mwari 04.04.07, 18:16 Gdzie w Warszawie znajdę naprawdę dobre tkaniny? Szyję suknię ślubną i chcę, żeby była dobrej jakości. a moze przy okazji uszyję coś poza tą suknią... Z gory dzięki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
love_mode Re: tkaniny 04.04.07, 18:23 Na Pradze jest hurtownia nazywa się Alexis. Adres ul. Bieżuńska 2a www.alexsis.pl .... Ja znam ta hurtownie (adres) z Elle Decoration. Bylam, polecam. Zaopatruja sie w niej projektanci z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
annaka Re: tkaniny 04.04.07, 18:29 Potwierdzam - warto tam zajrzeć. Przygotuj się tylko na wysokie ceny, ale jest co kupić :) Odpowiedz Link Zgłoś
mwari Re: tkaniny 04.04.07, 19:23 ok, dzięki, jeśli ktos zna jeszcze wiecej - prosze o adresy. jakiś czas temu szukałam tapet i tkanin obiciowych - jest w wawie kilka sklepów-galerii z ogromnym wyborem pięknych tkanin, tudno się na coś zdecydować. Miałam nadzieję, że w przypadku tkanin ubraniowych moze byc podobnie. Słyszałam jeszcze o jedwabiach w Landzie, sklepie na Szlenkierów i na Orlej. Jutro odwiedzam wszystkie. dzięki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: tkaniny 04.04.07, 19:25 na floriańskiej wyspecjalizowana w tkaninach ślubnych Odpowiedz Link Zgłoś