irca 26.04.07, 02:31 kiedys bede bardzo bogata kobieta i wtedy kupie sobie buty od manolo, a co - czerwone szpilki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carriebradshaww Boski Manolo! 05.12.07, 11:29 Autor tekstu troszkę się pomylił. Naciągnąl rzeczywistość filmowa do swoich potrzeb. Bandzior nie zabrał Carrie jedynie butów. Zabrał jej wszystko - torebkę, pierścionek, zegary i manolo. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Boski Manolo! 05.12.07, 20:51 Po czym opchnął to wszystko na e-bayu. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Boski Manolo! 05.12.07, 21:34 aha... w oryginale ("After hours") to bylo: - nie panie wladzo, nie ukradl mi nic, sama mu dalam Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: Boski Manolo! 07.12.07, 09:23 ha, a ja mam Blahniki. Kupiłam na ebayu. nie pamietam za ile, ale napewno nie tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: Boski Manolo! 07.12.07, 11:15 Blahniki najlepiej upolowac na przecenach w BG albo Barney's - najnowsze kolekcja po cenach "nine west" - tylko trzeba miec szczescie i "przychylnych" sales assistants ;) Chcialabym kiedys dostac sie na slynna sample sale w NY ;) tylko podobno nie warto sie szarpac bo "zdobycze" laduje za kilka godzin wlasnie na eBayu :) Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: Boski Manolo! 07.12.07, 11:23 Tratattata zwłaszcza że większość z nas mieszka na tym cholernym zadupiu gdzie szczytem luskusu są dw ana krzyż sklep Furla i Hugo Boss Jestem dziś wyjatkowo cięta bo nie mogę kupic we własnym kraju zadnej torebki, która mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: Boski Manolo! 07.12.07, 11:31 Nie martw sie - wiem co czujesz, w Polsce w koncu mieszkalam pare lat :P mam nadzieje, ze uda Ci sie znalezc fajna torebke - moze sa jakies sensowne strony ktore maja rozsadne shipping to Poland :) pozdrawiam i zycze udanych zakupow :) Odpowiedz Link Zgłoś