ewelita 23.10.06, 14:04 Był tam ktoś? Nowy duży outlet koło lotniska. Ciekawa jestem co tam jest i jakie ceny, a nie chce mi się jechać na darmo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
costerco Re: Nowy outlet we Wrocławiu 23.10.06, 20:15 Ja byłam. Gaeria jeszcze się buduje, narazie niewiele sklepów jest otwartych. Fajne rzeczy są w Mango. kupiłam bluzeczke za nieduże pieniążki. Widać jednak, że są to ciuszki niesprzedane, przywiezione z zachodu. Moja bluzeczka miala zaklejone chyba z 3 ceny w euro. Jest pare sklepów spotktowych. rozczarowuje vero moda, która wcale nie ma niskich cen a ciuszki są jak z lumpeksu. jest za to duzy wybór bielizny. Odpowiedz Link Zgłoś
myhumps Re: Nowy outlet we Wrocławiu 23.10.06, 20:16 bylam w zeszlym tyg. jest mango, vero moda, calzedonia, diverse, house, gino rossi itp w sumie malo sklepów i duzo zamknietych bylo ale ceny są na prawde niskie zwlaszcza w mango Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: Nowy outlet we Wrocławiu 23.10.06, 21:35 Co? We Wroclawiu? Chyba musze sie tam wybrac :))) Odpowiedz Link Zgłoś