mag-ia1 11.02.07, 21:44 z podanych kilku panow dałoby się wybrać, ale z paniami jest problem www.viva.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=771&Itemid=71 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sztuka_konwersacji Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 11.02.07, 21:47 Mroczki..... haha hahahahahahah :)) Sorry :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag-ia1 Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 11.02.07, 21:50 też mnie to rozbawiło, do tego 2 Mroczki, jakby jeden nie wystarczył Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 11.02.07, 21:53 mag-ia1 napisała: > do tego 2 Mroczki, jakby jeden nie wystarczył :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 11.02.07, 22:00 Wy się śmiejcie, ale gdyby jeden z nich wygrał to by jaja były.:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 11.02.07, 21:54 Mroczki, Cyprianski, Maserak, Sadowski - ło matko, aż współczuje pozostałym że w takim marnym towarzystwie sie znalezli (taniec z gwiazdami rules!!) zreszta, po co taki plebiscyt?? co roku te same twarze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 11.02.07, 21:59 Już się wypowiedziałam na telewizji, więc jako żem leniwa to bezczelnie skopiuję tamtą wypowiedź.:) Moje typy jeśli chodzi o kobiety: Edyta Herbuś (wizualnie cud nad cuda), Agnieszka Grochowska (subtelna uroda), Karolina Gruszka (dziewczęca i bardzo, bardzo ładna), Anna Przybylska (ładna i zmysłowa). Jeśli chodzi o facetów to number one: Marcin Dorociński - no boski jest, przy nim wszystkie Małaszyńskie i Zakościelne mogą sie schować. Potem długo, długo nikt i dalej: Szymon Bobrowski (męski facet) oraz Tomek Makowiecki (fajny przystojniacha). Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 11.02.07, 22:12 Z kobiet: Weronika Rosati (wiem, ubiera sie jak stara baba i tapiruje kudły, ale jak tego nie robi widac jaka jest piekna) i Danuta Stenka (super babka z klasą, ładna twarz) Z mężczyzn: Marcin Dorocinski (choc kretynsko ostrzyzony). Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 11.02.07, 22:13 a ja nie rozumiem, co w tym zestawieniu robi niejaka Agnieszka Radwanska... co prawda po raz pierwszy widze twarz, moze to zdjecie takie zle? napisali, ze to nadzieja sportu, ale ladna nie jest z pewnoscia:) moim zdaniem rowniez MW Walesa nie jest ladna, a obecnosc Mroczkow to juz kompletna paranoja:D mocno malo przystojny jest tez Misiek Koterski (chociaz go lubie) i ten jakis Jaroslaw Kret... Szyc tez za przystojny nie jest, chociaz ma mila buzie... moja faworytka: Edyta Herbus, A. Przybylska a z panow: Kammel (ktorego nie lubie, ale wizualnie mi sie zawsze podobal:)) i Zakoscielny Pauli -- Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze...Snickersa;) Odpowiedz Link Zgłoś
star105 Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 11.02.07, 22:19 Jeśli chodzi o chłopów to: Poniedziałek, Kammel, Dowbor, Sadowski, Janiak. Reszta to kaszaloty. A z pań: Gruszka, Dygant, Brodzik, Kayah, Smoktunowicz, Stenka, Radwańska, Różczka, Malinowska. Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 12.02.07, 00:27 1. dlaczego niemal wszyscy ci faceci tacy niedogoleni? niektórzy w dodatku, jakby niedomyci;). 2. czy cała obsada m jak miłość znalazła się w tym plebistycie? 3. przy wałęsównie - posągowej piękności - zwątpiłam. 4. no i dwa mroczki. cudowne. 5. i tak mój facet jest naj :p. Odpowiedz Link Zgłoś
icelandic Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 12.02.07, 00:45 hebruś - od lat zakochana... no ciekawe tylko w kim ;P no i mroczek, zbyt ambitny aby być inżynierem. ha. haha. nie, to nawet zabawne nie było. wałęsówna równa mroczkom, choć to równanie bardzo w dół... jak dla mnie numerem jeden jest karolina malinowska i paweł korzeniowski (ah, rozpływam się... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
perennou Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 12.02.07, 00:56 ten plebiscyt i tak wygrywają osoby najbardziej na topie, a niekoniecznie najpiękniejsze (Cichopek?Jędrzejczak?) jakbym miała wybierać to Grochowska i Krauze Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 12.02.07, 09:40 gdbym miała wybierać, to bym wybrała: z pań - T.Arciuch, A.Grochowska, A.Przybylska i M.W.Wałęsa (nie mogę, mnie się ta dziewczyna bardzo z urody podoba, nic na to nie poradzę) z panów - Bobrowski (mniam) i Dorociński... Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 12.02.07, 09:46 i tak wiadomo że wygrają ci,którzy zaszczycili swoją obecnością jakis bijący rekord popularnosci serial/program Odpowiedz Link Zgłoś
mag-ia1 Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 12.02.07, 09:57 a dlaczego wśród najpiękniejszych same młokosy, dlaczego zabraklo osob dojrzalszych? Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 12.02.07, 12:19 no właśnie, też o tym pomyślałam. jeden krauze wiosny nie czyni. Odpowiedz Link Zgłoś
agnimo Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 12.02.07, 11:22 ja uważam że Herbuś śliczna dziewczyna, a mężczyzna niestety żaden wolę męskich z charakteram, ale uważam co do mroczków super opinie brawo Odpowiedz Link Zgłoś
mapouka Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 12.02.07, 11:35 moje typy: KOBIETY: 1. www.viva.pl/images/stories/24_2006/Najpiekniejsze/i.jpg 2. www.viva.pl/images/stories/24_2006/Najpiekniejsze/d.jpg 3. www.viva.pl/images/stories/24_2006/Najpiekniejsze/a.jpg MĘŻCZYŹNI: 1. www.viva.pl/images/stories/24_2006/Najpiekniejsi/z.jpg 2. www.viva.pl/images/stories/24_2006/Najpiekniejsi/p.jpg 3. www.viva.pl/images/stories/24_2006/Najpiekniejsi/u.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
alela1 Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 12.02.07, 12:25 na podst. zdjec grochowska bujakiewicz lukas ni i oczywiscie polski Brad Pitt Odpowiedz Link Zgłoś
audrey_horne Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 12.02.07, 12:45 Moje typy: Mezczyzni: -Poniedzialek -Szyc Kobiety: i tu bedzie trudniej, bo zadna jakos wyjatkowo mnie nie zachwycila -T. Arciuch -Dygant -Rosati (nie lubie jej, ale ladna jest) -Grochowska (bardzo lubie taka delikatna, subtelna urode) A plebiscyt jest bez sensu, bo wiadomo, ze z kobiet wygra Kozuchowska albo Doda (chociaz nie, Doda nie, bo glosuja przeciez kobiety, wola wybrac serialowa gwiazde, jest bezpieczniejsza), a z mezczyzn Zakoscielny. Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Gdyby mierzyć powodzeniem... 12.02.07, 19:03 Zabrakło w tym zestawieniu Simona Mola. Zważywszy na jego wzięcie wśród Polek na stówę by wygrał:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vivis_cortez Re: Gdyby mierzyć powodzeniem... 12.02.07, 19:44 nie ma w czym wybierac ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 12.02.07, 19:50 oczywiście KAYCIA Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 12.02.07, 20:13 Faceci koszmarni - wszyscy jak jeden mąz. Maserak i Mroczki wywołują u mnie odruch wymiotny. Z kobiet Karolina Malinowska i Kayach Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 12.02.07, 20:21 Z Kobiet: Brodka, Przybylska, Brodzik. Z facetów: Zakościelny i nie wiem dalej kto :( Odpowiedz Link Zgłoś
pieczyste Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 12.02.07, 21:00 Moje typy: kobiety Tamara Arciuch i Hanna Smoktunowicz, mężczyźni Marcin Dorociński oraz Peter Lucas. Aż się zastanawiam, kto chce tych Mroczków oglądać?? Odpowiedz Link Zgłoś
sol_18 Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 21:13 Wygrali Brodzik i Zakościelny.Zdecydowanie należało się tego spodziewać:/ Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 21:34 zakoscielnego tak, to bylo jasne i wlasciwe jak ksiezyc, gwiazdy i slonce na niebie, ale na brodzikowa zlamanego grosza bym nie dala. Chyba jedyna piekna byla stenka. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 21:34 ciekawe co by mialo byc, gdyby mial wygrac ktorys z mroczkow :D dwie nagrody sila rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 21:42 tak w ogole to prywatnie glosuje na karoline gruszke oraz oliviera janiaka drugiej miejsca agnieszka grochowska i bartek swiderski. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Brodzik w ciazy? 19.02.07, 21:37 czy dobrze zrozumialam, ze nie moze dzwigac powyzej trzech kg? :))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Brodzik w ciazy? 19.02.07, 21:43 lol a dopiero co sie oburzala, jak ktos sugerowal, ze jest w ciazy, kiedy przytyla Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Brodzik w ciazy? 19.02.07, 21:46 no wlasnie, czyli jednak ciaza? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: Brodzik w ciazy? 20.02.07, 09:47 Ponieważ wyglądała fatalnie (ach ta fryzura), grubo i "biuściato" plus jeszcze okropna błyszcząca kreacja jak z podszewki no ten dwuznaczny 3 kiogramowy komentarz wnioskuję że jest w ciąży. Nasze pseudo gwiazdeczki zaczynają się prześcigać w ogryginalnych powiadomieniach o ciąży, a Brodzik wykorzystała nadarzającą się okazję. Upiekła dwie pieczenie przy jednym ogniu bo jeśli jest ciąża to i tak kiedyś będzie widać a przy okazji trochę reklamy nigdy nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
diamencik777 Brodzik nie jest w ciąży! 20.02.07, 14:39 Słyszałam, że po prostu spasła się jak prosiak, a nie jest w ciąży. Dlatego tak wygląda. Okropnie Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: Brodzik nie jest w ciąży! 20.02.07, 14:52 Na pewno nie wygląda jak "spasiony prosiak".Wyglada jak normalna kobieta,z normalną sylwetką. Odpowiedz Link Zgłoś
diamencik777 Re: Brodzik nie jest w ciąży! 20.02.07, 16:49 to kwestia gustu, dla mnie to tłuścioch, widziałaś jej bicepsiki? Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: Brodzik nie jest w ciąży! 20.02.07, 16:52 tak, widziałam,i bardzo mi sie podobają:-) Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: Brodzik nie jest w ciąży! 20.02.07, 14:54 Teraz leci powtórka,i spiewa Kayah. Po raz drugi musze to napisać-koszmar!!Wyglada wiedźmowato,paskudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 21:51 słuchałam trochę lewym uchem, ale wyłączyłam na rzecz winampa, ponieważ znacząco powalił mnie poziom niektórych wypowiedzi np panna wałęsówna to się już wyraża niemal jak panna doda :D :D :D no i te same twarze jak na każdej polskiej gali i za co to? za nasze piniondze wszystko :D Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 22:02 Wynik spodziewany, chociaż moja prywatna para to Herbuś i przede wszystkim Dorociński, ale już to pisałam.:) Brodzik wyglądała bardzo ładnie, chociaż nie jestem admiratorką jej urody. Szyc i "męskie posladki" bomba.:))) Tamara Arciuch - bardzo fajna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_00 Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 22:06 Bardzo lubie Brodzik i fantastycznie ze wygrała!!!! należąło sie jej to :) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 22:07 tez ja lubie, ale za najpiekniejsza nigdy nie uwazalam Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 22:07 Już na telewizji ogłosiłaś uroczyście i wielokrotnie, że się cieszysz.;) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_00 Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 22:10 Dzieki za przypomnienie ;);) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 22:11 Brodzik wygrala? Serio? Dziwne som ludzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_00 Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 22:19 skorzystaj ze słownika a poźniej coś pisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 22:21 hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 22:21 wydaje mi sie ze to "som" to celowo zostalo napisane :) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 22:26 gabi1234 napisała: > wydaje mi sie ze to "som" to celowo zostalo napisane :) Kochana, kamien spadl mi z serca :)) Dobrze, ze som ;) jeszcze ludzie ktorzy w lot łapia żart :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 22:29 som, som :) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 22:29 no, som som, a jakRZe :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 22:26 stokrotka_00 napisała: > skorzystaj ze słownika a poźniej coś pisz.... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_00 Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 22:28 tym gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 22:29 no wlasnie... Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 22:31 oooo, znowu cyrk za darmo! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 22:32 masz wino i zagryche? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 22:34 łomatko, znowu mam robic popcorn? bleh :/ Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji ciiiicho 19.02.07, 22:35 w telewizji mowia, ze zaczynaja lansowac krągle modelki :P Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: ciiiicho 19.02.07, 22:38 sztuka_konwersacji napisała: > w telewizji mowia, ze zaczynaja lansowac krągle modelki :P no wlasnie czekam, czekam i nie moge sie doczekac! Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: ciiiicho 19.02.07, 22:41 mowia tak od kiedy ja ogladam tv ;) i jakos nic z tego mowienia nie jst realizowane.. zreszta mnie sie chude kobiety podobaja ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 22:34 bez przesady! nie moge tak codziennie pic do kompa;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 22:35 jesc tym bardziej nie, bo przytyje a ustalilam ze schudne! Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 22:35 alko tez niestety tuczy :( Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 22:37 i po alko czlowiek glodnieje;( Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 22:41 alex_koz napisała: > i po alko czlowiek glodnieje;( jestescie okropne, wredne i w ogole :P musialam biec na gore po kolejną kanapkę :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 22:42 z czym? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 22:44 z polędwicą!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 22:45 ja pozarlam nalesnika z dzemem i pol rogala (tez z dzemem) :P Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 22:45 to teraz musisz pobiegac po schodach;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 22:45 poledwica drobiowa i chuda? to moze byc;) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 22:46 ja lubie lososiowa, taka wedzona Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 22:49 nie bede juz z Wami gadac bo glodnieje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 22:44 gabi1234 napisała: > alex_koz napisała: > > > i po alko czlowiek glodnieje;( > > jestescie okropne, wredne i w ogole :P musialam biec na gore po kolejną > kanapkę :)))) To dobrze, bieganie po schodach dobrze wplywa na figure :P Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 22:47 wysmukla uda ;) ale obciaza kolana.. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 22:44 no ale ile kalorii spalilas biegnac pod gore!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 19.02.07, 22:41 widzial kto cielecka? bo ja napoli w gazre mieszalam zeby ekipe ;) nakarmic i nie zdazylam :) boska jak zwykle? Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 20.02.07, 09:39 no wlasnie nie widzialam jej i sie zdzwiwilam. nie bylo???? Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 20.02.07, 10:39 była na samym początku. sukienkę miała ładną, ale makijaż okropny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 20.02.07, 09:42 Urocza to Ona jest, ale za to ten makijaż miała wampirowy. Nie rozumiem jak można się tak oszpecić.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 zdjęcia 20.02.07, 10:39 film.interia.pl/galerie/film-wydarzenia/viva-najpiekniejsi-2006,10445 Doda w wersji eleganckiej bardzo ładna,Brodzik też,nawet zaokrąglona wyglada bardzo apetycznie. Zona Małaszyńskiego nieszczesliwie oszpecona fryzurą,do tego ma dziwna twarz. Kayah wyglada jak baba jaga,wstrętnie i upiornie. Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: zdjęcia 20.02.07, 10:41 no i jeszcze Kozuchowska bardzo mi się podoba,szczególnie fryzura. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: zdjęcia 20.02.07, 10:49 Doda jakby sie...wyrabiała? Stenka sliczna i swieza, super sie trzyma :) Chcialabym tak wygladac, jak bede w jej wieku. Cieleckiej prawie nie widac, ale co to za szaty a'la rzymskie?? ;)) Koszmarek jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: zdjęcia 20.02.07, 10:45 Jezu, jak mi sie ten Zakoscielny NIE PODOBA!!! Gdzie mu do Pita??? Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: zdjęcia 20.02.07, 10:48 zakościelny z twarzy przypomina mi małpę.... Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: zdjęcia 20.02.07, 10:50 anias34 napisała: > zakościelny z twarzy przypomina mi małpę.... Dokladnie. Tez tak uwazam. Szympans. Sczególnie na 2 zdjeciu z profilu. Ma blisko osadzone oczy i waski nos. Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: zdjęcia 20.02.07, 10:51 nos ma raczej szeroki i mały,krótki...gdy jest zarośnięty na twarzy to istny małpiszon;-)) ale w filmach go lubię;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: zdjęcia 20.02.07, 10:45 joasia brodzik faktycznie ladnie wygladala :) zwlaszcza w porownaniu do dwoch ostatnich jej pamietnych kreacji - zlota sukienka i ten czarny garniak. doda - hmmm. jak na nia rewelacja, przynajmniej tyle co na tym zdjeciu widac ;) swietny makijaz. foremniak - wg mnie brzydka jest jak noc, ale ubrana fajnie! stenka jak zawsze z klasa. piekna kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: zdjęcia 20.02.07, 10:49 Doda - super, pierwszy raz w historii ma biust zakryty Szczuka - bez komentarza Brodzik - promiennie Kożuchowska - świetnie! Stenka - rewelacja! Kayah - troszkę mnie zawiodła, za szeroka ta suknia, ale nogi te same jak zawsze ;P Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: zdjęcia 20.02.07, 10:52 Kayah moglaby cos zrobic z wlosami, rozswietlic, rozjasnic, bo coraz bardziej zaczyna przypominac złą czarownicę. Tylko pypcia na czubku nosa brakuje (przepraszam wszystkie fanki Kayah i nia tez ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: zdjęcia 20.02.07, 10:53 mnie sie kayah nigdy nie podobala... pod zadnym wzgledem. Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: zdjęcia 20.02.07, 10:54 Moja córka tak ją własnie podsumowała-baba jaga:-) figurę ma super,ale twarz złej wiedźmy,i chyba kolor włosów tu nic nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: zdjęcia 20.02.07, 10:55 Ja nysle ze kolor wlosow moze duzo zmienic w wizerunku. Te czarne smołowate włosy postarzaja ja, nadaja charakter wiedzmy....powinna isc do dobrego wizazysty. Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: zdjęcia 20.02.07, 10:57 ale ona ma takie rysy twarzy,i nawet operacja korekty nosa nic nie wniosła pozytywnego do jej wygladu. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: zdjęcia 20.02.07, 11:00 Ok, ale smolowate wlosy potęgują wizerunek wiedzmy. Mysle, ze jakby je rozjasnila-zmniejszyla by go chociaz. A tak to faktycznie, nawet operacja nie pomoze, jak "czarna aureola" dookola glowy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: zdjęcia 20.02.07, 10:52 wg mnie bez względu na to czy jest piękna, czy nie nie wyszła zbyt dobrze na linkowanym zdjęciu. w dodatku IMHO zle jej w czerwonym. w ogole dziwnie wyglada. cielecka - nic nie widac, a szkoda. stenka ładnie. brodzik tez. i zona malaszynskiego - wg mnie b. fajnie (w porowaniu do poprzedniej kreacji z bufiastymi rekawami...) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: zdjęcia 20.02.07, 10:53 mnie sie nie podobaja takie rysy twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: zdjęcia 20.02.07, 10:57 a mnie odwrotnie, nie lubię klasycznie pięknych twarzy, za to b.podobają mi się te, które mają w sobie jakąś lekką asymetrię. Łatwiej to wyjaśnić na przykładzie męskich twarzy - nie lubię symetrii w rodzaju kammela, deląga, c.farrela - czyli klasycznie męskiego typu, za to np zawsze podobał mi się matt damon, d.craig tez jest fajny - przez to ze czasem są brzydcy. Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: zdjęcia 20.02.07, 11:00 Tak,zgadzam sie bo tez nie lubie lalusiowatego ani chłopiecego typu urody.. Uwielbiam Borysa Szyca:-)mimo ze daleko mu do amanta,a mimo wszystko kocham w nim i wyglad ,i lubie ogladac.Najgorsze były oczywiście Mroczki dwa,nie wiem skąd ich fenomen,brak nawet słów ab7y ich oceniac. Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: zdjęcia 20.02.07, 11:02 ej a mnie się zawsze (uwaga, to nie na fali ochów i achów) podobał r. więckiewicz (od czasów, gdy widziałam go w "shopping & fucking" w TR) - prezentował taki męski prymitywizm w strawnym wydaniu. więc b.się cieszę, że go teraz pokazują wszem i wobec (zwłaszcza na tvn ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: zdjęcia 20.02.07, 11:13 lalusiowatych chlopcow i ja nie lubie :) a z kobietami roznie... foremniak mi sie nie podoba, a kozuchowska tak. cielecka nie, a stenka tak. reni jusis i steczkowska lubie, bo maja cos w sobie, a trudno je nazwac klasycznymi pieknosciami. etc. Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: zdjęcia 20.02.07, 11:15 ze mna jest chyba coś nie tak,bo podobaja mi sie własnie niegrzeczni chłopcy,łajdaki,chuligani,bandziory:-) Jest taki jeden aktor,grał w kryminalnych przestępcę,Artur ma na imię a nazwisko zapomniałam-to mój ideał,hahahah Oczywiście wypowiadam się tylko o aktorach,w życiu się tym nie wzoruję. Absolutnie nie w moim typie jest Zmijewski,przykładny tatus i maz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: zdjęcia 20.02.07, 11:17 mnie sie podoba - z lalusiowatych polakow - olivier janiak... poza tym to typ ashton kutcher ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: zdjęcia 20.02.07, 11:18 a w moim owszem był, jak grał w II częsci Psów - i tylko wtedy :-) chyba mamy tak samo :-) co do kobiet - m.zdaniem kożuchowska - tak, stenka ani mnie ziębi, ani grzeje (tzn nie działa na mnie jej urok, ale w sumie to chyba prawidłowo), b.b.podoba mi się A.Dygant, Foremniak, Reni Jusis i Steczkowska - no way. Aczkolwiek Reni lubię :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: zdjęcia 20.02.07, 11:19 o, dygnat tez ma cos w sobie, co czasem nie pozwala oderwac od niej oczu. chociaz znowu - rysy twarzy obiektywnie rzecz biorac nie podobaja mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: zdjęcia 20.02.07, 11:21 O nie,Dygant nie(brzydki nos). Steczkowska i Reni J to tez takie baby -jagi-nie takie jak Kayach,ale też podobne odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: zdjęcia 20.02.07, 11:18 Kożuchowska wg mnie zbyt piękna nie jest,ale u niej odpowiedni makijaz ,fryzura,ciuch działa cuda. W MjM widac że jest baaardzo srednia z urody,natomiast sesje zdjęciowe ma piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: zdjęcia 20.02.07, 11:20 o tak, to prawda. w mjm wyglada srednioa trakcyjnie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: zdjęcia 20.02.07, 11:57 mni najbardziej podobala sie wlasnie foremniak... Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: zdjęcia 20.02.07, 12:00 Foremniak w czerwieni bardzo do twarzy.Uważam ja za bardzo seksowną kobiete,ma w sobie coś. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia42 Re: zdjęcia 20.02.07, 11:04 Kayah- okropna, nie wiem jak można było ją nazwać ikoną mody polskiej (tvn style)- podobno większość Polek się na niej wzoruje i dobrze robi(!!!)- mnie się niepodobała w żadnym stroju a te jej krótkie kiecki wyglądają na niej przekomicznie. 1.Doda 2.Foremniak 3.Kożuchowska- uważam że świetnie jej w takiej fryzurze. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: zdjęcia 20.02.07, 14:42 brodzik wyglądała wczoraj ślicznie, to chyba za sprawą innego ułożenia włosów;) ja się tylko zastanawiam co mroczkowie robili wśród tych nominowanych!!?? pięknie wyglądała także korzuchowska film.wp.pl/idGallery,1786,idPhoto,83233,galeria.html Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 20.02.07, 11:23 Z pań bardzo podoba mi sie Tamara Arciuch też. Z panów bardzo nie podoba mi się Przemysław Sadowski. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 20.02.07, 12:07 anias34 napisała: > Z pań bardzo podoba mi sie Tamara Arciuch też. :-o Serio?? :)) Faktycznie, gusta jednak rozne sa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 20.02.07, 12:14 Ona mi sie bardzo podoba:-)Oglądam ja czasami w Niani,i twierdzę że jest DUŻO ładniejsza od przereklamowanej Dygant. Na podstawie tego co tu piszemy,przyznaje racje że gusta sa przeróżne;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 20.02.07, 12:16 Fajna jest taka konfrontacja gustow :) Ja jak zobaczylam Arciuch to bylam w szoku, ze ona uznawana jest za piekna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 20.02.07, 12:19 Pamietam ją jeszcze z serialu Adam i Ewa,jednak tam nie prezentowała się tak dobrze jak obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 20.02.07, 16:23 anias34 napisała: > Ona mi sie bardzo podoba:-)Oglądam ja czasami w Niani,i twierdzę że jest DUŻO > ładniejsza od przereklamowanej Dygant. Podpisuję się, mnie też podoba się Tamara Arciuch, chociaż zdecydowanie nie preferuję typu urody "zimna blondynka". Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 20.02.07, 12:04 z facetów fajny jest tez Misiek Koterski-taki niesforny,niegrzeczny chłopiec:-) Odpowiedz Link Zgłoś
darling_me Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 20.02.07, 13:29 a byla Tamara Arciuch ? dajcie jakies zdjecie? mnie sie ona podoba mnie sie podobala Doda, Odeta Moro, Steczkowska a to mi sie nie podobalo film.wp.pl/idGallery,1786,idPhoto,83223,galeria.html film.wp.pl/idGallery,1786,idPhoto,83235,galeria.html film.wp.pl/idGallery,1786,idPhoto,83235,galeria.html (obie panie, w tle T. Okupnik) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 20.02.07, 13:31 A Wachowicz to chyba wypłyneła z okazji tanca z gwiazdami, bo jakos dawno o niej nic nie bylo slychac? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene kozuchowska piekna 20.02.07, 13:35 film.wp.pl/idGallery,1786,idPhoto,83233,galeria.html Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: kozuchowska piekna 20.02.07, 13:39 Jak zwykle ma ten sam wyraz twarzy. Tyle lat pozuje do roznych zdjec, moglaby popracowac nad mimika. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: kozuchowska piekna 20.02.07, 14:30 piekna :) a fryzure ma taka sama jak ja obecnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: kozuchowska piekna 20.02.07, 14:34 po obejrzeniu zdjec z wp stwierdzam ponownie, ze daje duzy plus jak nastepuje: doda kozuchowska stenka niezle wyglada tez ewelina flinta Odpowiedz Link Zgłoś
amelia42 Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 20.02.07, 13:59 Mam wrażenie że Brodzikowa nie uznaje ostatnio żadnych innych fasonów bluzek (sukienek) jak tylko te w których jest widoczna znaczna część jej biustu...Feee, niesmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Stenka świetnie, to jest kobieta z klasą :)) 20.02.07, 14:10 baardzo ją lubię :] Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina a Cerekwicka tak jakoś nie bardzo... 20.02.07, 14:15 film.wp.pl/idGallery,1786,idPhoto,83238,galeria.html Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: a Cerekwicka tak jakoś nie bardzo... 20.02.07, 14:28 film.wp.pl/idGallery,1786,idPhoto,83239,galeria.html też fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: a Cerekwicka tak jakoś nie bardzo... 20.02.07, 14:57 Hmmmm... tylko co ona ma na twarzy? Mąkę? Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: a Cerekwicka tak jakoś nie bardzo... 20.02.07, 14:58 Cerekwicka jest podobna do Emilii Krakowskiej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: On wilku mowa gala wlasnie na tvp2 20.02.07, 15:04 Ja to sie zawsze obudze, to juz koniec :PP Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 20.02.07, 16:42 www.vipnews.pl/article.php?category=4&article=2496&ret=L2luZGV4LnBocD8= Patrząc na zdjęcia ciuchowo podobają mi się: Małgorzata Kożuchowska (świetna kiecka, fajna torebka) Doda - szok, że ta pani potrafi się ubrać, aczkolwiek w nieburdelowej stylizacji i z włosami w kitkę widać jaką ma nieciekawą twarz Agnieszka Maciąg Ilona Felicjańska Justyna Steczkowska - wygląda fajnie, a buty ma rewelacyjne Sukienka Oli Kwaśniewskiej jest ładna (pomijając kolor), buty też świetne, ale dodatki do kiecki źle dobrane Nieciekawie wygląda Tatiana Okupnik, a to imho bardzo ładna dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 20.02.07, 16:51 Nie zgodzę się z Toba co do Dody:-)Własnie w spokojnej sukni i w kitce wyglada subtelniej,nie wulgarnie.Zazwyczaj prezentuje wszystkie atuty,tzn biust i nogi,wczoraJ POSTAWIŁA NA NOGI:-))I Wyglada super.Przyzwyczaiłas się ,że mam wszystko na wierzchu,i teraz wydaje Ci sie dziwna:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 20.02.07, 16:55 Raczej chodzi o to, że ja jej urodę uważam za wybitnie przeciętną, a bez tony tapety, cycków na wierzchu i piór w tyłku jeszcze bardziej tę przeciętność widać.:) Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: viva najpiękniejsi - czas wybierać 20.02.07, 16:53 Jeszcze Cielecka ma ładną sukienkę, ale makijaż straszny. Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr pytanie o Brodzik 20.02.07, 17:12 Czy mi sie to przeysnilo czy Joasia wczoraj mowila, ze nie moze dzwigac powyzej 3 kilo? Nie ogladalam tego, bo bylam zajeta pisanie raportu, ale telewizor byl wlaczaony, wiec cos tam z fonii do mnie dochodzilo. Odpowiedz Link Zgłoś