blondzidelko Re: Baran 17.09.06, 14:39 a u mnie wlasnie odwrotnie. pasuje, ze az sie usmiechnelam nawet no! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Baran 17.09.06, 14:45 u mnie pasuje wszystko oprócz tych butów sportowych (wolę baleriny) Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Baran 17.09.06, 15:56 Częsciowo pasuje.Ale nigdy nie wyszłabym w czyms brudnym czy dziurawym.A jeśli bym to zauwazyla dopiero po wyjściu to bym się tym przejęła i próbowała coś z tym zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Baran 17.09.06, 21:15 spor sie zgadza, szczegolnie ten wisior i zakladanie w biegu czegokolwiek i z tego wlasnie powodu nie lubie rajstop ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monisse25 Re: Baran 18.09.06, 19:07 a u mnie się zgadza w 99% (nie lubie żadnych wielkich wisiorów):)reszta pasuje idealnie Odpowiedz Link Zgłoś
goraca.ewa Baran 10.10.06, 17:57 a ja jestem zodiakalnym barankiem i wrecz uwielbiam sukienki, dekoldy i wszystko co symbolizuje prawdziwa kobiecosc...;) Dresy i koszulki pozostawiam na okazje przy sprzataniu lub podczas joggingu...;) Pozdrowki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kinga1963 Re: Baran 11.10.06, 18:35 Może wszystko zależy od tego czy jesteś baranem marcowym czy kwietniowym. Mam sąsiadkę kwietniową i do tego opisu niechluja pasuje jak ulał, bez porywu na szpilki i wisiory, bo to zdarza się jej sporadycznie (coś 1 raz w roku). Ja natomiast jestem baran marcowy. Nie znoszę dresów, adidasów itp. Lubię wyglądać kobieco. Nosić ładne buty ( nie na płaskim), sukienki, piękne ozdoby, dopasowywać skrupulatnie wszystkie elementy stroju. Wychodząc z domu biorę ze sobą zapasową parę rajstop. Itp. Jesteśmy więc bnaranami z całkiem innej bajki, chociaż nasz sytuacja materialna jest podobna. Odpowiedz Link Zgłoś
demolka16 Re: Baran 28.03.07, 18:10 tak!!!!!jesli chodzi o mafcowe i kwietniowe barany-jestem kwietniowym i jasne, moda sie interesuję, ale nie przejmuje się ciucham i ogólnie wyglądem tak bardzo (chociaż powinnam:)) natomiast moja przyjacióka(z marca)potrafi wstać godzine wcześniej żeby się zecydować w co ubrać;) ma móstwo butów i mnóstwo bżuterii- zawsze chce wyglądac perfect! Odpowiedz Link Zgłoś
bridget_07 Re: Baran 12.10.06, 18:45 A u mnie to roznie bywa, ale przyznam, ze duzo sie u mnie zgadza:) Jesli chodzi o sukienki i szpilki to zalezy od mojego nastroju i dnia:)) Ale styl sportowy i adidaski tez bardzo lubie:) Odpowiedz Link Zgłoś
blondi444 Baran 17.10.06, 12:10 No troszeczkę się zgodzę, że my BARANY lubmy na codzień tryb sportowy..ale ja nie zgodziłabym się że nie widzę co ubieram jak, np. to oczko w rajstopach itp. BZDURA! Lubię zwracac na siebie uwagę i do głowy by mi nie przyszło ubrac się gorzej od innych. Co do czerwonego..nie nawidzę! Bardziej już czarny albo biały..jednak jako baran troszkę się wyróżniam..ciekawego z jakiego typu baranów ja jestem hehe..PZDR! Odpowiedz Link Zgłoś
kiziorina1 Re: Baran 17.01.07, 18:39 u mnie idealnie! oprócz wisiorów i oczek w rajstopach Odpowiedz Link Zgłoś
nelly.nelly Re: Baran 17.01.07, 22:44 w moim przypadku się zgadza: mam dwie szafy:) w zależności od nastroju i czasu, jakim dysponuję, ubieram się albo bardzo kobieco zwracając uwagę na dodatki, makijaż itp. albo chwytam co mam pod ręką i wybiegam z domu. tylko te perfumy unisex nie pasują. Odpowiedz Link Zgłoś