noc5 07.10.06, 20:00 Co sądzicie o ciuchach tej firmy, bo mam upaczoną kurtke i niewiem czy warto kupić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noc5 Re: RAVEL 07.10.06, 21:23 tzn.podoba mi się bardzo tylko niewiem jaka jest jakośc tej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: RAVEL 07.10.06, 21:34 Pewnie chodzi o "upatrzona" - spokojnie, ja tez mam dyslekscje i strasznie mnie wkurza jak sie jakis "madrala" znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
sol_18 Re: RAVEL 07.10.06, 21:46 Ja nie przepadam za ciuchami tej marki,ale jeśli chodzi o jakość to chyba nie jest najgorsza. Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: RAVEL 07.10.06, 22:17 A może ta "mądrala" ma takie zaburzenie("pochodna" autyzmu), że nie potrafi zrozumieć wyrazu, jeśli nie jest poprawnie napisany? Dlaczego tylko "dyslektcycy"(tak się chyba odmienia zaproponowana przez Ciebie wersja "dysleksji" - od gr. leksis-wyraz) mieliby być uprzywilejowani? Odpowiedz Link Zgłoś
bezzasadnie Re: RAVEL 07.10.06, 23:31 w istocie, cierpię na szereg zaburzeń, ujawniających się przy okazji totalnej abnegacji umysłowej. a odpowiadając na pytanie zasadnicze - jakoś bardzo średnia, wzornictwo też nie powala, zdumiewa za to fakt, że od kilku lat widuję tam te same bluzki w ramach "nowej kolekcji". moim zdaniem, już zdecydowanie lepszy h&m - podobny jakościowo i cenowo, a chyba większy wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: RAVEL 08.10.06, 00:14 ja z ravela mam spodnie i koszulkę na grubych ramiączkach, do jakości nie mam zastrzeżeń, choć ciuchy tam jaką prawie zawsze nieciekawe Odpowiedz Link Zgłoś