listekklonu Re: czego nigdy w życiu byście nie założyły? 26.05.07, 08:12 Futro - nigdy w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: czego nigdy w życiu byście nie założyły? 26.05.07, 11:00 Kombinezonu. Wiem, że niektore koleżanki z forum lubią te stroje. Mi kojarzą się jednoznacznie ze stacjami paliw i tandetą lat 80-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: czego nigdy w życiu byście nie założyły? 26.05.07, 12:27 Jeżeli miałabym jakikolwiek wybór to nie założę: - futra, - butów w szpic, - butów o mocno kwadratowych noskach, - butów w stylu "adidas na szpilce", - białych kozaczków, - ortalionowego dresu w sytuacji poza-sportowej, - szpilek do dżinsów, - rybaczków do kozaków, - torby LV i podobnych, - tipsów. I pewnie wielu jeszcze innych rzeczy. Nigdy też nie przefarbuję się na blond :). Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: czego nigdy w życiu byście nie założyły? 26.05.07, 12:28 A, zapomniałam o rzeczy, która na liście powinna się znaleźć gdzieś na samej górze: wielkich okularów przeciwsłonecznych! Odpowiedz Link Zgłoś
wir_mary Re: czego nigdy w życiu byście nie założyły? 28.01.14, 16:12 Zobaczymy jak posiwiejesz. No ja juz nie zobaczę, ale zapewniam cię, że to jedyny sposób, aby odrosty po dwu tygodniach nie czyniły Cię niechlują, zaniedbana babą. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
hanureku Re: czego nigdy w życiu byście nie założyły? 26.05.07, 14:03 białych kozaków ze szpicem Poza nimi - nigdy nie mówię nigdy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: czego nigdy w życiu byście nie założyły? 26.05.07, 14:51 Niczego w czym zle wygladam (nie ten fason lub kolor) Ubran kiepskich jakosciowo (wykonanie, tkanina). Odpowiedz Link Zgłoś
teardrops Re: czego nigdy w życiu byście nie założyły? 26.05.07, 19:51 futro, i naturalne, i sztuczne skórzana kurtka buty z czubem, nawet małym buty na obcasach wyższych niż 5 cm peep toe ubrań ozdobionych świecidełkami typu cekiny, brokat, złoto ubrań w kolorze brązowym super mini Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: czego nigdy w życiu byście nie założyły? 26.05.07, 20:08 Ubran i butow "plastikowych" Czubatych butow Bazarowego szyku (typu rozowy t-shirt z brylantowym D&G na srodku, nawet gdyby to byl prawdziwy D&G) i innych podobnych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: czego nigdy w życiu byście nie założyły? 26.05.07, 21:25 bialych kozaczkow, pordob, brodnych ubran, zbyt kolorowych rzeczy, wyzywajacych-sexy drapieznych ubran Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: czego nigdy w życiu byście nie założyły? 26.05.07, 21:56 futra białych kozaczków turbanu na glowe workowatej sukienki Odpowiedz Link Zgłoś
kasian Re: czego nigdy w życiu byście nie założyły? 27.05.07, 20:14 nie zalozylam bym czego stakiego jak ze skaju ? czy z lateksu takie te rozne lateksowe kurtki spodnie..wwrr ohydaa ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: czego nigdy w życiu byście nie założyły? 27.05.07, 22:47 falbanek bym nie zalozyla i bufek. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: czego nigdy w życiu byście nie założyły? 30.05.07, 16:06 mini hot pants Odpowiedz Link Zgłoś
mon_cherie Re: czego nigdy w życiu byście nie założyły? 30.05.07, 22:41 nigdy - legginsy, lakierowane piptoły, falbaniaste mini, złote pasy, niczego co ma cwieki, cekiny, brokat, swiecące napisy itp. blee Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: kozakow na glowe/nt 29.01.14, 19:19 gig.ga napisała: > majtek aj tam, aj tam, majtki na głowie świetnie się suszą w upale i jeszcze chronią przed udarem..Na plaży po kąpieli wiele razy tak występowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
star105 Re: czego nigdy w życiu byście nie założyły? 31.05.07, 06:43 -szpil; -futra; -rurek; -miniówy; -kożucha; -stanika; -różowych ciuchów Odpowiedz Link Zgłoś
astrrid Re: czego nigdy w życiu byście nie założyły? 30.01.14, 00:28 A w ogóle w coś się ubierasz czy goła latasz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
iga2211 Re: czego nigdy w życiu byście nie założyły? 29.01.14, 09:43 butów sneakersów Odpowiedz Link Zgłoś
help_me_madame Re: czego nigdy w życiu byście nie założyły? 29.01.14, 15:42 Sneakersy są fajne :P Ja nigdy w życiu nie założyłabym takiej kiecki: walkonvogue.com/sukienki-Victorias-Secret?product_id=181 Już sobie wyobrażam tą słoninkę na wierzchu :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Niczego pomarańczowego 29.01.14, 19:17 Nigdy nie włożyłam niczego w tym kolorze i świadomie nie zamierzam. Nie noszę też ubrań granatowych, ani jasnozielonych. Poza tym nie wkładam rzeczy, w których źle wyglądam, choćby były najmodniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
astrrid Wzorów zwierzęcych 30.01.14, 00:26 łatek, ciapek, panterek, zeberek itp, choć są co jakiś czas modne nie znoszę! Nie założę też nic w kolorach żółtym i pomarańczowym. No, może poza butami, jakaś domieszka koloru (nie cały). Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Wzorów zwierzęcych 30.01.14, 14:56 futra niczego we wzorki zwierzęce białych kozaczków klapek scholla Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: Wzorów zwierzęcych 30.01.14, 15:49 gumowego obuwia croxy chyba to sie nazywa spodnie alladynki trapery wiązane mokasynki, sandałki z koziej pałki spodnie dzwony bolerko Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Wzorów zwierzęcych 31.01.14, 09:01 olewka100procent napisała: sandałki z koziej pałki ??? Daj zdjęcie, bo jestem ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociawiktocia Re: czego nigdy w życiu byście nie założyły? 01.07.14, 21:15 ja na pewno nie zalozylabym trampek na szpilce Odpowiedz Link Zgłoś
konikmorski1976 Re: czego nigdy w życiu byście nie założyły? 16.07.14, 20:57 ja bym nie założyła marynarki z ludzkiej skóry. Maja wejść na zimę w H&M ale to chyba lekka przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
tola.pl Re: czego nigdy w życiu byście nie założyły? 23.07.14, 11:26 Po pierwsze: czegoś w kolorze "róż Barbie" Po drugie: lateksów, czarnych obcisłych skór i innych tego typu rzeczy Po trzecie: ubrań w "panterkę", "zeberkę" i co tam jeszcze odgapiono ze świata zwierząt Po czwarte: NIC z cekinami, NIC co się nadmiernie świeci i ogólnie "daje po oczach" Po piąte: ubrań tak przezroczystych, że be problemu widać dessous Odpowiedz Link Zgłoś
tola.pl Re: czego nigdy w życiu byście nie założyły? 28.07.14, 09:36 To pech, bo teraz akurat taka ciężka, masywna biżuteria z pseudozłota jest szalenie modna (co jeszcze nie znaczy, że zacznę ją nosić, bo nie cierpię złotych ozdób). Swoją drogą niektórym dziewczynom musi być ciężko coś takiego nosić w upalne dni... Odpowiedz Link Zgłoś
zoska361 Re: czego nigdy w życiu byście nie założyły? 28.07.14, 13:46 hm nie mam pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś