Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

trinny i susannah, koniec programu???

12.04.07, 22:38
    ktos moze wie jak to teraz bedzie?? bo od dzis w czw o 21,30 jest "jak sie nie
    ubierac" z nowymi prowadzacymi:/ wiem ze t&s juz tego programu nie beda
    prowadzic, ale co z "t&s rozbiaraja"??
    Obserwuj wątek
      • ciuszek15 Re: trinny i susannah, koniec programu??? 12.04.07, 23:51
        zmiana prowadzących była na bbc, a tvnstyle emituje po prostu następne odcinki.
        • brawurka75 Re: trinny i susannah, koniec programu??? 13.04.07, 07:32
          szkoda, bardzo polubiłam te kobietki, te nowe prowadzące są ok, ale to już nie to
          • dakota77 Re: trinny i susannah, koniec programu??? 13.04.07, 08:29
            Trinny i Susannah odeszly z BBC i pracuja teraz dla innej stacji.
      • kum-nye Re: trinny i susannah, koniec programu??? 13.04.07, 10:29
        Niestety według strony programu "Trinny i Susannah rozbieraja" powstało tylko 6 odcinków...
        www.itv.com/page.asp?partid=6938
        Skoro juz w "Jak sie nie ubierac" pojawily sie nowe prowadzące to mogli chociaż troche zmienić formułę programu:/
        • najila1 Re: trinny i susannah, koniec programu??? 13.04.07, 15:07
          ja czytałam ze t&s teraz beda prowadzic tylko 'T&S rozbieraja' a dwie nowe laski
          "jak sie nie ubierac'. T&S są dobreee... :D
          • magdaksp Re: trinny i susannah, koniec programu??? 13.04.07, 15:09
            moze jestem uprzedzona ale nie podobaja mi sie te dwie nowe kobiety.ta grubsza
            wyglada jak transwestyta,pozatym ich zestawienia ubran ktore wybieraja dla
            usczestniczek wcale nie sa fajne
            • marta-martusia Re: trinny i susannah, koniec programu??? 13.04.07, 16:28
              ta grubsza prowadzaca sama wyglada fatalnie, ma grube ramiona, koszulke bez
              ramionen na poczatku programu, wygladala okropnie

a ta mloda to chyba chce propagowac mode na gołe brzuchy, ehh
              • madziulka1982 Re: trinny i susannah, koniec programu??? 14.04.07, 21:57
                mi sie ta czarnoskora podoba, z kolei tadruga jest straszna, wyglada na wredną
                poza tym ma szerokie ramiona a ubrala bluzke z bufkami w ktorej w ogole
                wygladala na jeszcze szersza, w ogole dziwna jakas nieprzyjemna ..
                • lilkadesign Re: trinny i susannah, koniec programu??? 15.04.07, 07:23
                  szkoda, ze t&s juz nie prowadza tego programu, byly niezle, bez nich to juz nie
                  to samo...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka