khasia 12.04.07, 22:38 ktos moze wie jak to teraz bedzie?? bo od dzis w czw o 21,30 jest "jak sie nie ubierac" z nowymi prowadzacymi:/ wiem ze t&s juz tego programu nie beda prowadzic, ale co z "t&s rozbiaraja"?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciuszek15 Re: trinny i susannah, koniec programu??? 12.04.07, 23:51 zmiana prowadzących była na bbc, a tvnstyle emituje po prostu następne odcinki. Odpowiedz Link Zgłoś
brawurka75 Re: trinny i susannah, koniec programu??? 13.04.07, 07:32 szkoda, bardzo polubiłam te kobietki, te nowe prowadzące są ok, ale to już nie to Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: trinny i susannah, koniec programu??? 13.04.07, 08:29 Trinny i Susannah odeszly z BBC i pracuja teraz dla innej stacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: trinny i susannah, koniec programu??? 13.04.07, 10:29 Niestety według strony programu "Trinny i Susannah rozbieraja" powstało tylko 6 odcinków... www.itv.com/page.asp?partid=6938 Skoro juz w "Jak sie nie ubierac" pojawily sie nowe prowadzące to mogli chociaż troche zmienić formułę programu:/ Odpowiedz Link Zgłoś
najila1 Re: trinny i susannah, koniec programu??? 13.04.07, 15:07 ja czytałam ze t&s teraz beda prowadzic tylko 'T&S rozbieraja' a dwie nowe laski "jak sie nie ubierac'. T&S są dobreee... :D Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: trinny i susannah, koniec programu??? 13.04.07, 15:09 moze jestem uprzedzona ale nie podobaja mi sie te dwie nowe kobiety.ta grubsza wyglada jak transwestyta,pozatym ich zestawienia ubran ktore wybieraja dla usczestniczek wcale nie sa fajne Odpowiedz Link Zgłoś
marta-martusia Re: trinny i susannah, koniec programu??? 13.04.07, 16:28 ta grubsza prowadzaca sama wyglada fatalnie, ma grube ramiona, koszulke bez ramionen na poczatku programu, wygladala okropnie a ta mloda to chyba chce propagowac mode na gołe brzuchy, ehh Odpowiedz Link Zgłoś
madziulka1982 Re: trinny i susannah, koniec programu??? 14.04.07, 21:57 mi sie ta czarnoskora podoba, z kolei tadruga jest straszna, wyglada na wredną poza tym ma szerokie ramiona a ubrala bluzke z bufkami w ktorej w ogole wygladala na jeszcze szersza, w ogole dziwna jakas nieprzyjemna .. Odpowiedz Link Zgłoś
lilkadesign Re: trinny i susannah, koniec programu??? 15.04.07, 07:23 szkoda, ze t&s juz nie prowadza tego programu, byly niezle, bez nich to juz nie to samo... Odpowiedz Link Zgłoś