Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

telefony - czy mogą być modne?

21.03.07, 16:20
    tak mnie naszlo obserwujac dzis ludzi w tramwaju: czy telefon moze byc modny?
    bo slyszalam z ust niektorych kolezanek, że samsung x520 w rózowej obudowie to
    ostatnio trendy jest; ale czy jest modny?
    Obserwuj wątek
      • cioccolato_bianco Re: telefony - czy mogą być modne? 21.03.07, 16:21
        oczywiscie. moga i sa
      • hazel_dobkins Re: telefony - czy mogą być modne? 21.03.07, 16:26
        Jak najbardziej..to przcież jeden z gadżetów
      • zewszad_i_znikad Re: telefony - czy mogą być modne? 21.03.07, 22:57
        Czy ktoś oprócz mnie ma jeszcze telefon z czarno-zielonym wyświetlaczem? Ja mam
        i nie chcę zmieniać, zresztą niełatwo mi dobrać, bo mam wymaganie odwrotne niż
        to, na co ukierunkowują się producenci: nie cierpię bardzo lekkich telefonów.
        Kiedy trzymam taki leciutki przedmiot w ręce, po prostu boję się, że go zgniotę.
        Kiedyś miałam telefon bez zegara, małych liter, możliwości zapisywania własnych
        sms-ów, gier, z książką telefoniczną na zasadzie: chcesz sprawdzić czyjś numer,
        to pamiętaj, pod którą pozycją jest zapisany... Ale to akurat była masakra,
        telefon absolutnie archaiczny i absolutnie męczący w użyciu. Za to ładny i
        ciężki jak na komórę. :)
        • a.polonia Re: telefony - czy mogą być modne? 21.03.07, 23:13
          Czy ktoś oprócz mnie ma jeszcze telefon z czarno-zielonym wyświetlaczem?

----ja mam :))) Nokie, nawet nie iwem jaki to typ, nie znam sie. Mam ja chyba
          od pieciu lat (to moj drugi telefon), wiele razy mi spadala na beton, kilka
          razy do kaluzy, wyszla z tego calo :). Tylko raz mialam zmieniana baterie.
          Czasem mam fazy, ze chce zmienic (np. teraz przegladam samsungi i nokie z
          klapkami), bo wychodzi na to, ze za duzo place za sam abonament, ale nie chce
          mi sie bawic w szukanie abonamentow, porownywanie i przerywanie obecnej umowy,
          wiec pewnie ja i ta stara, poczciwa nokia jestesmy na siebie skazane na kolejne
          lata, az calkiem padnie :)).
          • littlefrog Re: telefony - czy mogą być modne? 21.03.07, 23:26
            miałam do września.. wymieniłam na 7370 :)
            • anulkina Littlefrog 22.03.07, 07:43
              a ja mam z tej samej serii, ale nokie 7360- słodkie są prawda? :)
              • madziulka1982 Re: Littlefrog 22.03.07, 09:04
                też mam taką:)
            • amitka Re: telefony - czy mogą być modne? 22.03.07, 07:54
              hihi ja tez mam z tej samej serii tylko 7373 pink. Przesłodka.....
              • giger1236 Re: telefony - czy mogą być modne? 22.03.07, 13:43
                a dla mnie te Nokie są trochę kiczowate... ale no cóż każdy ma inny gust ;)
              • martina_wawa Re: telefony - czy mogą być modne? 22.03.07, 15:33
                I ja też od zeszłego roku mam 7373 :)
        • kejtrin1 Re: telefony - czy mogą być modne? 22.03.07, 22:30
          no ja jeszcze w tamtym tygodniu stara nokie 3410 uzywałam; ależ mialam do niej
          sentyment, tyle wspomnien...
          no ale czas biegnie do przodu; zdecydowalam sie przejsc na mix-Plusa; i wzielam
          sobie ... rozowego samsunga x520 w promocji koloropetyka ;D
      • polfu Oczywiscie,szczegolnie w swiecie mezczyzn 22.03.07, 09:08
        • maliiinka Re: Oczywiscie,szczegolnie w swiecie mezczyzn 22.03.07, 10:06
          hhehe też zauważylam te telefoniki u ludzików na ulicach, fajnie wyglądają, sa
          takie kolorowe i do tego za złotówkę tylko. mix plusa promowany przez mumio robi
          swoje:) pzdr
      • aliennis Re: telefony - czy mogą być modne? 22.03.07, 15:06
        Ja mam taki;
        www.uno.pl/t_18328/x160/
      • turkusova [...] 22.03.07, 15:55
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • kinky5 Re: nr 1 23.03.07, 02:55
          ja mam taki:
          www.itechnews.net/wp-content/uploads/2006/04/800x600_chocolate_05.jpg
          ale moj stary Siemens byl lepszy. Brakowalo mi do szczescia jedynie bluetooth'a.
          • farmoza1 Re: nr 1 23.03.07, 10:22
            a ja mam takiego: www.plusgsm.pl/telefony/samsung/x520/
            i wcale nie rozowy; ja wole blekit :)
      • rzesa20 Re: telefony - czy mogą być modne? 23.03.07, 10:30
        mi się ten podoba

allegro.pl/item175320478_nokia_7390_2_lata_gwarancja_nokia_poland_f_vat_22_.html
      • lilivampire Re: telefony - czy mogą być modne? 23.03.07, 10:37
        Mi się podobają Motorolki razr, ale nie wiem, czy są modne. Pewnie tak, bo są i różowe :)
        • malwi6 Re: telefony - czy mogą być modne? 23.03.07, 12:59
          Zgadzam się z Tobą że Motorolki są ładne, ale.... Ja miałam jedną motorole, mój
          chłopak dwie, szwagierka też miała i to niedawno taką z klapką chyba V3. I musze
          szczerze powiedzieć że zdecydowanie ODRADZAM motorole! Wszystkie motorole z
          którymi miałam styczność psuły się jak tylko wygasła gwarancja! Naprawde! A to
          wyświetlacz zaczął szwankować, a to do skrzynki odbiorczej nie można było wejść.
          Moja motorola np. nie wyświetlała kto dzwoni nawet jak numer był zapisany w
          książce! "Najlepsza" jednak była ta V3 od szwagierki. Po wygaśnięciu gwarancji
          przestał działać budzik, aparat (przy próbie zrobienia zdjęcia po prostu się
          wyłączała i trzeba było wyciągać baterie!). Może ktoś ma inne doświadczenie ale
          ja już nigdy bym nie kupiła Motoroli!!!
          PS. Niedawno też wróciłam do zwykłego telefonu bez kolorowego wyświetlacza,
          aparatu i innych bajerów..
      • agunia1980 Re: nr 1 CL75 23.03.07, 10:49
        Mialam taki :) fajny telefon.Teraz mam Motorole L6 w kolorze rozowym.Tez jestem
        z niego bardzo zadowolona.A jezeli chodzi o mode to nie rozumiem
        tzw.gadzeciazy.Zawsze mialam telefon bez polifonii i kolorowego
        wyswietlacza.Telefon ma czemus sluzyc a nie ladnie wygladac.No a te moje lepsze
        telefony mialam tylko i wylacznie z tego powodu ze w Szkocji sa one baaardzo
        tanie i przez to je kupilam.Ale gdybym miala tutaj kupowac nowy telefon to
        zapewne bym sie nie zdecydowala.
      • michalinna2 Re: telefony - czy mogą być modne? 23.03.07, 12:31
        jasne,że są modne, spójżcie na ofertę producentów. Telefon już dawno przestał
        byc przedmiotem wyłącznie użytkowym i stał sie częścią wizerunku.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka