Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

a propos body....

• zettrzy Re: a propos body.... 22.01.07, 19:56
        kiedys sie nacielam na taki ubiorek... stopien komfortu rowny pasowi cnoty
        nie wieder
        (ale gdyby nie te majtki przyspawane do gory, to sam koncept obcislego topiku
        dziala niezle pod rownie obcisla garsoneczke)
        • no112 Re: a propos body.... 13.02.07, 00:08
          zettrzy napisała:

> kiedys sie nacielam na taki ubiorek... stopien komfortu rowny pasowi cnoty
          > nie wieder
          > (ale gdyby nie te majtki przyspawane do gory, to sam koncept obcislego topiku
          > dziala niezle pod rownie obcisla garsoneczke)

zettrzy
          Chyba założyłaś body rozmiar mniejsze niż normalnie nosisz albo body ze stali
          bez zapięcia w kroku...tak??
          • zettrzy Re: a propos body.... 13.02.07, 00:59
            body bylo firmy La Perla, z jakiegos elastanu, nie wiem co masz na mysli
            przez "rozmiar mniejsze niz normalnie", bo to byl pierwszy i jedyny raz
            ale fakt ze koncept zapiecia w kroku powala :P
            • no112 Re: a propos body.... 13.02.07, 09:03
              La Perla - ciekawą i ładną bieliznę mają. Możesz wkleić linka z body które
              nosiłaś? Przez "rozmiar mniejsze niz normalnie" chodziło mi że body było może
              przyciasne na Ciebie i powodowało dyskomfort....Zapięcie w kroku - rzecz
              konieczna bo jak by go nie było....choć są body i bez niego. Pozdrawiam
              • zettrzy Re: a propos body.... 13.02.07, 19:18
                > La Perla - ciekawą i ładną bieliznę mają. Możesz wkleić linka z body które
                > nosiłaś?

niestety nie moge, to bylo przed internetem, jakies 15 lat temu - a body bylo
                szarostalowe, w takie jakby stylizowane kwiaty, tez szarostalowe, wzor wygladal
                jak dwie warstwy materii nalozone jedna na druga, ale niestety nie moglam tego
                nosic i czuc sie swobodnie
                co do przyciasne, to lato spedzam glownie w kostiumach kapielowych, ktore
                przeciez musza byc dopasowane aby dalo sie plywac, ale jest w nich wygodnie,
                wiec jednak to jest to cos w konstrukcji ubiorku co powoduje ze body nie jest
                dla wszystkich
                pozdrawiam nawzajem
                • no112 Re: a propos body.... 15.02.07, 11:37
                  zettrzy napisała:

> > La Perla - ciekawą i ładną bieliznę mają. Możesz wkleić linka z body któr
                  > e
                  > > nosiłaś?
                  >
                  > niestety nie moge, to bylo przed internetem, jakies 15 lat temu - a body bylo
                  > szarostalowe, w takie jakby stylizowane kwiaty, tez szarostalowe, wzor
                  wygladal
                  >
                  > jak dwie warstwy materii nalozone jedna na druga, ale niestety nie moglam
                  tego
                  > nosic i czuc sie swobodnie
                  > co do przyciasne, to lato spedzam glownie w kostiumach kapielowych, ktore
                  > przeciez musza byc dopasowane aby dalo sie plywac, ale jest w nich wygodnie,
                  > wiec jednak to jest to cos w konstrukcji ubiorku co powoduje ze body nie jest
                  > dla wszystkich
                  > pozdrawiam nawzajem
                  Kostium kapielowy to w sumie body tylko bardzo elastyczne i bez zpięcia w
                  kroku..Może więc dyskomfort powoduje owe zapięcie które uwiera? Są body bez
                  zapięcia w kroku ale styl prosty i raczej sportowy takie jak to
                  allegro.pl/item163936925_wygodne_body_sportowe_marki_shepa_36_44_48_r_38.
                  html. Tylko do noszenia na codzień to byłoby dobre jakby z toalety korzystało
                  sie tylko rano i wieczorem...
      • maiwa Re: a propos body.... 13.02.07, 08:36
        SLICZNE
        • mag-ia1 Re: a propos body.... 13.02.07, 09:18
          wczoraj w retro jeans widziałam czarną koszulę z zapięciem w kroku, szczerze się
          zdziwiłam, koszula wyglądała bardzo fajnie, ale to zapięcie ,a może taką koszulę
          nosi się zapiętą na dżinsach?:)
          • lady.k Re: a propos body.... 13.02.07, 10:35
            a ja sobie wczoraj kupiłam body-fioletowe. bardzo wygodne.
          • silencia22 Re: a propos body.... 15.02.07, 13:42
            hehe- taka koszula jest przeznaczona specjalnie do wkladania do spodni lub
            spodnicy,i zeby nie wychodziła i nie 'bluzowala sie" i nie marszczyła to
            wlasnie po wlozeniu do spodni trzyma ją tam to zapięcie typu body
      • mini_kks Re: a propos body.... 14.02.07, 12:03
        Podobają mi się trzy ostatnie ;]
        • napolnoc Re: a propos body.... 14.02.07, 12:17
          W niektorych sieciowkach pojawily sie body-koszule, biale z kolnierzykiem i
          mankietami a jednak apinane w kroku, hmmmm....
          Ja body nie nosze, mam za dlugi korpus i body powoduje camel toe plus
          rozplaszczenie piersi ;P
          • sztuka_konwersacji Re: a propos body.... 15.02.07, 12:28
            napolnoc napisała:

> W niektorych sieciowkach pojawily sie body-koszule, biale z kolnierzykiem i
            > mankietami a jednak apinane w kroku, hmmmm....

Mam taka. Nie splaszcza mi biustu :)
            Na biuscie jest specjalnie wykrojona, z zaszewkami, tak, by body nie
            splaszczalo biustu.
            Sama koszula fajny wynalazek. Nie wylazi ze spodnicy/spodni, dobrze lezy
            (idealnie) :)
            • silencia22 Re: a propos body.... 15.02.07, 13:45
              gdzie kupiłas taka koszule????i gdzie takowe moge zdobyc?
              • sztuka_konwersacji Re: a propos body.... 15.02.07, 13:55
                Ja takich koszul w sieciowkach nie widzialam.
                Przywiozlam sobie z zagranicy :)
              • no112 Re: a propos body.... 15.02.07, 18:03
                silencia22 napisała:

> gdzie kupiłas taka koszule????i gdzie takowe moge zdobyc?
                Na allegro jest tego sporo, np.
                allegro.pl/item165093172_victoria_s_secret_bluzka_biala_body_rozmpl_m.htm
                l . Sa tez inne , musisz szukać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka