Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Patrzcie co znalazłem!!!

28.11.06, 05:35
    Przyszedł do mnie email. Sklep Anita Berg. W Warszawie!!!
    Popatrzcie na ich ofertę:

www.promocje.anitaberg.pl/zakupy.php?pot=267&idk=4373963&idpp=158&hasid=rukini&lang=1
    Duże rozmiary szpilek!!! W końcu coś na moją nogę. O k...wa!!! Czyli nie
    trzeba szukać w necie. To jest na miejscu!!!
    Obserwuj wątek
      • rmaciej1983 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 05:54
        Pewnie napiszecie, że dla mężczyzn sado-maso zakładanie szpilek do tych ichnich
        zabaw jest całkiem zrozumiałe i naturalne. Pewnie dlatego takie wysokości obcasów.
        Ale to mnie w ogóle nie obchodzi. Ważne, że ja też mogę na tym skorzystać. Że
        też sam nie wpadłem na pomysł, aby szukać w sklepach z akcesoriami sado-maso.
        • nicky44 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 06:09
          Odczuwasz biedaku ogromną potrzebę porozmawiania o czymś, więc wyrzuć to z
          siebie!
        • cioccolato_bianco Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 14:18
          ja ci napisze tak.
          albo to jest prowokacja, to wtedy przyprawia mnie to o mdlosci. ohyda.
          albo jestes chory. wtedy zamiast szpileczek powinienes szukac dobrego lekarza.
          • rmaciej1983 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 14:25
            A o co chodzi? Że te szpilki są na stronie sm? Przecież nie ma takich w
            normalnych sklepach. Gdyby były, to podałbym do takiego link.
      • foamclene Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 09:25
        te dwie pary podobaja mi sie najbardziej...
        te platformy wszytskie zbyt wulgarne...
        nie wiem tylko czy lakierowane szpilki nadadza sie na uczelnie...

• rmaciej1983 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 13:26
          Też nie lubię platform. Najbardziej podobają mi się klasyczne szpilki. CZy
          nadadzą sę na uczelnie to nie ważne, gdyż porzuciłem studia. Szkoda tylko, że
          nie ma niższych obcasów.
      • dakota77 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 14:32
        A jak inaczej chcesz nazwac swoje sklonnosci do noszenia damskich ubran?
        pl.wikipedia.org/wiki/Transwestyta
        • hotally to samo tu pisałam 28.11.06, 14:35
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=52974778&wv.x=2&a=53027871
        • rmaciej1983 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 14:54
          Nie damskich ubrań tylko butów na wysokich obcasach. Ewentualnie czasem spódnic.
          Nie muszą być damskie! Nauczcie się w końcu czytać.
          • dakota77 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 14:58
            rmaciej1983 napisał:

> Nie damskich ubrań tylko butów na wysokich obcasach. Ewentualnie czasem
            spódnic
            > .
            > Nie muszą być damskie! Nauczcie się w końcu czytać.

A co to zmienia? Z punktu definicji niewiele. Czytac umiemy, naprawde. I wiesz,
            duoz latwiej dyskutowaloby sie z toba, gdybys nie byl taki napastliwy i
            zwyczajnie nieuprzejmy. Agresja nic tu nie pomoze.
            • rmaciej1983 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 15:01
              Więc rozumiem, że wy definicję rozumiecie tak: "Transwestyta to ktoś, kto nosi
              damskie ubrania, ewentualnie męskie".
      • hotally Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 14:33
        Licz się ze słowami, bo Ja Ci nie ubliżam. Nazywam rzeczy tak jakie one są.
        Ale ciesze sie, że robisz krok i kupujesz ubrania dla transwestytów.
        • rmaciej1983 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 14:58
          Liczę się ze słowami. Ja też tylko nazywam rzeczy po imieniu. Jesteś idiotką, bo
          wypowiadasz się na tematy, o których nie masz pojęcia.
          Nosisz spodnie? To jesteś transwestytką. - Czy to nie jest idiotyczne stwierdzenie?
          • dakota77 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 15:00
            Masz obsesje na punkcie tej sprawy, co? JUz tyle razy dziewczyny ci tlumaczyly,
            ze spodnie jako takie nie naleza do ubran wylacznie meskich. ZAdna z nas nie
            nosi chyba meskich spodni, ale damskie, a to co innego. Spodnice, szpilki i
            sukienki sa wciaz jeszcze strojem wylacznie kobiecym.
            • rmaciej1983 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 15:02
              A ja jużtyle razy tłumaczyłem, że spódnica, jako taka, nie należy do damskich.
              Mam ci to narysować?
              • dakota77 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 15:04
                rmaciej1983 napisał:

> A ja jużtyle razy tłumaczyłem, że spódnica, jako taka, nie należy do damskich.
                > Mam ci to narysować?

Nie, nie trzeba. Ale za to zacznij rozmawiac z nami uprzejmiej, bardzo prosze.
                Ta napastliwosc nie pomaga.
                • rmaciej1983 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 15:07
                  Jestem od wczoraj na tym forum wyzywany od transwestytów. Równie dobrze można by
                  użyć słów pedał albo ciota. Tak więc ja mam być uprzejmy, a wy nie musicie?
                  • dakota77 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 15:08
                    rmaciej1983 napisał:

> Jestem od wczoraj na tym forum wyzywany od transwestytów. Równie dobrze można
                    b
                    > y
                    > użyć słów pedał albo ciota. Tak więc ja mam być uprzejmy, a wy nie musicie?

Posluchaj. NIkt cie nie wywyzwa, tylko stwierdzamy fakt. Jestes transwestyta,
                    pasujesz do definicji. I tyle. Pedl czy ciota to mocno obrazliwe okreslenia.
                    TRanswestyta to neutralne okreslenie naukowe.
          • hotally Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 15:08
            Nie noszę spodni męskich. Moje spodnie pochodzą z damskiej kolekcji ;)
            Ty nosisz DAMSKIE ciuszki.
            • rmaciej1983 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 15:11
              To kup mi męską spódnicę i męskie szpilki, mądralo.
              • hotally Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 15:37
                Nie jestem Twoją sponsorką, żebym miała Ci cokolwiek kupować. Dziewczyny dawały
                Ci linki z męskimi spódnicami. Sam sobie kup, albo znajdz sponsora.
                • rmaciej1983 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 15:41
                  To znajdź mi taki sklep w WArszawie. I żeby tanio było.
                  • kochanica-francuza Re: Patrzcie co znalazłem!!! 03.12.06, 21:31
                    rmaciej1983 napisał:

> To znajdź mi taki sklep w WArszawie. I żeby tanio było.
                    A co my, jesteśmy twoje researcherki, czy infobrokerki, żebyśmy "miały ci
                    znajdować i żeby tanio było"?
              • kochanica-francuza Re: Patrzcie co znalazłem!!! 03.12.06, 21:30
                rmaciej1983 napisał:

> To kup mi męską spódnicę i męskie szpilki, mądralo.
                Proponuję kilt (męski) i buty takie, jakie nosili muszkieterowie - na obcasach -
                męskie.
                • rmaciej1983 I będę szkockim muszkieterem ;) 04.12.06, 03:39
                  • kochanica-francuza No co, mieszanie stylów jest modne ;-) 04.12.06, 14:11
          • hotally Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 15:09
            Nie mowa tu tylko o butach, ale o śmierdzących kabaretkach i spodnicy ROWNIEZ!
            Więc nie nazywaj Mnie idiotką...
      • inecita Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 14:34
        Ale skoro jestes męzczyzną lubiacym damskie ubrania to jesteś transwestytą, nie
        ma co tu kryć i wyzywać ludzi od idiotów...
        ->
        transwestytyzm «zaburzenie identyfikacji z własną płcią, polegające na
        upodabnianiu się w sposobie bycia i ubierania się do osób płci przeciwnej»
        (PWN)
        • rmaciej1983 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 14:59
          ALE JA NIE JESTEM MĘŻCZYZNĄ LUBIĄCYM DAMSKIE UBRANIA!!! Czytajcie ze zrozumieniem!
          • dakota77 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 15:00
            rmaciej1983 napisał:

> ALE JA NIE JESTEM MĘŻCZYZNĄ LUBIĄCYM DAMSKIE UBRANIA!!! Czytajcie ze
            zrozumieni
            > em!

A kim?
            • rmaciej1983 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 15:05
              Świętym Mikołajem. A kim niby? Facetem, który lubi nosić wysokie obcasy. Czasem
              zakłada spódnicę. Ale nie muszą być to damskie rzeczy i nie przebieram się za
              kobietę. Ile razy mam to jeszcze napisać? Myślcie czasem.
              • dakota77 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 15:05
                Ty tez mysl. Facet, ktory zaklada buty na obcasie czy spodnice to traswestyta.
          • kamisiunia Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 15:06
            Chyba sam nie wiesz, co mówisz. Lubisz spódnice i szpolki, które są strojem
            WYŁACNIE kobiecy. I jeszcze mówisz, że nie lubisz damskich strojów. No weź
            posłuchaj sam siebie.
            • rmaciej1983 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 15:09
              Noszę szpilki i spódnice, które NIE SĄ strojem wyłącznie damskim.
              Poza tym z tobą nie "gadam", bo jak widzisz faceta w spódnicy, to myślisz, że
              Szkot i nie wiesz co to ironia.
              Opisałem cię tutaj: maskulinista.bloog.pl .
              • kochanica-francuza Noś grecką togę hehe 03.12.06, 21:32
      • ludzka_budowla tak... 28.11.06, 14:41
        no nie mi oceniać twoje upodobania, ale nie bój się nazwać rzeczy po imieniu.
        pamiętaj, że do takie szpili zobowiązują. nie założysz ich chyba do 'byleczego'.

• rmaciej1983 Re: tak... 28.11.06, 15:03
          Ok. Nie boję się nazywać rzeczy po imieniu i właśnie to praktykuję :D.
      • dakota77 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 15:14
        rmaciej1983 napisał:

> Posłuchaj, nikt cię nie wyzywa. Jesteś idiotką, bo pasujesz do definicji.
        Su...
        > czy ku... to mocno przesadzone.
        > Miło ci?

To bylo do mnie? Powiem tak- jestes nie tylko niemeski i pozbawiony gustu, jak
        myslalam jeszcze wczoraj, ale do tego chamski i ograniczony. Niestety, taka
        jest prawda. Dyskusja z toba nie ma najmniejszego sensu. Przyjmij wreszcie do
        wiadomosci, ze ejstes transwestyta i tyle. Ode mnie odchrzan sie laskawie.
      • dakota77 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 15:18
        Wkleilam ci w ktoryms poscie powyzej artylul z Wikipedii, gdzie sprawa
        potraktowana jest szerzej niz w jednym zdnaiu. Poczytaj sobie. I przestan sie
        wyrazac. Moze zacznij uprawiac jakis sport, zeby rozladowac frustracje? ZA duzo
        w tobie agresji.
        • rmaciej1983 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 15:29
          A myślisz, że nie czytałem co to jest transwestytzm? CZYTAŁEM O TYM KSIĄŻKI!!!
          • rmaciej1983 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 15:29
            Właściwie to fragmenty książek :P.
      • rmaciej1983 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 15:35
        A trzy, że zakładanie szpilek, czy spódnic przez mężczyzn nie jest
        transwestytzmem i powinnaś oswoić się z tą myślą, bo być może nie zawsz kobiety
        będą miały wszystko, a mężczyźni nic.
        I zamiast wyzywać mnie od transwestytów powinnaś lepiej iść na spacer,
        przewietrzyć mózg.
        • dakota77 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 15:38
          TO znow do mnie? Odpisuj cytujac, bo piszesz w caly swiat. Doczytaj wiecej niz
          fragmenty ksiazek, o ktorych pisales, no i zrozum, ze od nieczego cie nie
          wyzywalam. Dyskusje z toba niniejszym koncze, bo to awantura, nie wymiana
          pogladow. SZkoda moich nerwow.
      • papryczka_ag Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 15:36
        Szanowny Macieju - licz się ze słowami bo czeka Cię wkrótce ban na tym forum.
        • rmaciej1983 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 15:38
          To niech one przestaną mnie wyzywać.
      • rmaciej1983 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 28.11.06, 15:37
        Do dakota77:
        Ile razy mam powtarzać, że nie identyfikuję się z kobietami i nie przebieram się
        za nie? Skoro nie dociera, to chyba zmęczona jesteś.
        • mon_cherie KONIEC 28.11.06, 15:42
          dajcie juz spokoj z tym tematem, a szanowny pan Maciej niech zatrzyma swoje
          kontrowersyjne problemy dla siebie!
        • nemezis555 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 02.12.06, 11:05
          Przyczepiłeś się tego tematu jak rzep psiego ogona. Daj sobie spokój. Może byś
          trochę pobiegał dla rozładowania emocji?
      • disa No popatrzcie.... 02.12.06, 11:10
        Na coś się przydał
        www.promocje.anitaberg.pl/zakupy.php?akc=szczegolytowaru&idtow=94001&kategoria=278&od=0&idk=4373963&idpp=158&hasid=rukini&lang=1
        www.promocje.anitaberg.pl/zakupy.php?akc=szczegolytowaru&idtow=93959&kategoria=290&od=0&idk=4373963&idpp=158&hasid=rukini&lang=1
        troche kicz ale kocham takie obcasy :D
        • moniakos1 Re: No popatrzcie.... 02.12.06, 11:15
          skoro twierdzisz że nie identyfikujesz sie z kobietami to zejź z forum kobieta
          i podyskutuj na forum mężczyzna, tam panowie na pewno będą lepiej rozumieć niż
          my
          • disa Re: No popatrzcie.... 02.12.06, 11:16
            eeeee
            ja się identyfikuje jak najbardziej :D
            hiihhihihihihihi
            • moniakos1 Re: No popatrzcie.... 02.12.06, 11:21
              no Ty to jak najbardziej, nie śmiem zaprzeczac, ale szanowny Maciej pomylił
              chyba forum...
              • disa Re: No popatrzcie.... 02.12.06, 11:23
                :]
                on to się cały ze sobą i w sobie pomylił :]

ale nie mnie oceniać jego pasje ;]

ja tu widze zasadę -mam niska samoocenę więc będe oryginalny przez szokujący
                lumpowaty strój i prostactwo ;]
                • moniakos1 Re: No popatrzcie.... 02.12.06, 11:25
                  możliwe ale to już zadanie dla psychologa, no bo nie oszukujmy sie normalne to
                  to nie jest
                  • disa Re: No popatrzcie.... 02.12.06, 11:59
                    :]
        • rmaciej1983 Ech... disa 02.12.06, 14:15
          Jeśli chodzi o te pierwsze to beznadzieja :P. Drugie całkiem sexy.
      • disa Re: Prostactwo 02.12.06, 14:35
        ja starszym Panią ustępuje miejsc :D

bywam złośliwa -jak na zołzę przystało, ale do prostactwa mi daleko kotku ;]
        • rmaciej1983 Ja też 02.12.06, 15:03
          Ja też, jeśli poproszą. Poza tym to nie czyni z ciebie obytej osoby.
      • olenka995 wróć chlopie na studia- może cię tam ogłady nauczą 02.12.06, 15:24
        bo jesteś niewychowany i z grubsza ociosany. poza tym- wykształcenie się
        pzydaje. młotku
        • rmaciej1983 Mam wykształcenie 02.12.06, 17:43
          Dziecko, mam wystarczająco dużą wiedzę, by móc napisać pracę magisterską.
          Co ty mi zarzucasz?
          • olenka995 a na którym roku cię wywalili, sieroto? 02.12.06, 18:13
            rmaciej1983 napisał:

> Dziecko, mam wystarczająco dużą wiedzę, by móc napisać pracę magisterską.
            > Co ty mi zarzucasz?
            Mam wrażenie,że wyleciałeś ze studiów po pierwszym roku- na co wskazuje
            nieskładny styl wypowiedzi itp. Pracę chyba mógłbyś napisać o szpilkach w
            sklepach sado-maso bo nie wiem o czym innym. Znacznie przeceniasz swą
            inteligencję i stan wiedzy:))
            A tak się składa,że ja kończę już drugie studia podyplomowe więc wiem co
            piszę:))
      • lunalovelight Re: Patrzcie co znalazłem!!! 02.12.06, 15:25
        najbardziej mnie rozbawilo, zeby Co sklepy znalezc i 'zeby tanio bylo' ;>.
      • olenka995 Re: Nie wywalili mnie, 02.12.06, 18:53
        Jesteś tak skończonym palantem, upośledzonym zbokiem, że będziesz klepał w tych
        swoich szpilkach biedę do końca życia...Wspłółczuję twojej rodzinie- to musi
        być dla nich szok mieć takie dziwadło w rodzinie... A co na to woja kobieta?

A czy to nie ty poginasz ku uciesze gawiedzi w kobiecym stroju i makijażu oraz
        na szpilach w okolicach Galerii Centrum i HiM- wydaje mi ię, że to ty...
        • rmaciej1983 [...] 02.12.06, 19:03
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • rmaciej1983 Aaa... co na to ona? 02.12.06, 19:04
          Nic.
          - Nie dzielę ludzi na kobiety i mężczyzn - tak zwykła mówić.
          • dakota77 Re: Aaa... co na to ona? 02.12.06, 19:07
            Dziwne. Wiekszosc osob jednak dzieli. A wiekszosc kobiet - zdecydowana, jak sadze- chce sie zwiazac
            z mezczyzna, nie osoba niewiadomej orientacji.
            • rmaciej1983 Re: Aaa... co na to ona? 02.12.06, 19:11
              Cytuję: "Dziwne. Wiekszosc osob jednak dzieli."

Ale Ona to nie większość, tylko jednostka.

Cytuję: "A wiekszosc kobiet - zdecydowana, jak sa dze- chce sie zwiazac z
              mezczyzna, nie osoba niewiadomej orientacji."

Jasne. Ale nie musi to być stereotypowy facet macho (choć większość chyba takich
              woli, a potem się skarżą, że ich facet-macho nie opuszcza deski :D).
              • dakota77 Re: Aaa... co na to ona? 02.12.06, 19:16
                Oczywiscie, ze to nie musi byc facet-macho. Kto tak twierdzi? Ja tak nie uwazam.
                • rmaciej1983 Re: Aaa... co na to ona? 02.12.06, 19:50
                  Cytuję: "Oczywiscie, ze to nie musi byc facet-macho. Kto tak twierdzi? Ja tak
                  nie uwazam"

W takim razie ja też mogę być. A co ja? Gorszy jakiś? Bo nie noszę adidasków?
                  • dakota77 Re: Aaa... co na to ona? 02.12.06, 19:52
                    Nie jestes gorszy. A facetow w adidasach poza okolicznosciami sportowymi nie trawie.
      • onaa0 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 03.12.06, 11:09
        czy naprawdę Wam się to podoba..?
      • sabina Re: Patrzcie co znalazłem!!! 03.12.06, 12:14
        rmaciej1983 powodzenia w poszukiwaniach :). Te szpilki rzeczywiscie troche za
        wysokie, nog sobie nie polamiesz? Na co dzien przydalo by sie cos
        nawygodniejszym obcasie, moze wybralbys sie do szewca, z pewnoscia znajdziesz
        jeszcze takiego ktory robi buty a nie tylko przykleja podeszwy.
        • rmaciej1983 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 03.12.06, 14:58
          Taa.. Trochę za wysokie. Mam jedne 5-cio calowe i niezbyt to wygodne. Tzn. po
          prejściu kilku kilometrów jestem cały w pocie :P.
          Do szewca? Ech... Jestem zbyt niecierpliwy :D. Zakupy w sklepach jakoś bardziej
          mi się podobają.
          Warszawa jeszcze do końca nie jest przeze mnie zbadana, więc może jeszcze gdzieś
          są podobne sklepy. Wiem, że jeden na Odyńca, ale tam z kolei obcasy są za niskie.
          A na Stadionie Dziesięciolecia są rozmiary 42 (od biedy może być), ale za
          tłoczno tam i podobno marna jakość tamtych butów.
          • sabina Re: Patrzcie co znalazłem!!! 03.12.06, 17:56
            www.akces.biz/oferta/damskie.html
            jeszcze to mi przyszlo na mysl - robia buty na miare. Ja zamawialam tam moje
            slubne :) bardzo wygodne, dobrze wyprofilowany obcas, niestety tez dla
            cierpliwych.
            powodzenia w poszukiwaniach
            • rmaciej1983 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 03.12.06, 18:14
              Specjalizują się w butach do tańca. Czyli że mogłaś na ślubie zatańczyć :D.
              • sabina Re: Patrzcie co znalazłem!!! 03.12.06, 18:36
                Taak :)
                Zwlaszcza ze na moim slubie lalo jak cholera wiec buty do kosciola kupowalam na
                targu w dzien slubu za ok 60 zł ;). Niestety jak ktos nie za sprawnie mysli to
                go i deszcz w maju zaskoczy. Za to na weselu sprawily sie na medal. A ty
                tanczysz w tych szpilkach ? bo mi sie na samo mysl robi slabo, ale ja to z tych
                ktorzy jednak wygode przedkladaja nad wyglad. Za to kupilam sobie dzis
                przepiekna wielka czerwona torebke ( ot tak musialam sie pchwalic).
                Ps. Wlasnie czytam twojego bloga i jestem coraz milej zaskoczona.
      • kosheen4 o rany, maciej 03.12.06, 13:11
        od patrzenia na te buty bolą stopy :)
        jak dla mnie jesteś bohaterem, że popychasz w szpilkach :)
        • rmaciej1983 Re: o rany, maciej 03.12.06, 14:59
          Cytuję: "...jak dla mnie jesteś bohaterem, że popychasz w szpilkach :)"

Prawdziwy ze mnie Superman :).
          • nitulina Re: o rany, maciej 03.12.06, 21:13
            Nie udzielam się na tym forum z różnych powodów, ale podczytuję a ten wątek od
            zdumienia aż po ubaw.
            Na litość chłopie, czy Ty nie rozumiesz, że te dziewczyny od kilku wątków
            próbują Ci powiedzieć, że nie to, iż zakładasz kieckę i rajtuzy jest
            najbardziej odrażające, tylko to w jaki sposób to robisz? To że masz kiepską a
            właściwie podłą fryzurę, kiepski styl i nie wyglądasz estetycznie nie
            wyglądasz. Gdybyś przyszedł tutaj, pokazał swoje zdięcie w normalnych portkach
            pewnie napisałybyśmy to samo.
            Z całym szacunkiem raczej nie zachwycasz i to nie z powodu tych rajtuz.
            To nie kiecka je obrzydliwa tylko całokształt, nikt Ci prawa do noszenia takich
            ciuchów nie odmawia, To Ty sam odmówiłeś sobie estetyki.
            Czy na szpilach czy bez nich jesteś po prostu mało apetyczny, a takim facetom
            mówimy nie.
            I bez znaczenia jest ile masz na sobie i na ilę Cię stać- fryzjer, żyletka,
            mydełko i dezodorant nie kosztują wiele.
            Jak masz nosić tandetne szpile nie noś ich w ogóle, po kij się męczysz, a
            innych katujesz swoim wyglądem, katujesz i wzbudzasz niesmak,bo wygląd masz
            żałosny. Żałosny, bo kompozycja i jakość tego wszystkiego jest żałosne
            Zadbaj o siebie i wtedy pogadamy, Chyba że zależy Ci na małej sensacyjce.
            Jeśli o to Ci chodzi to i owszem cel osiągnięty,szkoda że to tania sensacja.

Btw co Tobie konkretnie chodzi nie powiedziałeś,w czym babskie forum moda ma
            Ci pomóc?
            Powoli w punktach to tu wyjaśnij jeśli możesz.
            • rmaciej1983 Wykrzyczałaś się już? 03.12.06, 21:48
              Już Ci lepiej? Czy zamierzasz jeszcze krzyczeć? Ty i niektóre inne forumowiczki
              wkładacie mi w posty słowa, któtych nie napisałem (to taka przenośnia).
              Pokaż mi gdzie napisałem, że krytykuję Was, bo krytykujecie mój wygląd. Chyba
              nie czytałaś moich postów, skoro tak myślisz.
              Krytkuję niektóre z Was, bo mnie obrażały. Nie dociera? Z dużych liter mam
              napisać? Kup se okulary.
          • kosheen4 Re: o rany, maciej 04.12.06, 15:21
            rmaciej1983 napisał:

> Cytuję: "...jak dla mnie jesteś bohaterem, że popychasz w szpilkach :)"
            >
            > Prawdziwy ze mnie Superman :).

nie mów tylko że nosisz na spodniach czerwone majtki, rotfl :)))
            koncepcja mężczyzny w szpilkach może być, chociaż ja bardziej skłaniam się do
            długiej spódnicy w połączeniu z cięższymi butami (glany). poza tym akurat te
            szpilki które prezentujesz wydają się łamać stopę tuż za palcami :(
            • rmaciej1983 Re: o rany, maciej 04.12.06, 15:43
              Bo te szpilki beznadziejnie małe były :D.
              Teraz kupuję tylko takie, w które dość bezproblemowo uda mi się włożyć stopę.
      • nitulina Re: Patrzcie co znalazłem!!! 03.12.06, 21:29
        Aha i jeszcze jedno,nie opowiadaj tutaj jaki jesteś biedny bo na ZACHODZIE ;)
        można bez problemu kupić męskie szpilki czy spódniczki.
        Na jakim zachodzie, gdzie konretnie i jak ogólnodostępnie?
        Mieszkałam w NYC, zeszłam kilometry sklepów w najbardziej "rokendrolowych"
        dzielnicach i oprócz kilku japońskich projektantów nikt nic takiego nie
        sprzedaje...
        Owszem można kupić, ale nie jest to ogólno dostępne i powszechne...
        To samo w Londynie, Berlinie, Barcelonie czy Wiedniu...
        No chyba że w ostatnim miesiącu się coś zmieniło ;)
        • rmaciej1983 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 03.12.06, 21:51
          Cytuję: "można bez problemu kupić męskie szpilki czy spódniczki."

W Polsce można tylko przez net kupić. Jeśli chodzi o męskie szpilki, to jest
          sklep Anity Berg w Warszawie.
          Nie musi być ogólnodostępne. Ważne, żeby były takie punkty.
          • nitulina Re: Patrzcie co znalazłem!!! 03.12.06, 23:05
            To załóż taki punkt, wzne żeby były, ale żeby były to ktoma zdecydować?
            Odgórnie czy jak być chciał? ustawą, rozporządzeniem czy jak?
            Przecież to nie jest centralnie regulowane, nikt nikogo pod pistoletem nie
            trzyma i nie zabrania sprzedazy męskich szpilek i spódnic.
            U nas wielu rzeczy nie ma,o wiele bardziej wysnionych niż męskie nietypowe
            fatałszaki czy rajty i my babki żyjemy.
            Chętnie bym obie poszła kupić torbę np Chloe czy buty Blahnika czy choćby do
            Banana Republic czy J Crew w Warszawie a tu takiego wała...i co? no i nic,
            trudno, radzę sobie ;)i mnie to nie usprawiedliwia jak dwa dni nie umyję włosów
            i nie ogolę nóg.

Ps.Nie krzyczę, nie jestem agresywna,szkła kontaktowe mam na sobie więc widzę
            nieźle,na tyle żeby dojrzeć brak zadbania na zdięciu przedstawiającym Twoją
            osobę.
            • rmaciej1983 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 03.12.06, 23:32
              Cytuję: "Chętnie bym obie poszła kupić torbę np Chloe czy buty Blahnika czy
              choćby do Banana Republic czy J Crew w Warszawie a tu takiego wała"

Ach... To już niuanse. Kobiety i tak mają znacznie większy wybór niż mężczyźni.

Cytuję: "zkła kontaktowe mam na sobie"

Ale może nie na oczach tylko np. na ręku :D.

Cytuję: "na tyle żeby dojrzeć brak zadbania na zdięciu"

A to to już wiem. Nie jesteś pierwszą forumowiczką, która mi to pisze :D. Dzięki
              za spostrzeżenia.
              Jednak co do tego czy ten sweter jest rozepchany mógłbym polemizować. Męskie
              swetry po prostu takie są. Takie obszerniejsze.
              • nitulina Re: Patrzcie co znalazłem!!! 04.12.06, 11:37
                Nie tłumacz mi tutaj jakie sa meskie swetry ;)
                Ten nie wygląda najlepiej i już,zwłaszcza w komplecie z tą spódniczką i
                lakierkami.

Kobiety mają taki wybór jaki daje im rynek, garstka może narzekać,ale to i tak
                kwestia prawa popytu.
                Nie dziw się że nie ma w sklepach męskich spódnic, rajtek czy szpilek.
                Nie ma bo byłbyś jednym z niewielu klientów (nie liczę dragQ, ale to inny
                target, oni mają swoje przerysowane ciuchy) a rozumiem że Ty chciałbyś normalne.
                A jakklientów nie wiele to nikt tego szyć czy sprowadzać nie będzie, chyba że w
                bardzo wysokich ekskluzywnych cenach, ale Ciebie zdaje się
                interesuje "lołendowy" poziom cenowy.
                • rmaciej1983 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 04.12.06, 11:57
                  Nie tłumacz mi tutaj praw popytu ;)
                  • nitulina Re: Patrzcie co znalazłem!!! 04.12.06, 14:18
                    To nie narzekaj że nie ma w sklepach skoro to rozumiesz.
      • rmaciej1983 Re: Nie-e 03.12.06, 22:25
        Cytuję: "P.S. czemu wlasciwie owlosienie nog ma byc meska cecha ?"

Hmm... Ludkowie tak wymyślili. I to bez mojej wiedzy oraz bez moiego
        przyzwolenia :D.
        Antyfacet twierdzi, że chodzi tu o brzydotę ciała. Tzn. żeby mężczyźni
        rzeczywiście czuli się jak "płeć brzydsza" i bardziej zakrywali swoje ciało.
        Podczas gdy kobiety odkrywają ciało porażając mężczyzn idealnie gładką skórą. I
        wtedy faceci na takie laski lecą :D.

Na historii w podstawówce miałem, że epoki dzieliły się na jasne i ciemne. Jasna
        to epoka rozumu i wyzwolenia, a ciemna to epoka wiary i zniewolenia. Ciekawe do
        której epoki będzie należał wiek 20 i 21. Myślę, że mimo ogromnego postępu
        technicznego do ciemnej. Przynajmniej dla Polaków :D.
        • sabina Re: Nie-e 03.12.06, 22:45
          rmaciej1983 napisał:

> Cytuję: "P.S. czemu wlasciwie owlosienie nog ma byc meska cecha ?"
          >
          > Hmm... Ludkowie tak wymyślili. I to bez mojej wiedzy oraz bez moiego
          > przyzwolenia :D.
          > Antyfacet twierdzi, że chodzi tu o brzydotę ciała. Tzn. żeby mężczyźni
          > rzeczywiście czuli się jak "płeć brzydsza" i bardziej zakrywali swoje ciało.
          > Podczas gdy kobiety odkrywają ciało porażając mężczyzn idealnie gładką skórą. I
          > wtedy faceci na takie laski lecą :D.

> Na historii w podstawówce miałem, że epoki dzieliły się na jasne i ciemne. Jasn
          > a
          > to epoka rozumu i wyzwolenia, a ciemna to epoka wiary i zniewolenia. Ciekawe do
          > której epoki będzie należał wiek 20 i 21. Myślę, że mimo ogromnego postępu
          > technicznego do ciemnej. Przynajmniej dla Polaków :D.

wiesz ze tez sie kiedys nad tym zastanawialam :). Nie wiem dlaczego ja to
          pamietam z lekcji polskiego i o ile uznamy dwudziestolecie miedzywojenne za
          epoke "jasna" to niestety wychodzi ze wspolczesnosc jest "mroczna " :). Mysle
          jednak ze mimo wszystko ludzie coraz bardziej sa otwarci na dyskusje, a to dobry
          znak.
          Milo sie rozmawialo, niestety choroba zapedza mnie do lozka,
          Pozdrawiam cieplutko,
          (tak sobie pomyslalam ze gdybym pojawila sie niewydepilowana na Polskiej plazy
          pewnie czulabym sie podobnie jak ty w szpilkach w Polskim tramwaju :)
          aha chociaz pewnie to nie w twoim stylu, ale serio polecam ta firme ktora szyje
          buty do tanca, moga Ci zrobic na specjalnej podeszwie w ktorej mozesz normalnie
          chodzic po ulicach, a sa nieporownywalnie wygodniejsze od tych ze sklepow.
          • rmaciej1983 Depilacja 03.12.06, 23:25
            Cytuję: "(tak sobie pomyslalam ze gdybym pojawila sie niewydepilowana na
            Polskiej plazy pewnie czulabym sie podobnie jak ty w szpilkach w Polskim
            tramwaju :)"

A facet wydepilowany chyba nie wzbudziłby negatywnych reakcji. To może ta
            depilacja jest jedną z sytuacji, w której to kobiety mają gorzej :D.
      • ems_13 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 05.12.06, 05:13
        Pierwsze co rzuca się w oczy to fakt, że są to buty męskie, czyli umieszczone w
        dziale buty męskie i podpisane buty męskie. Po drugie na zdjęciach nogi są
        wyraźnie damskie. Po trzecie te same buty są umieszczone również w dziale buty
        damskie, gdzie są podpisane jako buty damskie.
        Oczywiste jest że wątek był założony jako żart wyśmiewający właśnie ten błąd w
        tym sklepie internetowym. Trafił jednak na niepodatny grunt, czyli koleżanki, za
        które mi wstyd, bo nie odróżniają ironii od aronii ;). Rmaciej - nie pisz
        "nauczcie się czytać". Trzeba raczej "nauczcie się myśleć". Ale fajnie znalazłeś
        się w sytuacji kontynuując jak gdyby nigdy nic, a tyle blondynek dało się
        wciągnąć... Ech no te kawały coś w sobie mają.
        • krzyskow1 do ems_13 05.12.06, 10:49
          nie masz racji, są to buty męskie, sam w takich chodzę (mam rozmiar 43, więc nie
          kupię dla siebie szpilek w normalnych sklepach z butami)
          szpilki męskie są robione na stopę szerszą, wyższą w podbiciu i na nogę szerszą
          w kostce
          mierzyłem wiele kozaków na szpilce w rozmiarze 42 i o ile często stopa była ok,
          to mało które dały się dopiąć w kostce
          nawiasem mówiąc, spódnice dla mężczyzn też muszą mieć inny krój, ponieważ
          mężczyźni nie mają bioder - wszystkie spódnice jakie kupuję, muszę dawać sobie
          do zwężenia
          • rmaciej1983 Popieram w 100% :) 05.12.06, 14:39

• dureksis Re: Patrzcie co znalazłem!!! 05.12.06, 11:32
          tak, zazdrosna i rozgoryczona bruneteczko, jednak nie jesteś tak bystra jak Ci
          sie wydaje, skoro nie zauważylaś, że buty, o których mowa, w rozmiarze 46 np nie
          mogą należeć do "damskich", więc należycie zostały umieszczone w kategorii
          "męskie"...
          Eh....
        • rmaciej1983 Re: Patrzcie co znalazłem!!! 05.12.06, 14:38
          Ems, co Ty piszesz?
          Tak właśnie się robi w podobnych sklepach. Sądzę, że oni po prostu nie mają
          modeli (mężczyzn) albo nie chce im się i przeklejają fotki z działu "buty
          damskie", bo w tym sklepie damskie i męskie wyglądają tak samo (różnią się tylko
          rozmiarem).
          Skąd Ty takie spiskowe teorie bierzesz? Ech... Jak zwykle nie doceniam wyobraźni
          ludzi :D.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka