pump_it_up 06.10.06, 12:39 czy one wyszczuplaja? zwlaszcza te boczne, bo kurde to jest porazka, ale nienawidze sie ogladac w ich lustrach;////////// Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene Re: lustra w hm 06.10.06, 12:41 nie znam sklepu moze poza uzywana odzieza do ktorej chodze ktory nie maialbu luster wyszczuplajacych w zarze wygladam jakbym miala wymiary naomi Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: lustra w hm 06.10.06, 12:42 ale wg mnie to jest bez sensu, te wyszczuplajace dziwnie znieksztalcaja i skad ja mam wiedziec jak wygladam, gdy mnie lustra wyszczuplaja;/ Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: lustra w hm 06.10.06, 12:43 Nie masz wiedzieć. Masz kupić tę cudowną rzecz, w której wyglądasz jak Naomi. Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: lustra w hm 06.10.06, 12:45 tylko niektorzy wola siebie w wiekszej wersji niz tej chudej:) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: lustra w hm 06.10.06, 16:50 jednakowoz zdecydowana wiekszosc woli siebie w wesji mniejszej niz wiekszej Odpowiedz Link Zgłoś
traktorowa Re: lustra w hm 06.10.06, 16:36 a jak wyglądasz w Maximusie?:)))) skromnisia- "wymiary naomi" Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: lustra w hm 06.10.06, 15:33 Pierwsze słysze. W lustrach H&m czy Orsay wygladam tak jak w kazdym innym sklepie a nawet w domu, zeby nie było. To wy moze uwazacie sie za grube a moze naprawde jestecie Naomi:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdax78 Re: lustra w hm 06.10.06, 15:35 nie wiem jak lustra ale swiatlo gra duuuza role...nawet przed okresem kiedy mam wysyp pryszczy :-)) moja cera jest piekna brzoskwiniowa :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
krolciak Re: lustra w hm 06.10.06, 16:33 Światło tak, nienawidzę światła w 'moim' Orsayu... Odpowiedz Link Zgłoś
elfia4 Re: lustra w hm 06.10.06, 17:42 Ja mam wrażenie, że to biale światło w centrach handlowych daje efekt ziemistej cery i wyglądam w takim oświetleniu tragicznie. W niektórych sklepach faktycznie jest dobre oświetlenie w przymierzalniach i człowiek nie wygląda jak bladziuch, ale nie zauważyłam, żeby jakieś lustro mocno wyszczuplało. Czasem nawet wydaje mi sie, że wygladam w jakimś ciuszku gorzej w sklepie, niż później w lustrze w domu. No chyba, że ja mam w domu jakieś cudnie wyszczuplajace i upiększające lustro;) Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: lustra w hm 06.10.06, 17:13 Wydaje mi się, ze raczej nei - w Levisie tak na 100% , ale moze to zalezy od miasta . Kupiąłm sobie tam spódniczkęi w tych lustrach lezała swietnie , a teraz jak ją zaczełam nosić troch na mnie wisi w talii, ale moze schudłam, bo raczej lustr pogrubiających nie ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
hanureku Re: lustra w hm 06.10.06, 17:46 też nie lubię tych luster :( kupiłam sweterek, w HM super a w domu poracha :( Odpowiedz Link Zgłoś
off-line Re: lustra w hm 06.10.06, 18:03 No to ja mam odwrotnie bo w domowych lustrach wyglądam zdecydowanie szczuplej niż w sklepowych, na dodatek w tych drugich moja cera czasami prezentuje się średnio ciekawie, a nie mam z nią problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
clariee Re: lustra w hm 07.10.06, 12:16 "No to ja mam odwrotnie bo w domowych lustrach wyglądam zdecydowanie szczuplej niż w sklepowych, na dodatek w tych drugich moja cera czasami prezentuje się średnio ciekawie, a nie mam z nią problemów." - zgadzam sie z off line. Co do samej przymierzalimi w H&M: to jedyna chyba przymierzalnia, która posiada obie ważne cechy: jest dośc obszerna i ma wystarczającą ilosc wieszaków (haczyków). Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: lustra w hm 06.10.06, 18:26 Są wyszczuplające, cholera.Nie mam problemu jeśli chodzi o kupno bluzki czyswetra, ale spodnie?koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
m_bovary Re: lustra w hm 06.10.06, 20:58 To prawda, wyszczuplają i to mocno. Nie podoba mi się to, uważam że to z lekka nieuczciwe. Odpowiedz Link Zgłoś
perennou Re: lustra w hm 06.10.06, 19:04 w new yorkerze są strasznie wyszczuplająco-zniekształcające lustra.wygląda to komicznie. za to spotkałam się ze skracającym i pogrubiającym lustrem w jednej przymierzalni w bershce w katowicach -chyba po prostu odwrotnie przykręcili. co do światła-u mnie na uczelni w łazience jest takie właśnie białe światło,do tego łazienka zimno biała,patrząc tam do lustra można sobie skutecznie popsuć humor... Odpowiedz Link Zgłoś
ex_oriente_lux Re: lustra w hm 06.10.06, 20:41 No mega wyszczuplają. I wydłużają. Ja wygladam w tych lustrach jak patyk, niedobrze mi się robi, odwieszam szmatke i spieprzam stamtąd;) przymierzałam kiedyś w haemie puchwą, wielka kurtke i chyba wtedy zauważyłam pierwszy raz że cos nie halo :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: lustra w hm 07.10.06, 11:07 Mam to samo, na szczęście w domowym lustrze wyglądam dużo lepiej, więc nie rezygnuje tak całkiem ze szmatek z h&m. Odpowiedz Link Zgłoś
shava Re: lustra w hm 07.10.06, 11:27 Kupiłam bolero,wyglądałam ślicznie. Przyjechałam,spojrzałam w normalne lustro i nigdy więcej tego bolera nie założę. Odpowiedz Link Zgłoś
iza_crazy Re: lustra w hm 07.10.06, 15:51 czyli to nie mi tlyko sie tak wydawało..?? uff!! własnie w h&m podobala mi sie taka kurteczka ale jak przymierzyłam i popatrzylam w te lustra to ble... . na szczescie w h&m można do kilkunastu dni oddać kupioną rzecz wiec najlepiej przejrzeć się w domku hihi. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
koala_tralalala Re: lustra w hm 09.10.06, 22:36 W ubieglym sezonie oddalam rzecz podajac jako jedyny argument: "maja panstwo wyszczuplajace lustra". Przyjeli bez slowa. Dodam, ze oddawalam ciuch prawie miesiac (28 dni) po zakupie, bo wczesniej nie moglam. Oczywiscie nie noszony. Odpowiedz Link Zgłoś
vesper_lynd Re: lustra w hm 07.10.06, 16:12 to fakt, lustra w przymierzalni H&M w rogu łączą się pod takim kątem że ubywa w talii i tyłku dobre kilka centymetrów ;) w Reserved jest problem wręcz odwrotny... zejście luster poszerza. za to w Zarze duże lustra straszliwie wydłużają, uwielbiam oglądać się idąc w stronę lustra z daleka - z Claudii Shiffer na własnych oczach się człowiek zmienia w Kelly Osbourne ;D /ok, przesadziłam ;>/ Odpowiedz Link Zgłoś
hazel2 Re: lustra w hm 07.10.06, 16:22 Jeśli chcecie sie poczuć jak w gabinecie luster w wesołym miasteczku, to polecam Vero Modę na Floriańskiej w Krakowie :). W przymierzalniach tuz obok siebie jedno lustro pogrubia, drugie wyszczupla. Pozostałe dwa są chyba ok, nie pamiętam dokładnie które :). Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: lustra w hm 08.10.06, 14:15 moja znajoma twierdzi, że można to sprawdzić za pomocą linijki. jeśli odstaje od tafli, lustro oszukuje ;-) w zarze linijka odstaje dość znacznie Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: lustra w hm 08.10.06, 22:27 tak i potwirdzili to pracownicy każdego z H&M w jkaim robiłam zakupy dlatego zawsze biorę z wieszaka i do kasy a mierzę w domu. Albo oddaję albo zostawiam :- ) Iza Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: lustra w hm 08.10.06, 22:32 uff, to dobrze bo juz sie bałam że jestem aż taka chuda jak w tych lustrach ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
emila40 Re: lustra w hm 09.10.06, 09:31 W hm lustra wyszczuplają i to bardzo-niedawno kupiłam tam sobie taką białą bluzke z krótkim rękawkiem i z szeroka szarfą czarną w pasie w sklepie cud miód wysoka i chudziutka, w domu .... do tej pory jeszcze nigdzie jej nie załozyłam. Uważam, że jest to nieuczciwe i to bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: lustra w hm 09.10.06, 13:13 emila40 napisała: > Uważam, że jest to nieuczciwe i to bardzo. nic dodac nic ujac Odpowiedz Link Zgłoś
aniaczepiel Re: lustra w hm 09.10.06, 14:15 Też to zauważyłam... Nawet fajnie wyglądam tak poszczuplona :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan Re: lustra w hm 09.10.06, 16:41 Wyszczuplają jak diabli, zgrabna w nich jestem niesłychanie:) Ale ostatnio złapał się na nie mój Misiek (kawał chłopa 194 cm i 110 kg żywej wagi), który zasadnioczo do takich sklepów nie chadza,a wstąpił ze mną przypadkiem - spojrzał, oniemiał i stwierdził, że w dżinsach, które ma na sobie wygląda o wiele szczuplej niż w garniturze, który chwilę wcześniej mierzył... Szybko wyprowadziłam go z błędu, ale nie mógł uwierzyć w te niecne praktyki:) Odpowiedz Link Zgłoś
h.e.r.m.i.o.n.a Re: lustra w hm 09.10.06, 18:19 Ja tam nie narzekam na te lustra, a już tym bardziej na kabiny. Wręcz preciwne, zawsze jestem zadowolona, bo jest dużo miejsca i wieszaków.Nigdy nie zauważyłamjakichś wielkich oszustw z tymi lustrami. Odpowiedz Link Zgłoś
koala_tralalala Re: lustra w hm 09.10.06, 22:40 Wyszczuplajace lustra to plaga i jest to oszukiwanie klientow, moze byc podstawa reklamacji. W ubieglym sezonie oddalam rzecz podajac jako jedyny argument: "maja panstwo wyszczuplajace lustra". Przyjeli bez slowa. Dodam, ze oddawalam ciuch prawie miesiac (28 dni) po zakupie, bo wczesniej nie moglam. Zalozenie sprawy sadowej w takim wypadku to pewna wygrana i sklepy o tym wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka1 Re: lustra w hm 10.10.06, 00:54 Zgadzam się, że te lustra wyszczuplają. Ktoś wspomniał też New Yorkera, też już to dawno zauważyłam... Odpowiedz Link Zgłoś