n_nicky Re: prezenty :D 27.12.06, 17:13 u mnie w rodzinie każdy wychodzi z założenia, że sama najlepiej wiem, co chcę sobie kupić i zawsze dostaję pieniądze ;) poza tym porcelanową filiżankę do herbaty, Ferrero Rocher, inne słodycze Odpowiedz Link Zgłoś
hanureku Re: prezenty :D 27.12.06, 17:31 od rodzicow i babć - pieniadze, niestety teraz mam tradycyjny dylemat czy wydac na pierdoly czy kupic cos porzadnego typu nowy komputer... :-) od rodzenstwa - torbe na aparat fotograficzny i akcesoria do niego, bardzo mi sie przyda jednak strasznie zaluje ze nie produkuja jakis fajnych, kolorowych toreb na sprzet foto :) od przyjaciolki z UK, ktorej nie widzialam ponad pol roku - komplet kolczyki+wisiorek z cyrkoniami, puszke w ksztalcie Kubusia Puchatka z ciasteczkami maslanymi no i sliczna pizame w serca, zdjecie wzoru ponizej. Wykosztowala sie, a sama jej wizyta, kilka godzin z nia spedzonych i swiadomosc ze wszystko jej sie uklada bylo najlepszym prezentem w te Swieta... od znajomego - koszulka mojego klubu pilkarskiego z dedykacja, tez fajny prezent ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hanureku Re: prezenty :D 27.12.06, 17:32 no i zapomnialam o foto, robione komorka takze przepraszam za jakosc Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: prezenty :D 27.12.06, 17:47 modowych nie bylo z nie-modowych najfajniejsze to: - ksiazka Mariane Pearl od ktorej sie oderwac nie moge www.amazon.com/Mighty-Heart-Mariane-Pearl/dp/1844080439/sr=1-3/qid=1167237998/ref=pd_bbs_sr_3/102-7664869-7471309?ie=UTF8&s=books - aparat Sony Cybershot 7.2 megapixels uk.shopping.com/xPW-Sony_Cyber_shot_DSC_W70 - piekny, prosty kominek do olejkow (zielony) www.bathandbodyworks.com/category/index.jsp?categoryId=2488773&cp=2484529 Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: prezenty :D 27.12.06, 21:16 modowo nie obylo sie bez Chloe, ale najbardziej kreatywny i zabawny byl od znajomego pisarza (autor minn 'Fight Club'). Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: prezenty :D 28.12.06, 01:20 daino napisała: > modowo nie obylo sie bez Chloe, ale najbardziej kreatywny i zabawny byl od > znajomego pisarza (autor minn 'Fight Club'). __ Teraz to mnie dopiero zaintrygowalas ;-)))) Pisz szybko co ci dal ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: prezenty :D 27.12.06, 21:18 watek nie dla mnie nie luibie sie chwalic uraz z podstawowki Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: prezenty :D 27.12.06, 22:13 hmmm... do 'subtelnego' wbijania igielek innym widac nie masz urazu to troche tak jakbys weszla do restauracji, rozejrzala sie dookola i stwierdzila na glos "ja w takich nie jadam" Odpowiedz Link Zgłoś
ekspertkamody Re: prezenty :D 27.12.06, 22:40 k1k2 napisała: > hmmm... do 'subtelnego' wbijania igielek innym widac nie masz urazu Tak, to widocznie kolejny zwyczaj z podstawowki :b Niemożnosc się-pochwalenia widocznie roznosi. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: prezenty :D 27.12.06, 22:27 1. spodnie (krzywo uszyte :( 2. piękna bielizna x 2 3. granatowy sweterek 4. nie modowe: - blender dzięki któremu mogłam bez męczarni posiekać prawdziwki do barszczowych uszek :) - kosmetyki Avene - książki - odtwarzacz DVD Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: prezenty :D 28.12.06, 00:12 czarny długi golf dużą czarną torebkę czarną bluzkę wszystkich coś na czarne wzięło :P 3 pary szarych skarpetek z tweetim od babci- koszulę nocną :P, taką, że założę ją kiedy sama będę babcią i niemodowe to czarno-biały kubek z foto na ktorym siedzę z moim P na trawie, stylistyka "cudowne lata" kasa na sylwestra Odpowiedz Link Zgłoś