malenka114 Re: Największe wyjście Naomi 24.05.07, 19:20 jak Paris wyjdzie z wiezienia to wymienia sie wrazeniami Odpowiedz Link Zgłoś
kama_20001 Re: Największe wyjście Naomi 24.05.07, 20:17 Dokładnie pomyślałam o Paris. Nie lubię ich obydwu. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Największe wyjście Naomi 24.05.07, 20:31 haha, nigdy nie podejrzewalam tej dziewczyny o poczucie humoru :D Odpowiedz Link Zgłoś
vinner1 [...] 24.05.07, 21:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
patinito [...] 24.05.07, 22:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
facelift Arogancka 25.05.07, 08:28 Ja jej żyłki do interesu nie odmawiam, ale to akurat nie robi na mnie wrażenia. natomiast faktem jest, że Naomi to rozwydrzona idiotka, i za to jej nie cierpię. Odpowiedz Link Zgłoś
pola-80 Re: Arogancka 25.05.07, 08:55 A ja podziwiam jej piękne ciało jak "odlane z brązu". Idealne wymiary i proporcje, żadna modelka nie ma takiej figury i to mnie zachwyca jak na nią patrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: Jest boska 25.05.07, 15:11 niestety tylko i wyłącznie ciało, ale właściwie mózg w tym zawodzie nie jest potrzebny... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Jest boska 25.05.07, 15:41 posiadanie wszelkich cech doskonalosci byloby nieprzyzwoite i budzilo nienawisc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kapilarpl Kreacje kobiety pracującej - link galeria 25.05.07, 13:01 Wszystkie kreacje wymienione w artykule - link do strony obcojęzycznej www.style.com/w/feat_story/050907/popup/slideshow1.html Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Największe wyjście Naomi 25.05.07, 15:36 na takich nogach moglabym nawet pracowac przy oczyszczaniu miasta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cottonly Re: Największe wyjście Naomi 11.06.07, 01:57 Och, dla ciebie na pewno. Naomi ma paskudny charakter, jest pusta, rozwydrzona, zapatrzona w siebie, ale osiagnela wiecej, niz ma szanse osiagnac wiekszosc z plujacych jadem sierotek. Znamienne, że najbardziej oburzone i najbardziej plytkie i obraźliwe uwagi rzucające sa sierotki, które siedzą w domach na grubych tylkach, opychaja sie czekoladą, dają sobą pomiatać i jedyna rozrywka to obrażanie z kącika tych, którym sie do pięt nie sięga. Cos jak pudelek.pl i podobne serwisy - "jestem zalosna, brzydka, niczego nie osiągnęłam, marnie zarabiam i jestem utrzymanka rodziców/faceta, ale rzuce kąsliwą uwagę o kimś sławnym, to poczuje się lepiej" Powodzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś