tishka 04.05.07, 19:22 hej maturzystki pierwszy stresik juz na pewno minal to moze podzielicie sie "maturowa moda":) stroje raczej stonowane czy jednak jakies gwiazdy byly?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinaa Re: do maturzystek 04.05.07, 19:34 u mnie 3/4 dziewczyn było w czarnych satynowych spodniach... nie spodziewała sie szczerze młówiąc takiego 'zalewu' satyny. najgorsze bylo to, ze wiekszosc miala te spodnie obcisłe i te nienajchudsze niezbyt korzystnie wyglądały.... reszta raczej tradycyjnie-jakies garniturki ja miałam brązowa satynowa spódnice troche rozszerzaną, z haftem kwiatem- długość za kolano, do tego biała bluzka Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.09 Re: do maturzystek 04.05.07, 19:57 u mnie tez satyna w tym niestety i ja (podobam sie sobie oczywiscie w niej ale nie lubie jak wszyscy to samo nosza;)). taka moda, ale ja sie chociaz powstrzymalam od satynowych spodni;) ktore nie ma co ukrywac przez to 'lsnienie' dodaja ciala. u mnie bez rewelacji, co ktoras dziewczyna tylko dorzucila kolorowe balerinki w kolorach czerwieni czy zlota. pozdrawiam inne maturzystki;) Odpowiedz Link Zgłoś
sol_18 granatowa,plisowana spódnica,biała bluzka... 04.05.07, 20:01 ...z bufkami,baleriny. Odpowiedz Link Zgłoś
mordeczka88 Re: granatowa,plisowana spódnica,biała bluzka... 04.05.07, 20:11 spodziewałam sie zalewu satyny i tez tak było:) sama ubrałam się w lniany biały garnitur+pół-golfik z krótkim rękawkiem w kolorze czekolady:) i przynajmniej nie czułam sie jak w stadzie;) na jedna dziewczynę zwróciłam uwagę(nie tylko ja),która przyszła w MINI jeansowej(niebieskiej)!!tak mnie to powaliło że nawet nie wiem co miała u góry;P Odpowiedz Link Zgłoś
tishka Re: granatowa,plisowana spódnica,biała bluzka... 04.05.07, 20:17 eh no wlasnie na takie "gwiazdy" czekalam:) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: granatowa,plisowana spódnica,biała bluzka... 04.05.07, 21:06 u mnie na szczescie takich nie bylo;) podobały mi sie dziewczyny w sapódnicach w groszki-fajnie wyglądały Odpowiedz Link Zgłoś
kibell Re: granatowa,plisowana spódnica,biała bluzka... 04.05.07, 21:28 Co prawda ja maturzystka nie jestem ale spotkałam sie z grupka na rynku....... :) i poprostu zauroczyła mnie jedna dziewczyna która była ubrana w czarna ołówkowa spódnicę (do kolan), biała bluzke z krótkimi byfiastymi rękawami... (bodajże ta zkolekcji madonny dla h&M - choć nie ejstem do0 końca pewna ), czarne piptoły a do tego wszystkiego czerwona torba orac gruby czerwony lakierowany pasek w talii... :) Wyglądała rewelayjnie :0 bardoz mi sie podobał cały zestaw :) Szkoda że więkrzość dziewczyn zamiast pobawić sie moda wybieraja oklepane wzorce ------> czuby + satyna .... Brrrrrrryyyy ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: granatowa,plisowana spódnica,biała bluzka... 04.05.07, 22:14 Zestaw faktycznie fajny, ale jednak wychodząc na egzamin zostawiłabym czerwone dodatki w domu. Żeby nie drażnić byka ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
kibell Re: granatowa,plisowana spódnica,biała bluzka... 04.05.07, 22:18 hehe... jednak mimo to bardzo mi sie podobał :) ten zestaw... :) a wydaje mi się żę bez tych czerwonych dodatków nie byłby tak urokliwy .... :) straciłby na wyglądize... i stałby się zwykły, przeciętny .. :) Ale na pewno tez łądny :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: granatowa,plisowana spódnica,biała bluzka... 05.05.07, 10:30 no ja widziałam ze 3 dziewczyny w czerwonych butach do czarnych satynowych komplecików... tak srednio to wyglądało Odpowiedz Link Zgłoś
kibell Re: granatowa,plisowana spódnica,biała bluzka... 05.05.07, 12:38 heh no domyślam się ...... ogólnie nie lubię rzeczy z satyny ... bryyyy aż mnie ciarki przechodza ;/ :P ..... Dlatego zdziwił mnie ale pozytywnie strój tej dziewczyny :) wyglądała rewelcyjnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
justyn.augustyn Re: do maturzystek 04.05.07, 22:18 Mnie się rzucił w oczy czarny biustonosz pod białą cienką bluzką, czarna asymetryczna spódniczka - przepaska i dwie ubrane na kolorowo-sportowo (jakieś zielone ciuchy i złote napisy), co cholernie rozpraszało moją uwagę, bo nie dało się ich wzrokiem ominąć :) Poza tym sporo czarnej błyszczącej satyny, która moim zdaniem nadaje się raczej na wieczór, ale może i się nie znam :P Ważne, że napisałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
natalia_julia_m Re: do maturzystek 05.05.07, 10:35 bo to dopiero pierwszy dzień matur:) ja maturę pisałam rok temu i na polskim wszyscy wygladali jeszcze grzecznie ale już na takiej fizyce która kończyła dla mnie maturę miałam dzinsy i trampki +białą koszulę i jakieś czerwone korale,zr sporo osób tak wygladało.na ustnych elegancko na maksa a na pisemnych już większy luz:) Odpowiedz Link Zgłoś
karla.kiss Re: do maturzystek 05.05.07, 11:16 a u mnie, nie było satynowych zestawów! aż jestem zdziwiona,że taki trend zalał inne szkoły...ja wystąpiłam w genialnej spódnicy-bombce, do kolan, do tego prosta bluzka ze stójką i małym rękawkiem ;) zwyczajowo, moi współtowarzysze niedoli się gapili ;) ale przywykłam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ruda-88 Re: do maturzystek 05.05.07, 11:57 * Żakiet z Vero Mody (i tak nosiłam go w ręku, bo było mi za ciepło) www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f98c290b7ed737e4.html * Spódniczka z VM od kompletu (za kolana, z zakładkami) * Bluzka z Housa (czarna, bardzo żałuję, że nie było białej w moim rozmiarze :( ) www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/285ef0d2ce940039.html * Czarne peep-toe na obcasie, srebrny malutki nieśmiertelnik z krzyżykiem z cyrkoniami, malutkie kolczyki-motylki, złota obrączka-różaniec (bo zawsze ją noszę, prezent na 18-stkę). Miało mi być wygodnie, nie bardzo oglądałam się na innych. Ale już na zakończeniu zauważyłam duzo ołówkowych spódnic z wysokim stanem. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: do maturzystek 05.05.07, 12:05 widzialam ,,piekne,, okazy. Za moich czasow niedopuslili by tego wogule do egzaminu. Jedna panienka miala zielony kostium, spodnica byla tuz za dupe, jakby sie schyliła to stringi by miala na wierzchu, zakiet ujdzie ale buty, chroncie narody. Czerwone lakierowane szpilki z zoltymi kokardami, na czarnej chyba 10 cm szpilce. Do tedo ulramarynowa mala torebeczka. Totalnie na egzamin az wstyd tak isc.. Odpowiedz Link Zgłoś
sol_18 Re: do maturzystek 05.05.07, 12:52 kamila29091 napisała: > widzialam ,,piekne,, okazy. Za moich czasow niedopuslili by tego wogule do > egzaminu. Jedna panienka miala zielony kostium, spodnica byla tuz za dupe, > jakby sie schyliła to stringi by miala na wierzchu, zakiet ujdzie ale buty, > chroncie narody. Czerwone lakierowane szpilki z zoltymi kokardami, na czarnej > chyba 10 cm szpilce. Do tedo ulramarynowa mala torebeczka. Totalnie na egzamin > az wstyd tak isc.. Wstyd to jest wtedy,gdy osoba,która już zdała(jak przypuszczam)maturę pisze: wogule. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.09 Re: do maturzystek 05.05.07, 18:39 a ja sie zastanawialam nad polaczeniem bialej bluzki z ciemnozielona spodnica do kolan... moge tak isc na mature? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
cryptorchid Re: do maturzystek 05.05.07, 13:36 Ojej, a ja zupełnie nie patrzyłam jak lubie byli poubierani. Ale gwiazd żadnych nie było, poza może oblepionymi cekinami balerinkami, które musiały się rzucać w oczy ;) Sama poszłam na biało-czarno, czyli tradycyjnie, jedyne co mnie może odróżniało to krawat i białe rajsopy. W przyszłym tygodniu pójdę w sukience za kolano do białej koszuli, z raz zamiast krawata wezmę krótkie korale. I będzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś