Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Magda Mołek. Prezenterka czy modelka????

08.08.06, 20:44
    Niewiem czy slyszalyscie ze MM ma miec na festiwalu w sopocie we wrzesniu ma
    miec suknie od Dolce&Gabbanna. Festiwal w Sopocie potrwa 3 dni a ona
    zaprezentuje sie w 4 kreacjach. Zalozy miedzy innymi sukienke o wartosci 20
    000 dolarow (okolo 61 tysiecy zlotych), buty ktore kosztuja conajmniej 2 000
    dolarow, bielizne warta okolo 1500 $ a takze bizuterie warta okolo 3000 $.
    Zdrzdzila ze kreacje dobierane byly dla niej na odleglosc a wybieral je
    osobiscie Stefano Gabbana na podstawie jej zdjec i CV. To jest jedno zrodlo a
    z drugiego wiem ze 3 pozostale suknie maja byc po 50 000 dolarow. I
    powiedzice mi na co jej to?? To jest festiwal muzyczny i konkurs muzyczny a
    nie pokaz mody. Jak chce zablysnac uroda niech idzie na wybieg do Mediolanu
    albo Paryza. Za sama bielizne mozna by pomoc roznym ludziom, np. ofiaorm
    wojny w Iraku.
    Obserwuj wątek
      • annie_laurie_starr Re: Magda Mołek. Prezenterka czy modelka???? 08.08.06, 20:48
        TVN kocha Molek i my tez powinnismy.
        • morgianna Re: Magda Mołek. Prezenterka czy modelka???? 08.08.06, 20:50
          Co z tego ze bedzie miała drogą cudna kiecke Magda Molek to sztywny kołek!!!!
          co ona jeszcze robi w tym TVN?
          • kamila29091 Re: Magda Mołek. Prezenterka czy modelka???? 08.08.06, 20:52
            Trzymaja ja tak jak Jedynka trzyma Kamela. To samo ,,nasze,, uwiebienie ich i
            ten sam efekt sceniczny. Tyle ze kamel przystojny a ona taka se.
      • sabriel Re: Magda Mołek. Prezenterka czy modelka???? 08.08.06, 20:51
        Mnie akurat to nie burzy.Sama chętnie bym choć raz to chciała założyć.
        Ona i tak pewnie za to nie płaci.
        Wiesz kamila,może ona i lepiej by sie sprawdziła jako modelka bo jest niebrzydka
        babka.
        Oglądać na ekranie to jej nie lubię-taka plastikowa lala,sztywna jak kij od
        szczotki,zero spontaniczności,uśmiechu,wyniosła,wyżej sra..
      • lanja Re: Magda Mołek. Prezenterka czy modelka???? 08.08.06, 21:03
        Mołkowa ładna kobietą jest, ale jej sztywniactwo, kołkowatość i brak luzu
        uniemożliwiaja mi oglądanie jej.
        TVN jest stacją prywatną i może wydawać pieniądze na co jej się podoba. Kiedyś
        zrobiła się mała aferka kiedy wyszło ile zarabiają Lis (wówczas tefałenowski)
        czy Olejnik. Mnie takie reakcje śmieszą bo to taka chęć równania w dół - ja nie
        mam to Ty też nie miej.
        Ale to trochę inna sprawa - TVN wydaje niemały szmal na sukienkę, majtki czy co
        tam jeszcze, a za chwilę uraczy nas apelem żeby wpłacać pieniądze na fundację,
        która pomaga chorym dzieciom. Nie wiem czy stacja też dokłada się do tej
        fundacji, ale jeśli nie to IMHO troche niesmaczne. Jak bale charytatywne,
        ktorych koszt wynosi kilkadziesiąt tysięcy, a zebranych pieniędzy jest dziesięć
        razy mniej.
        • kamila29091 Re: Magda Mołek. Prezenterka czy modelka???? 08.08.06, 21:06
          Oooo zgadzam sie Lanja z Toba calkowcie. Za same majtki bo w stanik watpie, czy
          te kolczyki mozna by pomoc tylum dzieciom z fundacji. A oni kaza nam wysylas
          sms a wydaja potezna kase na dueperle.
          • frigg Re: Magda Mołek. Prezenterka czy modelka???? 08.08.06, 21:15
            po pierwsze primo to nikt Ci nic nie każe. A po drugie - pieniądze, które mają
            iść na fundację idą na fundację i kolczyki Magdy Kołek nie mają tu żadnego
            znaczenia.
            • lanja Re: Magda Mołek. Prezenterka czy modelka???? 08.08.06, 21:16
              Czyli TVN wspołfinansuje fundację? Bo tego nie wiem.
              • kamila29091 Re: Magda Mołek. Prezenterka czy modelka???? 08.08.06, 21:20
                Własnie ze to nie jest wiadome. TVN jest glownym patronem medialnym fundacji
                ale chyba jej nie dofinansowuje
      • asiawoodstock Re: Magda Mołek. Prezenterka czy modelka???? 08.08.06, 21:06
        Nie interesuje mnie Festeiwal w Sopocie, tym bardziej marka stroju prezenterki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka