kamila29091 27.08.06, 14:15 Dzisiaj u nas w miescie jest koncert Denzela i nie wiem co ubrac. Błagam doradzcie. Preferuje styl glamour. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vivis_cortez Re: Błagam pomocy. Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.08.06, 15:06 a co to Denzel? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Błagam pomocy. Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.08.06, 15:42 Nie co a kto;) Wykonawca pop. A jak sie ubrac? Po tym co widzialam w TV (na "dwojce" bylo pozegnanie lata z Eska) to na takich imprezach "panuje" styl ala Doda. Teraz nie powinnas miec problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Błagam pomocy. Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.08.06, 16:27 jaki to jest styl glamour... bardzo efektowny? przepych? Odpowiedz Link Zgłoś
nikate Re: Błagam pomocy. Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.08.06, 17:15 hehe techniawka..no cóż.Koleżanka ma rację, a'la doda.Pewnie jakieś buty na obcasie, spódniczka mini i jaskarwy top. A jeżeli mówimy poważnie to ubierz sobie buty na obcasie, najlepiej sandały, do tego dopasowane jeansy, fajny top i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
easy23 Re: Błagam pomocy. Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.08.06, 17:25 propozycje: -dzinsy i koszulka zwykla taka biala na ramiaczkach i ewentualnie korale albo zamiast dzinsow dluga spodnica taka jak teraz sa modne i ewentualnie na to jakas matrynkarka bo zimno jest... -albo krotkie szorty albo takie do przedkolan, bluzka z koralami jak wyzej i kowbojki polecam:) chrzanic styl dody! Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Błagam pomocy. Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.08.06, 17:28 jesli preferujesz styl glamour (niezaleznie od tego, co sie pod tym slowem dla ciebie kryje) to ubierz sie w stylu glamour i koniec denzel i tak nie zwoci uwagi, co ktora laska ma na sobie, chyba, ze nie bedzie miala nic:) a najlepiej nie isc na jego koncert, no ale to juz moje prywate zdanie:) Pauli -- bywam na Łysej Górze:) Odpowiedz Link Zgłoś
vivis_cortez Re: Błagam pomocy. Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.08.06, 17:48 a ten Denzel to z Polska czy z zagranica jest, co? Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: Błagam pomocy. Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.08.06, 18:00 Denzel jest to gwiazda zagraniczna, bodajze z Belgi, dla mnie styl glamour to styl kojarzacy sie wlasnie z Doda i Mandaryna. Czyli teraz juz wiem ze zaloze krotka czerwona sukienke, czarne lekkie kozaczki, kabaretki itp. Dzieki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Błagam pomocy. Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.08.06, 18:55 prosimy o foto kreacji przed wyjsciem... podobq mi sie pomysl czerwojen suknienki i kozaczkow Odpowiedz Link Zgłoś
mlody-inwestor Proste 27.08.06, 18:40 Istnieje uniwersalny i bardzo dobry uniform dla kobiet i mezczyzn na kazda Okazje: mezczyzna: garnitur kobieta: mala czarna i po problemie - jeszcze nikt nigdy nikogo nie wysmial z powodu eleganckiego wygladu - nawet gdy reszta ludzi elegancko bynajmniej nie wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Proste 27.08.06, 19:01 mezczyzna w garniturze na koncercie rockowym? hip hop'powym? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rouge_et_blanc Re: Proste 27.08.06, 21:03 Yyyy wydawało mi się, że jest DANZEL nie DENZEL i że jest on niemcem, nie belgiem. no, ale może pojawił się jakiś nowy wykonawca o którym nie wiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nikate Re: Proste 28.08.06, 13:53 styl glamour z Dodą i Mandaryną? ojojojojojj.... Odpowiedz Link Zgłoś
mpaulk Re: Proste 28.08.06, 15:12 Nie masz racji. Nie istnieje cos takiego, jak uniwersalny uniform na kazda okazje. Jak kiedys, mlody inwestorze, umowisz sie z panem prezesem czy innym inwestorem w country clubie lub na polu golfowym, to w tym swoim garniturze bedziesz zle ubrany. Poza tym bycie overdressed jest w zlym guscie, i to tez jest faux-pas - takie jak bycie underdressed. Inna rzecz, ze do dobrego wychowania nie nalezy wysmiewanie sie z innych, nawet jesli sa zle ubrani. p. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: Błagam pomocy. Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.08.06, 16:19 Jak tylko zrobie zdjecie od razu wkleje i pokaze. Narazie sukienka schnie po wczorajszym szalenswie. Odpowiedz Link Zgłoś