ja_piernicze 28.02.07, 20:19 Gdzie w poznaniu mozna dostac ta kurtke etnies w kratke??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneta040474 Wiosenne kurtki 03.03.07, 21:00 kurtka zarąbista widziałam ją dzisiaj!!! tylko wielka szkoda że tylko czarne. a ja chcę w takim kolorze jak na zdjeciu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Wiosenne kurtki 18.03.07, 14:00 witam!!bardzo podoba mi sie tak kurtka zielona z cubusa...ale w trójmieście nie mogę jej nigdzie znalezc!!i czy w ogole sa one w innych kolorach?? Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Wiosenne kurtki 18.03.07, 14:06 Zielona kurtka z Cubusa zakwalifikowana juz zostala wielokrotnie na tym forum do szmat, po uprzednim jej obejrzeniu na zywo. Niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
atteilow Wiosenne kurtki 11.03.08, 22:20 Wiosenne kurtki(?)... przeciez te same modele Avanti prezentowało w zeszłym roku jako kurtki jesienne. Taka wpadka w przypadku tak poważnego, wyznaczajacego trendy pisma? Osobiście kupuje kurtki i płaszecze, które noszę kilka zesonów, jesień/wiosna. Ale pismo lansujące modę powinno zmieniać "repertuar" co sezon A tu coś dla dziecka... Odpowiedz Link Zgłoś