałam mnóstwo ciuchów Vila, Sisters point i Green House na pasażu w przejściu podziemnym koło dworca w Sosnowcu. Sklep się chyba nazywał Green House. I jeszcze w Katowicach na tej ulicy, gdzie jest Labirynt (koło rynku), jest taki sklep wyglądający na bardzo młodzieżowy. Widziałam tam kilka rzeczy Vili, tylko oczywiscie nie pamiętam jego nazwy :) Odpowiedz Link Zgłoś