zielonaherbata7 16.12.06, 15:53 Czy wiecie coś na ten temat? Co przecenione, o ile i do kiedy? Chciałabym upolować troche taniej taka szarą sukienkę- przed wyprzedażą 235 zł. Może mi się uda ?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toskaniaa Re: Wyprzedaż w MANGO???? 16.12.06, 17:05 wiem o ktorej mówisz.jest przeceniona na 185. czyli nie za dużo. nawet ją dzisiaj mierzyłam ale materiał wygląda na dość tandetny więc sie nie zdecydowałam z boku miała pozaciągany materiał ale i tak nie chcieli obnizyc ceny z tego powodu. niby napisali do 50% ale nic ciekawego same szmaty a te fajniejsze pewnie schowali Odpowiedz Link Zgłoś
stara.krupczatka Re: Wyprzedaż w MANGO???? 16.12.06, 17:06 to tylko jedna była- ta pozaciągana? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonaherbata7 Re: Wyprzedaż w MANGO???? 16.12.06, 17:30 Mieszkam w Krakowie, a tu jest tylko jeden sklep Mango i pewnie sprzątną mi sukienkę sprzed nosa (noszę s-kę, a to chyba najbardziej "chodliwy" rozmiar). Na zakupy wyrwę sie najwcześniej koło wtorku, więc chyba nie ma o czym marzyć... A czy może przecenili rurki, kosztowały 209 zł (za tyle je kupiłam) i jakby sporo obniżyli to pewnie dokupiłabym czarne. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
stara.krupczatka Re: Wyprzedaż w MANGO???? 16.12.06, 17:05 też ją mam na oku:)ale kiedy wyprzedają- nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
stara.krupczatka Re: Wyprzedaż w MANGO???? 16.12.06, 17:18 mam jednak nadzieję,że coś zachowali... a jeśli nie- może w Łodzi upoluję:) Odpowiedz Link Zgłoś