wisnia78 05.10.06, 11:50 No właśnie - legginsy wyglądają super z głoymi stopami. A co w sytuacji gdy aura nam się zmieniła i trochę będzie za zimno na gołe stopy. Co proponujecie? Oczywiście można wtedy schować stopy w kozaki ale oprócz kozaków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek Re: Pytanie o legginsy 05.10.06, 11:59 leginsy w koazakach .... usmiech po pachy Odpowiedz Link Zgłoś
wisnia78 Re: Pytanie o legginsy 05.10.06, 12:31 Nie bardzo rozumiem to rozbawienie - nie widzę nic śmiesznego w założeniu leginnsów do długiego swetra np. z paskiem i do tego kozaki np. oficerki. Moim zdaniem to wygląda nieźle a przecież do swetra nie założę rajstop. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczernia Re: Pytanie o legginsy 05.10.06, 12:06 Leginsy to jednak problematyczny ciuch:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: Pytanie o legginsy 05.10.06, 12:11 Dlatego ja zdecydowanie od legginsów wolę zakolanówki :) A myślałaś o króciutkich (do kostki) skarpetkach w kolorze cielistym? Takie coś jak antygwałty,tylko krótsze;) Ze ściągaczem antyuciskowym Odpowiedz Link Zgłoś
wisnia78 Re: Pytanie o legginsy 05.10.06, 12:32 Z tymi cielistymi sparpetkami to niezły pomysł - mam nadzieję że nie będzie to źle wyglądać - chociaż najładniej to gołe stopy.... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
maga.m Re: Pytanie o legginsy 05.10.06, 12:48 a moze przestac je nosic bo butow odkrywajacych stopy? bo jak za zimno na gołe, to w cienkich rajstopkach tez znarzniesz. tak mi sie wydaje. (a tak swoja droga: jak będą prezentowac sie rajstopy w odkrytych butach?? jak leginsy to nie rajstopy/skarpetki) Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Pytanie o legginsy 05.10.06, 23:25 Ja nosze na cieliste rajstopy i do tego szpilki. generalnie troche głupio nosić szpilki na gołą stopę? Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Pytanie o legginsy 06.10.06, 08:46 wychodzi na to, ze legginsy, to typowo letnie ubranie. a lato sie skonczylo... Odpowiedz Link Zgłoś