fr-edza 31.12.06, 14:03 Czy wypada iść w spodniach i jakiejś bluzce plus marynarka?Bo nie moge ubrać sukienki bo nie mam do niej butów:( (to z powodu kontuzji nogi). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bw.com Re: Bal...czy wypada? 31.12.06, 14:08 Na bal w spodniach? Hmm... A nie masz może ładnej eleganckiej długiej spódnicy, która zakryłaby 'niepasujące' buty? Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: Bal...czy wypada? 31.12.06, 14:12 Jestem wysoka i w długiej sukni wygladam jak tyczka;););) A buty mam tylko mokasynki i w dodatku różowe:( Bo reszta moich butow jest na obcasie , a na dzien dzisiejszy mam kategoryczny zakaz noszenia takiego obówia. Odpowiedz Link Zgłoś
julka7777 Re: Bal...czy wypada? 31.12.06, 14:15 w sumie niezbyt wypada wedlug mnie ale jezeli musisz to zaloz kostium zdrowie jest wazniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Bal...czy wypada? 31.12.06, 14:52 Nie wypada. Moze uda sie wymyslic inna opcje, ktora pozwalalaby ci zalozyc takie buty, jakich potrzebujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: Bal...czy wypada? 31.12.06, 16:12 a czy kontuzja nogi w ogóle umożliwia ci pójście na bal? bo marynarka i spodnie jakoś nie za bardzo, moim zdaniem, pasują na tego typu imprezę. Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: Bal...czy wypada? 31.12.06, 17:09 Zgadzam sie z powyszym opiniami - na bal w spodniach zdecydowanie nie. Moze to glupia sugestia ale kup jakies tansze balleriny lakierkowe i zaloz do dlugiej spodnicy / sukienki.. bezpieczne dla zdrowia a lepsze rozwiazanie niz spodnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
dariaaa1 Re: Bal...czy wypada? 31.12.06, 17:16 absolutnie spodnie odpadają. Mogłas poszukac wsród obUwia (btw. :P ) na płaskiej podeszwie-np.teraz jest mnóstwo ciekawych balerinek,np.z cekinami.W Zarze akurat zaczęła się przecena :D (foto zapożyczone-nie jestem autorem) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Bal...czy wypada? 31.12.06, 17:21 Mysle, ze dziewczyny maja dobry pomysl z tymi balerinkami. Kto bedzie mial na ciebie krzywo popatrzec, zde przyszlas na bal w takich butach, to opatrzy, ale ty przynajmniej bedziesz wiedziala, ze nie popelnilas faux pas przychdzac w spodniach. Co jak co, ale to nie jest stroj na bal. No i nogi nie beda ci sie meczyc:) Odpowiedz Link Zgłoś