kaska689 04.11.06, 17:02 jak sadzicie czy to stereotyp czy prawda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuolek Re: moda a poprawa humoru 04.11.06, 17:20 chyba chodzi o to ze zakupy poprawiają nastrój??????? ;) jeśli tak to w moim przypadku prawda Odpowiedz Link Zgłoś
calo Re: moda a poprawa humoru 04.11.06, 17:23 w moim tez. zgubny nalog, ale dziala;) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: moda a poprawa humoru 04.11.06, 17:36 Łojezu, nawet nie mów o zgubności tego nałogu :/ Już nawet nie mówię o przepuszczaniu pieniędzy, bo na hazard czy papierosy też się wydaje, ale przy maniactwie zakupowym dochodzi problem - gdzie to wszystko trzymać? :) Ostatnio rodzina wystawiła mi ultimatum - najpierw mam kupić kolejną szafkę na buty, a potem dopiero następne buty :) Ale nastrój poprawia mi się po zakupach zdecydowanie. A nawet po samym łażeniu po sklepach, dotykaniu tkanin, przeglądaniu, obwąchiwaniu perfum... Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: moda a poprawa humoru 04.11.06, 19:03 na poczatku tak, ale potem czlowiek sie przyzwyczaja i nawet zakupy mu nie poprawiaja humoru. mi poprawiaja, ale na chwile. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: moda a poprawa humoru 04.11.06, 19:09 pump_it_up napisała: >mi poprawiaja, ale na chwile. O właśnie.Mi niestety też. Chwilowa euforia a potem wracam do stanu poprzedniego. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: moda a poprawa humoru 04.11.06, 19:04 mi zawsze zakupy poprawiają humor, nawet kiedy wydam ostatnie pieniądze :) Odpowiedz Link Zgłoś
maga.m Re: moda a poprawa humoru 04.11.06, 19:10 mi najbardziej poprawił się humor, gdy w wakacje wydałam ostatnie pieniadze na portfel... portfel byl długo pusty, ale jaki ładny:D Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: moda a poprawa humoru 04.11.06, 20:57 Ładne! Jednak zakupy poprawiają humor! Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: na pewno 05.11.06, 09:25 Niestety prawda.Czesto kupujemy aby poprawić sobie nastrój,pod wpływem emocji. A później tego żałujemy :( Odpowiedz Link Zgłoś
alissssa Re: moda a poprawa humoru 05.11.06, 10:01 Ja mam odwrotnie: kupuje gdy mam dobry humor, bo gdy nie mam, trace apetyt na cokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_bzu Re: moda a poprawa humoru 05.11.06, 12:18 Ja to samo. Zakupy poprawiają mi humor i utrzymuja dluzej ten dobry :] Odpowiedz Link Zgłoś
lalumek Re: moda a poprawa humoru 05.11.06, 12:30 Zdecydowanie prawda;) Odmóżdża (w pozytywnym sensie oczywiście:D) i natychmiastowo poprawia humor:) Odpowiedz Link Zgłoś