zieloneszczescie 22.11.06, 20:53 Moze gdzies widzialyscie?? Szukam czegos takiego www.butyk.pl/towar.988.bronx.chevy.12884.html lub bardziej sportowych?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zieloneszczescie Re: Kozaki na plaskim 22.11.06, 21:00 Akurat te juz wyprzedane pozatym wole jednak przymierzyc zeby miec pewnosc ze kupuje cos co mi sie podoba...i "pasuje do mnie" Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Kozaki na plaskim 22.11.06, 22:06 ja mam takie jak na obrazku niżej. z Baty. btw miesiąc temu, szukając butów na jesień, płaskich zamszowych marszczonych kozaków widziałam w sklepach sporo. na pewno w aldo były z podobnym wiązaniem w kilku kolorach. Odpowiedz Link Zgłoś
gaggi Re: Kozaki na plaskim 22.11.06, 23:31 w Aldo, ale krótsze, chyba nawet do polowy lydki nie siegaja. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Kozaki na plaskim 23.11.06, 12:05 Kumpela kupiła identyczne w KDT... Ja widziałam jakiś czas temu w C&A ale zdaje się że już nie ma - przynajmniej w wawie. Bata też miała podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
zieloneszczescie Re: Kozaki na plaskim 23.11.06, 15:20 Wlasnie problem w tym ze byly ale jak ja chce to juz nie ma :( Byla ale jakos takich nie widzilam...:( Odpowiedz Link Zgłoś
gaggi Re: Kozaki na plaskim 23.11.06, 15:28 obeszlas calosc i nie widzialas? buu, a ja juz chcialam pod pałac jechac, bo fajne są :( Odpowiedz Link Zgłoś
zieloneszczescie Re: Kozaki na plaskim 23.11.06, 15:38 wiesz co planuje jutro jeszcze raz jechac... zeby miec pewnosc.. Ale jestem juz zrezygnowana troche bo nie moge znalesc butów i jakos to wplywa na moj humor ;( Odpowiedz Link Zgłoś
asia2706 Re: Kozaki na plaskim 23.11.06, 23:19 Obydwie pary butów ktore tu pokazujcie bardzo fajne, od jakiegos czasu szukam we Wrocławiu takich butów i NIC !!!W sklepach sa takie brzydkie te buty zimowe ze chyba boso bede chodzic :/ Ale sie nie poddam, jutro wyruszam na dalsze poszukiwania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gaggi Re: Kozaki na plaskim 24.11.06, 17:56 Jest troche na płaskim w Daniji, jak sie okazuje, ale z czubkiem raczej, choc półsportowe tez widzialam, w kazdym razie pisze, bo moze to kogos zainteresuje - w każdym razie w Jankach jest duzy wybór, część nawet ma obnizoną cenę z okazji świąt;) Odpowiedz Link Zgłoś
mon_cherie Re: Kozaki na plaskim 24.11.06, 18:00 heavy duty/marisha deichmann bata fajne są, taki kot w butach mi się z nimi kojarzy ;) szczgólnie jak cholewka sięga przed samo kolano Odpowiedz Link Zgłoś