unicat6 01.09.06, 18:52 nienawidze czarnych cienkich rajstop. nie dosc ze wygldaja obrzydliwie to jeszcze pogrubiaja nogi. to najgorsze co moze byc! to tyle z mojego przekazu:) a Wy je nosicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: rajstopy...zapytanie;) 01.09.06, 18:56 nosze i jestem pewna, ze mi nog nie pogrubiaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: rajstopy...zapytanie;) 01.09.06, 18:58 kupuj matowe - te nie pogrubiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_135 Re: rajstopy...zapytanie;) 01.09.06, 19:02 Jasne, żrecie za trzech, dupska wam tyją, nogi jak podkłady kolejowe i wina rajstop, bo niby pogrubiają. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: rajstopy...zapytanie;) 01.09.06, 19:06 rajstopy cienkie czarne w lycra nie poszerzaja. matowe czy blyszczace. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: rajstopy...zapytanie;) 01.09.06, 19:19 jeśli czarne rajstopy pogrubiają to ja jestem baletnica pogrubiają białe a czarne są bardzo eleganckie Odpowiedz Link Zgłoś
unicat6 Re: rajstopy...zapytanie;) 01.09.06, 20:13 nie wiem moze mam zle skojazenia. bo mi sie kojaza z paniami z bazaru ktore sie odstawiaja jak stroz w boze cialo gdy ida do kosiola. fuuu Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: rajstopy...zapytanie;) 01.09.06, 20:15 mnie też nic nie pogrubiają. noszę jak zaczyna się robić szaro - tzn gdzieś tak od połowy października do mniej wiecej połowy marca. potem zaczynam nosic cieliste. nie ma nic gorszego niż laska latem w ciemnych rajstopach (vide moja koleżanka z pracy, grrr.) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: rajstopy...zapytanie;) 01.09.06, 20:18 Mnie na pewno czarne nie pogrubiają! Wręcz przeciwnie. Nie mogę ich nosić, bo wyglądam w nich jak szkielet :( Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze123 Re: rajstopy...zapytanie;) 01.09.06, 22:27 Nie wiem, czy pogrubiają, ale weług mnie w beżowych wygląda się lepiej i seksowniej. Odpowiedz Link Zgłoś
m0nam Re: rajstopy...zapytanie;) 01.09.06, 22:55 Czy lepiej, to nie byłabym taka pewna - to zalezy do czego je nosimy - nie w kazdej kombinacji cieliste wygladaja lepiej niz czarne.Do jasnych kreacji, do brązów i wielu innych kolorów owszem lepiej. Czy seksowniej - to tez zalezy - nie tylko rajstopy decyduja o seksownosci. Rajstopy są w ogóle mało seksowne - niezależnie od koloru - jesli już to pończochy. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza do autorki i agusi 01.09.06, 23:20 do autorki: to musi być cud nad Wisłą, żaden ciemny strój nie pogrubia do agusi: wyjątkowo chamska jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
nitka204 Re: rajstopy...zapytanie;) 01.09.06, 23:22 Nigdy w życiu czarnych rajstop, bardzo mi sie nie podobają, nawet w zimie pod spoadnie zakładam jakieś grafitowe ale nigdy czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
m0nam Re: rajstopy...zapytanie;) 02.09.06, 00:06 Fakt - grafitowe lepsze niz czarne Odpowiedz Link Zgłoś
cherry82 Re: rajstopy...zapytanie;) 02.09.06, 00:57 Nie wiem czy pogrubiają, ale ja nigdy nie noszę cienkich czarnych rajstop - albo cienkie cieliste, albo czarne grube. Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: rajstopy...zapytanie;) 02.09.06, 01:26 Nie zwracam wiekszej uwagi na kolor rajtek,i tak mam je jednorazowo,zazwyczaj juz przy zakladaniu kot mi dziure robi :) Swoja droga czarne nudne,wole sliwke,popiele czy granaty.No i koniecznie wzorzyste.Siatki,koronki,szlaczki i co tam jeszcze przemysl dziewiarski wymysli. Odpowiedz Link Zgłoś
ashlady Re: rajstopy...zapytanie;) 02.09.06, 11:24 Białe pogrubiają, a nie czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: rajstopy...zapytanie;) 02.09.06, 11:35 Mi też się wydaje, że pogrubiają jasne rajstopy (białe, ecru itp.) A czarne rajstopy są super i noszę je często jesienią i zimą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś