Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Do Wrocławianek

22.04.07, 09:21
    Witam!Wiecie może,czy Pasaż Grunwaldzki został już otwarty/Słyszałam że miał
    być wczoraj,nie chce mi się jechać przez całe miasto i pocałować zamek :-)
    Dzieki za info i pozdrawiam w naszym słonecznym mieście!
    Obserwuj wątek
      • bridgetb Re: Do Wrocławianek 22.04.07, 11:30
        A czy 3 maja sklepy we wRoclawiu beda otwarte?
      • kate.zet1 Re: Do Wrocławianek 22.04.07, 11:45
        Nie byłam, ale wiem że już wczoraj otworzyli, możesz śmiało jechać, podobno nawet ludzi nie było aż tak dużo, a sklepy nie wszystkie są otwarte. Może dziś sie tam przejade!! pozdrawiam :)
      • czerwien_flamenco Re: Do Wrocławianek 22.04.07, 13:45
        Witam!
        Byłam wczoraj...tłumy straszne, ciuchy przebrane (byłam wieczorem)...w zarze to
        takie tłumy, że ledwo mozna było wejść, pustki w innych sieciówkach dostepnych
        np. w galerii, w koncu we Wrocku mamy aldo, bershk'e itp.
        • strawberryfields Re: Do Wrocławianek 22.04.07, 13:55
          Byłam wczoraj koło 16, rzeczywiscie w Zarze cieżko przejść, fajny H&M-w końcu
          wszystko widać a nie ściśniete, zmięte i na jednej kupie jak na Świdnickiej:|,
          fajny Orsay (jak nie Orsay!), Pimkie(ciekawe-myślałam ze tych sklepów już nie
          ma, ale jakos entuzjazmu we mnie nie wzbudził, bo dość paskudny), sporo
          sklepów jakch wcześniej faktycznie we Wro nie było, ogólem wszystkiego dużo i
          wszystko fajne, Galeria Dominikańska wygląda przy tym dosc marnie:)
        • cledomro Re: Do Wrocławianek 22.04.07, 14:31
          oo, tyle się tutaj o aldo i bershce naczytałam, że chętnie zajrzę, gdy będę w
          domu:). mam nadzieję, że do lipca szaleństwo minie i będzie mniej ludzi...
          • cala_w_kwiatkach Re: Do Wrocławianek 22.04.07, 14:34
            a w srode 25 otwieraja Arkady Centrum:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka