kinga044 22.04.07, 09:21 Witam!Wiecie może,czy Pasaż Grunwaldzki został już otwarty/Słyszałam że miał być wczoraj,nie chce mi się jechać przez całe miasto i pocałować zamek :-) Dzieki za info i pozdrawiam w naszym słonecznym mieście! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bridgetb Re: Do Wrocławianek 22.04.07, 11:30 A czy 3 maja sklepy we wRoclawiu beda otwarte? Odpowiedz Link Zgłoś
kate.zet1 Re: Do Wrocławianek 22.04.07, 11:45 Nie byłam, ale wiem że już wczoraj otworzyli, możesz śmiało jechać, podobno nawet ludzi nie było aż tak dużo, a sklepy nie wszystkie są otwarte. Może dziś sie tam przejade!! pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
czerwien_flamenco Re: Do Wrocławianek 22.04.07, 13:45 Witam! Byłam wczoraj...tłumy straszne, ciuchy przebrane (byłam wieczorem)...w zarze to takie tłumy, że ledwo mozna było wejść, pustki w innych sieciówkach dostepnych np. w galerii, w koncu we Wrocku mamy aldo, bershk'e itp. Odpowiedz Link Zgłoś
strawberryfields Re: Do Wrocławianek 22.04.07, 13:55 Byłam wczoraj koło 16, rzeczywiscie w Zarze cieżko przejść, fajny H&M-w końcu wszystko widać a nie ściśniete, zmięte i na jednej kupie jak na Świdnickiej:|, fajny Orsay (jak nie Orsay!), Pimkie(ciekawe-myślałam ze tych sklepów już nie ma, ale jakos entuzjazmu we mnie nie wzbudził, bo dość paskudny), sporo sklepów jakch wcześniej faktycznie we Wro nie było, ogólem wszystkiego dużo i wszystko fajne, Galeria Dominikańska wygląda przy tym dosc marnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: Do Wrocławianek 22.04.07, 14:31 oo, tyle się tutaj o aldo i bershce naczytałam, że chętnie zajrzę, gdy będę w domu:). mam nadzieję, że do lipca szaleństwo minie i będzie mniej ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Do Wrocławianek 22.04.07, 14:34 a w srode 25 otwieraja Arkady Centrum:) Odpowiedz Link Zgłoś