triada1301 04.10.06, 15:25 Jakie szale są aktualnie modne, może macie adresy stron, fotki??Jaki kolorek szala do brązowego-czekoladowgo płaszcza??Za rady dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mon.dan Re: Szale, chusty na jesień 04.10.06, 16:38 Płaszcz ma duży kołnież, marynarkowy, stójkę? Moja propozycja to: www.allegro.pl/item130627798_szal_tkane_futro_hit_2006_okazyjna_cena.html albo: www.allegro.pl/item132078347_brazowy_szaliczek_szalik_szal_z_misia_kolnierz.html Podaba mi się tej jesieni styl mody lat 30tych (do tego "babcina" torebka). Sama jednak kupiłam sobie dużą chustę kaszmirową w orientalne wzory. Będzie mi pasować do moich tzw okryć wierzchnich :-) Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: Szale, chusty na jesień 05.10.06, 06:00 czerwony, brązowy z dodatkami w kolorze noszonych butów,torebki, zielony, kremowy, niektóre niebieskie.A tak naprawde wszystko zalezy od rodzaju płaszcza i tego jakie są inne dodatki Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: Szale, chusty na jesień 05.10.06, 12:25 ja sobie przywiozłam kaszmirowo-jedwabny,tkany,w kolorze między głębokim turkusem a szmaragdem i jak widzę wiele osób nosi takie potężne,frędzlaste szale ;) ale pewnie nie są top trendy ;) ot, np. www.boutiquejewels.com/purepashminas.html Odpowiedz Link Zgłoś