amelia42 05.03.07, 18:52 Prawda?;) img442.imageshack.us/img442/6994/pencil2vk3.jpg Jak Wam się podoba? Kratka w ogóle jest teraz modna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sztuka_konwersacji Re: A to już je 05.03.07, 18:53 Mnie sie nie podoba. Kratka byla modna jesienia, ale chyba tez byla inna... Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: A to już je 05.03.07, 19:00 to już tamto było lepsze. a z ołówkową sukienką czy ma coś wspólnego...? Odpowiedz Link Zgłoś
paddinktun Re: A to już jest 05.03.07, 19:07 Widze bufy przy rekawach (albo mi sie zdaje) i to jest straszliwe. W wersji bez buf tylko dla Nicole Kidman. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: A to już jest 05.03.07, 19:10 skad wzielas ten termin PENCIL DRESS? kolejny pomysl jakiegos redaktora od mody? dress nie moze byc pencil bo olowki nie maja czesci wystajacych w poziomie, natomiast suknia o linii princeski eksponuje piersi, jak zreszta widac na tym obrazku :P co napisawszy zreflektowalam sie, ze przeciez na tym obrazku tak naprawde nie widac czy to kroj princeski, wiec powiedzmy jest to zwyczajna SUKIENKA DZIENNA w kratke Odpowiedz Link Zgłoś
amelia42 Re: A to już jest 05.03.07, 19:16 A Ty kim jesteś że tak świetnie znasz się na terminologii ciuchów? Bo chyba nie redaktorem od mody? Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: A to już jest 05.03.07, 19:41 no, na pewno nie jestem gimnazjalistka, ktora zlapala egzotyczny termin w nieznanym jezyku i chce sie nim pochwalic na forum :P Odpowiedz Link Zgłoś
amelia42 Re: A to już jest 05.03.07, 20:13 Hehehehe. Tak zettrzy miałabyś rację gdybyś napisała to parę ładnych lat temu, tylko wtedy nie było jeszcze gimnazjum. A przepraszam czy angielski jest dla Ciebie egzotycznym językiem:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A to już jest 05.03.07, 20:22 ona napisała "egzotyczny TERMIN w nieznanym JęZYKU" egzotyczny odnosi się do terminu, nie do języka, dziecko. podstawy budowy zdania. nie było w podstawówce? Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: A to już jest 06.03.07, 08:26 modna jest kratka, ale na tym zdjeciu trudno zrozumiec jaka naprawde jest ta sukienka. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: A to już jest .. 06.03.07, 10:12 No niestety wyjątkowo paskudna :( Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: A to już jest .. 06.03.07, 12:54 Wybitnie mi sie taki krój nie podoba i do tego kratka-jak dla starej baby. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: A to już jest 06.03.07, 14:40 Ja sie wylamie i powiem ze zalozenie tej sukienki mi sie podoba, przypomina mi jedna ze slynnych permutacji Galaxy Moureta: www.counterfeitchic.com/Images/roland%20mouret%20from%20TopRunway%20ebay%20shop.jpg Nie podobaja mi sie w niej natomiast szczegoly - zbyt luzna u gory, ten pasek, zbyt szerokie i dlugie rekawy nadajace jej takiego ciotkowatego wygladu. Tego typu sukienke mozna byloby ozywic duzym pasem w talii i para lakierowanych platformowatych butow - oba w mocnym kolorze. Odpowiedz Link Zgłoś