Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

satynowy pas

15.03.07, 13:33
    Poszukuję pasa/paska satynowego- coś w rodzaju pasa do smokingu dla panów.
    Jest mi bardzo potrzebny taki pas do sukienki- najlepiej w kolorze
    herbacianym lub zielonym. Problem w tym, że nigdzie nie moge znaleźć czegoś
    takiego lub podobnego.
    Może widziałyście takie lub podobne paski gdzieś w Warszawie? proszę o pomoc.
    Obserwuj wątek
      • foamclene Re: satynowy pas 15.03.07, 13:40
        tez nie moglam :)
        kupialm w hurtowni kawalek matowej tafty bo taki byl mi potzrebny do spodnicy
        i sama uszylam w reku :) szeroka szarfe (tak dluga zebym mogla sie nia dwa razy
        okrecic :)
        • monia515 Re: satynowy pas 15.03.07, 13:48
          no właśnie. Ja tez kupiłam szarfę, ale ponieważ w sukience mam spędzić wiele
          godzin, to obawiam się, że szarfa sie wygniecie, a do tego bedzie mnie 'piła'
          tu i ówdzie. A taki pas smokingowy, to jest lekko elastyczny. Kurczę! Może
          jednak gdzies dostanę???
          • dakota77 Re: satynowy pas 15.03.07, 13:49
            Pas smokingowy moze sie nie sprawdzic:). On z tylu jest zapinany na taki zatrzask, co ukrywa smoking, ale co bedzie widac pod sukienka.
            • monia515 Re: satynowy pas 15.03.07, 14:36
              a może widziałyście gdzie takie paski podobne do smokingowych- z kokardką na
              przykład. Widziałam taki w Promodzie, ale czarny. W H&M też był podobny, ale
              wyszywany cekinami. Mnie interesuje gładki albo drapowany w kolorze róż
              herbacianych lub zielony.
              Pomóżcie.
              • monia515 Re: satynowy pas 15.03.07, 14:42
                img99.imageshack.us/my.php?image=z2142774gzn1.jpg
                w linku powyżej taki pas.
                Mnie tez interesuje zielony- wtedy dobrałabym podobną wiązankę jak na tym
                zdjęciu; albo beżowo-złoty- dobrałabym bukiet z róż herbacianych.
                • dakota77 Re: satynowy pas 15.03.07, 14:48
                  A skad wiesz,z e to nie zwykla szarfa, tylko zawiazana z tylu? ja bym chyba zrobila to, co Foam- kuopila odpiedni material i uszyla szarfe.
                  • monia515 Re: satynowy pas 15.03.07, 14:53
                    No i pewnie tak zrobię:) dzięki.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka