bania79 03.01.07, 00:08 warto iść, czy będzie totalnie wietrzenie magazynów, a bieżąca kolekcja w normalnych cenach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nelly.nelly Re: reserved_od jutra wyprzedaż 03.01.07, 00:30 też się nad tym właśnie zastanawiam:) wpadnę wracając do domu, może coś się trafi Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: reserved_od jutra wyprzedaż 03.01.07, 09:23 Czy wicie moze na czym bedzie polegala owa wyprzedaz? pamietam ze w zeszlym roku bylo wszystko -50 %, ale w tym podobniez mialo takiej nie byc... Odpowiedz Link Zgłoś
e.x.i.t Re: reserved_od jutra wyprzedaż 03.01.07, 12:54 Dostałam newsletera i jest napisane ,ze wyprzedaż do 50% ale na wybrane modele - mimo wszystko może warto rzucic okiem - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marta-martusia Re: reserved_od jutra wyprzedaż 03.01.07, 14:46 calkiem przypadkiem weszlam dzisiaj do Reserved, bylam ok. 12 wiec nie bylo jeszcze tlumow. jest sporo rzeczy poprzecenianych, zalezy co kogo interesuje. sweterki sa takie nie bardzo, troche koszulek jest, bielizny... kupilam biustonosz jedynie za 28 zl, tam gdzie sa koncowki kolekcji sa fajne koszulki, ale nie mialam juz czasu poszperac. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: reserved_od jutra wyprzedaż 03.01.07, 21:49 nie warto isć, byłam dziś i nic tam ciekawego nie ma przecenionego! nie dość, że małe przeceny to ciuchy nieciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
nelly.nelly Re: reserved_od jutra wyprzedaż 04.01.07, 00:46 ja znalazłam dwa fajne żakiety: jeden z końcówek kolekcji ale za duży:/ a drugi... nie miał guzików! Odpowiedz Link Zgłoś
kadarkaa Re: reserved_od jutra wyprzedaż 04.01.07, 00:52 Jest 50%, ale na BARDZO wybrane modele. Ogólnie wietrzenie magazynów, jak prawie wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś