Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Błagam pomocy. Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

27.08.06, 14:15
    Dzisiaj u nas w miescie jest koncert Denzela i nie wiem co ubrac. Błagam
    doradzcie. Preferuje styl glamour.
    Obserwuj wątek
      • vivis_cortez Re: Błagam pomocy. Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.08.06, 15:06
        a co to Denzel? :-)
        • oxy_gen_86 Re: Błagam pomocy. Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.08.06, 15:42
          Nie co a kto;) Wykonawca pop.

A jak sie ubrac? Po tym co widzialam w TV (na "dwojce" bylo pozegnanie lata z
          Eska) to na takich imprezach "panuje" styl ala Doda.
          Teraz nie powinnas miec problemu.
      • foamclene Re: Błagam pomocy. Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.08.06, 16:27
        jaki to jest styl glamour...
        bardzo efektowny?
        przepych?
        • nikate Re: Błagam pomocy. Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.08.06, 17:15
          hehe techniawka..no cóż.Koleżanka ma rację, a'la doda.Pewnie jakieś buty na
          obcasie, spódniczka mini i jaskarwy top.

A jeżeli mówimy poważnie to ubierz sobie buty na obcasie, najlepiej sandały, do
          tego dopasowane jeansy, fajny top i tyle.
          • easy23 Re: Błagam pomocy. Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.08.06, 17:25
            propozycje:
            -dzinsy i koszulka zwykla taka biala na ramiaczkach i ewentualnie korale albo
            zamiast dzinsow dluga spodnica taka jak teraz sa modne i ewentualnie na to
            jakas matrynkarka bo zimno jest...
            -albo krotkie szorty albo takie do przedkolan, bluzka z koralami jak wyzej i
            kowbojki polecam:)
            chrzanic styl dody!
      • heart_of_ice Re: Błagam pomocy. Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.08.06, 17:28
        jesli preferujesz styl glamour (niezaleznie od tego, co sie pod tym slowem dla
        ciebie kryje) to ubierz sie w stylu glamour i koniec
        denzel i tak nie zwoci uwagi, co ktora laska ma na sobie, chyba, ze nie bedzie
        miala nic:)
        a najlepiej nie isc na jego koncert, no ale to juz moje prywate zdanie:)

Pauli
        --
        bywam na Łysej Górze:)
        • vivis_cortez Re: Błagam pomocy. Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.08.06, 17:48
          a ten Denzel to z Polska czy z zagranica jest, co?
          • kamila29091 Re: Błagam pomocy. Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.08.06, 18:00
            Denzel jest to gwiazda zagraniczna, bodajze z Belgi, dla mnie styl glamour to
            styl kojarzacy sie wlasnie z Doda i Mandaryna. Czyli teraz juz wiem ze zaloze
            krotka czerwona sukienke, czarne lekkie kozaczki, kabaretki itp. Dzieki za
            pomoc.
            • foamclene Re: Błagam pomocy. Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.08.06, 18:55
              prosimy o foto kreacji przed wyjsciem...
              podobq mi sie pomysl czerwojen suknienki i kozaczkow
      • mlody-inwestor Proste 27.08.06, 18:40
        Istnieje uniwersalny i bardzo dobry uniform dla kobiet i mezczyzn na kazda Okazje:
        mezczyzna: garnitur
        kobieta: mala czarna

i po problemie - jeszcze nikt nigdy nikogo nie wysmial z powodu eleganckiego wygladu - nawet gdy reszta ludzi elegancko bynajmniej nie wyglada.
        • foamclene Re: Proste 27.08.06, 19:01
          mezczyzna w garniturze na koncercie rockowym? hip hop'powym?
          :)
          • rouge_et_blanc Re: Proste 27.08.06, 21:03
            Yyyy wydawało mi się, że jest DANZEL nie DENZEL i że jest on niemcem, nie
            belgiem. no, ale może pojawił się jakiś nowy wykonawca o którym nie wiem ;)
            • nikate Re: Proste 28.08.06, 13:53
              styl glamour z Dodą i Mandaryną? ojojojojojj....
        • mpaulk Re: Proste 28.08.06, 15:12
          Nie masz racji. Nie istnieje cos takiego, jak uniwersalny uniform na kazda okazje.

Jak kiedys, mlody inwestorze, umowisz sie z panem prezesem czy innym inwestorem
          w country clubie lub na polu golfowym, to w tym swoim garniturze bedziesz zle
          ubrany.

Poza tym bycie overdressed jest w zlym guscie, i to tez jest faux-pas - takie
          jak bycie underdressed.

Inna rzecz, ze do dobrego wychowania nie nalezy wysmiewanie sie z innych, nawet
          jesli sa zle ubrani.

p.
      • kamila29091 Re: Błagam pomocy. Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.08.06, 16:19
        Jak tylko zrobie zdjecie od razu wkleje i pokaze. Narazie sukienka schnie po
        wczorajszym szalenswie.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka