sofia22 21.03.07, 16:20 tak mnie naszlo obserwujac dzis ludzi w tramwaju: czy telefon moze byc modny? bo slyszalam z ust niektorych kolezanek, że samsung x520 w rózowej obudowie to ostatnio trendy jest; ale czy jest modny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: telefony - czy mogą być modne? 21.03.07, 16:21 oczywiscie. moga i sa Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: telefony - czy mogą być modne? 21.03.07, 16:26 Jak najbardziej..to przcież jeden z gadżetów Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: telefony - czy mogą być modne? 21.03.07, 22:57 Czy ktoś oprócz mnie ma jeszcze telefon z czarno-zielonym wyświetlaczem? Ja mam i nie chcę zmieniać, zresztą niełatwo mi dobrać, bo mam wymaganie odwrotne niż to, na co ukierunkowują się producenci: nie cierpię bardzo lekkich telefonów. Kiedy trzymam taki leciutki przedmiot w ręce, po prostu boję się, że go zgniotę. Kiedyś miałam telefon bez zegara, małych liter, możliwości zapisywania własnych sms-ów, gier, z książką telefoniczną na zasadzie: chcesz sprawdzić czyjś numer, to pamiętaj, pod którą pozycją jest zapisany... Ale to akurat była masakra, telefon absolutnie archaiczny i absolutnie męczący w użyciu. Za to ładny i ciężki jak na komórę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
a.polonia Re: telefony - czy mogą być modne? 21.03.07, 23:13 Czy ktoś oprócz mnie ma jeszcze telefon z czarno-zielonym wyświetlaczem? ----ja mam :))) Nokie, nawet nie iwem jaki to typ, nie znam sie. Mam ja chyba od pieciu lat (to moj drugi telefon), wiele razy mi spadala na beton, kilka razy do kaluzy, wyszla z tego calo :). Tylko raz mialam zmieniana baterie. Czasem mam fazy, ze chce zmienic (np. teraz przegladam samsungi i nokie z klapkami), bo wychodzi na to, ze za duzo place za sam abonament, ale nie chce mi sie bawic w szukanie abonamentow, porownywanie i przerywanie obecnej umowy, wiec pewnie ja i ta stara, poczciwa nokia jestesmy na siebie skazane na kolejne lata, az calkiem padnie :)). Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: telefony - czy mogą być modne? 21.03.07, 23:26 miałam do września.. wymieniłam na 7370 :) Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Littlefrog 22.03.07, 07:43 a ja mam z tej samej serii, ale nokie 7360- słodkie są prawda? :) Odpowiedz Link Zgłoś
amitka Re: telefony - czy mogą być modne? 22.03.07, 07:54 hihi ja tez mam z tej samej serii tylko 7373 pink. Przesłodka..... Odpowiedz Link Zgłoś
giger1236 Re: telefony - czy mogą być modne? 22.03.07, 13:43 a dla mnie te Nokie są trochę kiczowate... ale no cóż każdy ma inny gust ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martina_wawa Re: telefony - czy mogą być modne? 22.03.07, 15:33 I ja też od zeszłego roku mam 7373 :) Odpowiedz Link Zgłoś
kejtrin1 Re: telefony - czy mogą być modne? 22.03.07, 22:30 no ja jeszcze w tamtym tygodniu stara nokie 3410 uzywałam; ależ mialam do niej sentyment, tyle wspomnien... no ale czas biegnie do przodu; zdecydowalam sie przejsc na mix-Plusa; i wzielam sobie ... rozowego samsunga x520 w promocji koloropetyka ;D Odpowiedz Link Zgłoś
maliiinka Re: Oczywiscie,szczegolnie w swiecie mezczyzn 22.03.07, 10:06 hhehe też zauważylam te telefoniki u ludzików na ulicach, fajnie wyglądają, sa takie kolorowe i do tego za złotówkę tylko. mix plusa promowany przez mumio robi swoje:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: telefony - czy mogą być modne? 22.03.07, 15:06 Ja mam taki; www.uno.pl/t_18328/x160/ Odpowiedz Link Zgłoś
turkusova [...] 22.03.07, 15:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: nr 1 23.03.07, 02:55 ja mam taki: www.itechnews.net/wp-content/uploads/2006/04/800x600_chocolate_05.jpg ale moj stary Siemens byl lepszy. Brakowalo mi do szczescia jedynie bluetooth'a. Odpowiedz Link Zgłoś
farmoza1 Re: nr 1 23.03.07, 10:22 a ja mam takiego: www.plusgsm.pl/telefony/samsung/x520/ i wcale nie rozowy; ja wole blekit :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: telefony - czy mogą być modne? 23.03.07, 10:30 mi się ten podoba allegro.pl/item175320478_nokia_7390_2_lata_gwarancja_nokia_poland_f_vat_22_.html Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: telefony - czy mogą być modne? 23.03.07, 10:37 Mi się podobają Motorolki razr, ale nie wiem, czy są modne. Pewnie tak, bo są i różowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
malwi6 Re: telefony - czy mogą być modne? 23.03.07, 12:59 Zgadzam się z Tobą że Motorolki są ładne, ale.... Ja miałam jedną motorole, mój chłopak dwie, szwagierka też miała i to niedawno taką z klapką chyba V3. I musze szczerze powiedzieć że zdecydowanie ODRADZAM motorole! Wszystkie motorole z którymi miałam styczność psuły się jak tylko wygasła gwarancja! Naprawde! A to wyświetlacz zaczął szwankować, a to do skrzynki odbiorczej nie można było wejść. Moja motorola np. nie wyświetlała kto dzwoni nawet jak numer był zapisany w książce! "Najlepsza" jednak była ta V3 od szwagierki. Po wygaśnięciu gwarancji przestał działać budzik, aparat (przy próbie zrobienia zdjęcia po prostu się wyłączała i trzeba było wyciągać baterie!). Może ktoś ma inne doświadczenie ale ja już nigdy bym nie kupiła Motoroli!!! PS. Niedawno też wróciłam do zwykłego telefonu bez kolorowego wyświetlacza, aparatu i innych bajerów.. Odpowiedz Link Zgłoś
agunia1980 Re: nr 1 CL75 23.03.07, 10:49 Mialam taki :) fajny telefon.Teraz mam Motorole L6 w kolorze rozowym.Tez jestem z niego bardzo zadowolona.A jezeli chodzi o mode to nie rozumiem tzw.gadzeciazy.Zawsze mialam telefon bez polifonii i kolorowego wyswietlacza.Telefon ma czemus sluzyc a nie ladnie wygladac.No a te moje lepsze telefony mialam tylko i wylacznie z tego powodu ze w Szkocji sa one baaardzo tanie i przez to je kupilam.Ale gdybym miala tutaj kupowac nowy telefon to zapewne bym sie nie zdecydowala. Odpowiedz Link Zgłoś
michalinna2 Re: telefony - czy mogą być modne? 23.03.07, 12:31 jasne,że są modne, spójżcie na ofertę producentów. Telefon już dawno przestał byc przedmiotem wyłącznie użytkowym i stał sie częścią wizerunku. Odpowiedz Link Zgłoś