ywonna Re: Disa ksiezniczka ;] 26.05.07, 17:02 Temat watku mnie rozbawil :-)) Sukienka - bardzo ladna. Lubie French Connection i potwierdzam to, co juz wyzej zostalo napisane: ich rzeczy bardzo zyskuja po zalozeniu. Czekam wiec na zdjecie w sukience. Odpowiedz Link Zgłoś
disa [...] 26.05.07, 20:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally [...] 26.05.07, 20:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta2007 [...] 26.05.07, 21:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: Disa 26.05.07, 21:34 Sukienka bardzo ładna , czekamy na zdjecia na Tobie Gdy zobaczylam tytul posta myslalam,ze sukienka bedzie przypominac taka img87.imageshack.us/my.php?image=modamlodaimoda20th7.jpg bo, ja mam takie wyobrazenie o ksiezniczkach( chyba za duzo bajek czytalam w dziecinstwie) ale ty naszczescie uwazasz sie za nowoczesna ksiezniczke :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa 26.05.07, 21:38 uuuuuuuuuuuuuu mniam w takiej tez bym sie z checia polansowala :D tylko gdzie?? Nie wazne COS BYM WYMYSLILA ;] Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: Disa 26.05.07, 21:47 Moze na Ślub :) bo to jest sukienka ślubna :) Odpowiedz Link Zgłoś
mangax Re: Disa 26.05.07, 21:44 wow, śliczna - też chyba za dużo tych bajek (i lalek barbi "księżniczek") miałam, bo ta z linku dla mnie bardziej "księżniczkowata" jest :)) ta disy ładna, ale jakoś mi do księżniczki nie pasuje, chyba bardziej wizja skrzydełek, elfich uszu i różdżki w mojej głowie tkwi :))) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa 26.05.07, 21:46 no.. elfie uszy :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D moze sobie kiedys zrobie :D Odpowiedz Link Zgłoś
mangax Re: Disa 26.05.07, 21:51 ale do tego koniecznie te skrzydełka i różdżka i jeszcze taka sakiewka z magicznym świetlistym pyłkiem ... achhh taki jak miała dzwoneczek z disney'owskiego piotrusia pana :P pozdr. i dołączam do osób, które chętnie by zdjęcie obejrzały - wtedy wizja wróżki mogłaby ulec sprecyzowaniu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa 26.05.07, 21:56 O NIE PROSZE!!! Nie myl Efow z Wrozkami !!! Bo mi serce peknie z rozpaczy :( Skrzydelka tak, uszy tak, eteryczmosc/zwiewnosc tak, ale ksiezniczki elfie nie nosza sakiewek z pylkami ;] chyba, ze masz na mysli puder ;] Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Disa 27.05.07, 23:26 Swietna ta sukienka. Ja bym dodala jeszcze taka: www.crownprincecouple.dk/63000c# Odpowiedz Link Zgłoś
zoe1978 Re: Koniec 26.05.07, 21:45 Disa...zaloz w koncu ta sukienke i nie daj sie prosic...;-) i po co to mieszanie sie w klotnie..? jak ktos ma problem z toba to jego (jej) problem i tyle...jak sie lansujesz czy nie lansujesz to twoja sprawa a ze nie wszystkim to odpowiada... coz, troche humoru jeszcze nikomu nie zaszkodzilo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Koniec 26.05.07, 21:48 zaloze :D w srode wyjezdzam do francji i zrobie foty w uroczym miejscu ;] albo w poniedzialek ;] bo na razie jestem u Mamy ;] albo jak znajde gdzies w necie z piatkowych imprez -bylam w niej w piatek ;] Odpowiedz Link Zgłoś
zoe1978 Re: Koniec 26.05.07, 22:03 no i bardzo dobrze...;) poczekam az sie tutaj cos pojawi- sukienka sliczna, ale jak w niej wygladasz powiem jak zobacze:) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Koniec 26.05.07, 22:08 PIEKNIE bo jest do kolanka, zwiewna i klasyczna. Niby ma te dodatki, ale one ozywiaja sukienke... dzieki nim nie trzeba juz sie obwieszac bizuteria -czego ja nie lubie ;] cenie sobie prostote ;] i lezy na mnie po prostu IDEALNIE ;] malo ktora sukienka tak fajnie lezy ;] uch pelnia szczescia ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mon_cherie Re: Disa ksiezniczka ;] 26.05.07, 23:35 sukienka bardzo ciekawa i ladna ale ten różowy kolor ją zwyczajnie oszpeca!! w wersji czarnej pewnie jest dużo piękniejsza. tylko czy hmmm czerń dla księżniczki? ;) mi osobiście pasowałby zgaszony, pastelowy brąz albo cappucino.. mniam mniam to by było dopiero cudo!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mirac7 [...] 27.05.07, 12:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kreskoria Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 15:57 Sukienka wyglada jak ze sklepu indyjskiego, nie podoba mi sie. Nie wiem, czy wygladasz w niej pieknie, ocenie, jak zobacze zdjecie. A tak btw. w sobotni wieczor wdajesz sie w pyskowki w necie, zamiast sie lansowac???;}}}} Odpowiedz Link Zgłoś
martina_wawa [...] 27.05.07, 16:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 18:45 u Mamy w odwiedzinach jestem ;] wiec jesli wpadam na 2 dni nie wychodze wieczorem na lans ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mirac7 do disy... 27.05.07, 17:16 Pytam z czystej ciekawosci...bo masz ladna figure i chcialabym wiedziec jaka masz wage przy jakim wzroscie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
paulixs1 Re: do disy... 28.05.07, 00:14 99% dziewczyn na forum moda jak juz wkleja zdjeci, to zawsze zablokuje twarz. A disa jest disa,ally jest hot... i pap Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa [...] 27.05.07, 17:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek [...] 27.05.07, 17:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 19:04 tia, bo wiekszosc watkow na tym forum o tym czy wypada nosic legginsy do mini do pracy, czy biala kiecka pasuje na wesele (nie wlasne) oraz czy fajne buciki kupilam na bazarku jest super madra i zalozona przez niezwykle madre i dojrzale osoby :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 19:11 > tia, bo wiekszosc watkow na tym forum o tym czy wypada nosic legginsy do mini > do pracy, czy biala kiecka pasuje na wesele (nie wlasne) oraz czy fajne buciki > kupilam na bazarku jest super madra i zalozona przez niezwykle madre i dojrzale > > osoby :DDD I TO JEST POST DNIA, ALBO NAWET TYGODNIA... Bravo Ciocco, hihihihihihihi... Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 19:50 dziekuje ;)) staralam sie jak moglam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 19:19 no wlasnie WYBACZCIE, ze nie zapytalam sie czy pasuja do tego BIALE KOZACZKI yyhhyhyhyhyy pasuja? ? Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 19:20 jak zalozysz na glowe to napewno:) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 19:22 Myslisz, ze jest rozmiar XXXXXL zeby wszedl mi na moje wodoglowie?? ;D a do tego zielone rekawiczki :D i fioletowe legginsy :D albo zolte ktore bardziej modne? Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 19:51 no ba, pasuja :) a legginsy tylko zielone w fioletowe kropki :D Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 19:19 cioccolato_bianco napisała: > tia, bo wiekszosc watkow na tym forum o tym czy wypada nosic legginsy do mini > do pracy, czy biala kiecka pasuje na wesele (nie wlasne) oraz czy fajne buciki > kupilam na bazarku jest super madra i zalozona przez niezwykle madre i dojrzale > > osoby :DDD > chodzi mi o to czy nie mozna było tego wątku normalnie nazwac? jest tyle wątków z prośba o opinie nt. nowej sukienki Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 19:21 widocznie disa czuje się lepsza od reszty:) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 19:24 no to na pewno.... :] tylko to chyba nie jest jej zaleta... Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 19:26 A Ja nigdzie nie napisalam, ze jestem lepsza... nigdzie tez nie napisalam, ze ktos jest gorszy... Moja samoocena nie powinna nikogo ranic... bo nie jest kosztem innych wiec ja nei wiem skad u innych takie problemy i tyle negatywnych emocji ?? ?? Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 19:25 normalnie czyli PRZECIETNIE? Czyli tak zeby osoba taka jak Ty czytajac to nie miala emocji... CHCIALABYS ZEBYM NAPISALA WATEK Z TEMATEM JAK MILION TU?? I boli Cie ze tytul inny?? Moze powinnam napisac "Prosze kupilam sukienke ale nie wiem zcy jest ladna... co Wy na nia?" i wtedy stado pocieszycieli by mi pisalo DISA SUKIENKA JEST OIEKNA DISA NAWET JAK MASZ WATPLIWOSCI TO BEDZIESZ W NIEJ LADNIE WYGLADALA NIEEEEEEEEE To nie w moim stylu ;] Nudzie mowimy PRECZ Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 19:28 nie emocjonuje mnie czytanie takiego wątku... i nie boli mnie ze tytuł jest inny, tylko nie prosciej by bylo gdybys w tytule napisała o co chodzi? chyba, ze to wątek skierowany do osób zachwycających sie wszystkim co kupisz, robisz itd... jest tu takich kilka:] one na pewno od razu dodały go do ulubionych wątków:) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 19:30 nie, tytul jest raczej pisany pod takie osoby jak Ty -ktore tez dodaly go do ulubionych ;] Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 19:34 hah jasne! wydrukowałam go sobie, oprawiłam i powiesiłam nad łóżkiem <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
hanureku Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 19:47 Ehh, tyle można wyczytać w tym wątku o klasie lub jej braku. Jednak składniam się ku tej drugiej opcji, bo gdyby któraś z Was ją miała to dawno dyskusja byłaby zakończona. Klasa to sposób bycia, zachowania, a nie szmaty od Versace... Tak na marginesie, nasza forumowa moderacja chyba trochę przysypia? O ile sygnaturki z linkami do aukcji są kasowane z prędkością światła to ten debilny personalny wątek jest już tu 3 dni... A żeby było na temat: sukienka szału nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 19:49 bo jakoś wątki z Disa w roli głównej nie sa kasowane.... ten nie jest pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 19:57 bo nikomu nie ublizam... a dlaczego maja byc kasowane?? Disa to Disa ;]ppp albo to akceptujesz albo NIE ;] ale i tak nic nie zdzialasz ;]p Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 20:00 > a dlaczego maja byc kasowane?? bo sa nie na temat? Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 20:01 moderatorki sie weekenduja, ale jutro pewnie dobiora sie nozyczkami do tego watku... Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 20:03 O NIE mam jeszcze tylko kilka godzin :D a pozniej na osla lawke :( rozpacz ;] Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 19:49 disa dobrze zrobila :D jak nie ma sie do czego przyczepic, bo sukienka fajna, to zawsze mozna chociaz do tematu :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 19:51 ze sukienka fajna to tylko twoja subiektywna opinia Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 19:52 przepraszam, zagalopowalam sie ;) to przez ten moj nadmiar dystansu do forum pewnie... Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 19:59 wyczowam PODSTEP jestes dla mnie ZA MILA ;> hehehee Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 20:00 uuu ;) zli ludzie cie musza otaczac, skoro od razu mudsi byc podstep, jak ktos mily ;) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 20:04 no zli... patrz na taka paulinke -atakuje mnie NORMALNOSCIA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
disa [...] 27.05.07, 20:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 20:17 Sukienka ładna . Niektóre forumowiczki nie radzą sobie z nadmiarem emocji (hehe)...a może to po prostu kompleksy i wrodzona zawiść do wszystkich i wszystkiego. trochę dystansu dziewczynki,nie zaplujcie się jadem //LoL// Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 20:21 ani chybi zawisc kipie z zazdrosci,TE ciuchy, TE wojaze, TEN luksus .... Odpowiedz Link Zgłoś
pendecha [...] 27.05.07, 20:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 20:44 Nie chce mi się czytać całej tej awantury, ale dobrnęłam do końca strony;) Sukienka jest zupełnie nie w moim stylu, mimo że mam ostatnio straszną fazę na french connection. Niestety ja jestem zaprzeczeniem księżniczkowego stylu, dlatego kupiłam taką nieksiężniczkową sukienkę, która się pewnie nikomu na fm nie spodoba, ale ja ją uwielbiam: www.asos.com/French-Connection-Lovebug-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=136526&cid=3566 Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 20:46 fenomenalna, kroj i nadruk sa swietne Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 20:48 sliczna !! mam odrobinke podobna... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 21:12 kupilas juz do niej te zolte platformy bronx, o ktorych kiedys rozmawialysmy? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kea100 [...] 27.05.07, 21:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Disa ksiezniczka ;] 28.05.07, 13:50 nie:( noszę czarne, które kompletnie nie pasują, ale nie mogłam się doczekać, żeby ją założyć, a nie mam pasujących butów;) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Disa ksiezniczka ;] 28.05.07, 14:23 te zolte bylyby chyba wymarzone.. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Disa ksiezniczka ;] 28.05.07, 14:27 no właśnie nie jestem pewna, bo nie można ich zobaczyć w sklepie, a kolor może nie pasować:/ teraz myślę, że przydałyby mi się jasnoszare platformy - zwłaszcza, że pasowałaby mi do kilku sukienek, ale jak dotąd nie spotkałam takich na swojej drodze;) kupiłam za to wreszcie żółte szpilki i nie mogę w nich chodzić, bo mnie obcierają na gołą stopę, a na rajstopy jest stanowczo za ciepło:/ Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight moderacja 27.05.07, 21:37 moderacja dziekuje za uwage, jaka jej tu poswiecono (niewielka, ale zawsze ;)). jednakowoz moderacja tez czasem wyjezdza na weekend, a czasem nawet wszystkie trzy moderacje na raz. przypominam o malym, uroczym czerwonym koszu przy postach, ktore winny byc wywalone ;). Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: moderacja 27.05.07, 21:41 no przeciez pisalam, ze weekendujecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pendecha [...] 27.05.07, 21:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: moderacja 27.05.07, 21:41 owszem zgadzam sie ze niektore moje posty zostaly usuniete ale nie zgadzam sie z tym ze wszystkie, uwazam ze przesadzilas, moj pierwszy wpis np nie wiem z jakiego powodu zostal wykasowany sorry luna ale ... Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: moderacja 27.05.07, 21:48 ale? staralam sie usunac wszystkie wycieczki osobiste. na wsiakij sluczaj podesle linke naszej 'przelozonej', admince, niech rzuci okiem. w razie co - przywroci. Odpowiedz Link Zgłoś
disa jak dla mnie 27.05.07, 22:09 to mozesz usunac caly watek ;] mniej pracy bedziesz miala ;] Odpowiedz Link Zgłoś
martina_wawa Re: moderacja 27.05.07, 22:50 Papryczko,rzeczywiście nie wszystkie posty zasługiwały na usunięcie. Nie wiem też np co złego było w moim... A część-kilka z tych przepychanek nadal jest na początku wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
martina_wawa Re: moderacja 27.05.07, 22:52 O kurcze,przepraszam-Lunalovelihgt. Ja nie wiem czemu ale jak widzę tu coś na czerwono od razu widzę Papryczkę.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: moderacja 27.05.07, 22:58 na wszelki wypad zajrzala tu adminka jeszcze, celem weryfikacji ciec :). Odpowiedz Link Zgłoś
martina_wawa Re: moderacja 27.05.07, 23:23 No właśnie,ja nie wiem dlaczego napisałam "Papryczka". Przepraszam serdecznie jeszcze raz i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 21:37 a sukienka jest ok, ale ksiezniczkowa - wcale ;). Odpowiedz Link Zgłoś
lenka2001 Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 21:51 Mi się podoba ta Twoja sukienka Disa, jest b. gustowna:) Jeśli czujesz się w niej księżniczką, to fanie;)O to chodzi:) Pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 22:07 z tego wszystkiego zapomnialam, ze chodzi o sukienke... prawde mowiac, nie zwrocilabym na nia uwagi. uwazam, ze jest bardzo normalna, modna i ogolnie rzecz biorac - niebrzydka, ale nie ma w niej nic szczegolnego. Disa z pewnoscia wyglada w niej ladnie, bo ladnej osobie nawet z... (sorry, nie pamiatam jak to bylo)... do twarzy ;):) z drugiej strony...hmmm... uwazam, ze post Disy jest... czysta i udana prowokacja skierowana do pewnej grupy forumowiczek. Gratulacje, Disa, udalo ci sie ;) i wyszlo na twoje, bo wirtualny zbuk nie zasmrodzi ci chaty ani guza ci nie nabije ;) Post jest zabawny tak samo jak zabawna jest jego zalozycielka. Lubie ludzi, ktorzy potrafia sie zdobyc na autoironie. To swiadczy o inteligencji i dystansie do swojej osoby. Bardzo dobra metoda, ktora polecam osobom z natury niesmialym i malo pewnym siebie. BYE :)) Odpowiedz Link Zgłoś
diana0002 Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 22:07 Część księżniczko,zaciekawiłaś mnie i pewnie o to chodziło. Tyle, że zaciekawiła mnie Twoja przeciętność w zestawieniu z Twoimi marzeniami. Nawet tak bardzo mnie to zaciekawiło, że poszperałam w necie. I się zdziwiłam, choć tylko trochę. Czy Disa musi dawać ogłoszenia towarzyskie? Nieprawdą jest też, że płacą Ci za pokazywanie ciuchów na sobie, no niestety. Ale gratuluję dobrego samopoczucia, to ważne w życiu, jeśli my się nie docenimy, nikt nas nie doceni. Sukienka zwykła, miła dla oka, tylko przydałby się biust trochę więcej niż 0. Zauważyłam ,że masz prawdziwy klub przeciwniczek, ale widać, że to lubisz - nie dołączę do nich. Pamiętaj jednak, że Narcyz zmarł w niezaspokojonej tęsknocie do obiektu swej miłości... czyli siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda [...] 27.05.07, 22:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
shangrila Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 22:05 taaaa.... to ja juz nie wiem co jest na temat w tym watku a co nie, ale chcialam tylko napisac, ze sukienka swietna;) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: jakim cudem złamałam regulamin? 27.05.07, 22:37 mialo byc do Diana ale mi internet zdycha i przy odswiezaniu przeskoczylo ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: jakim cudem złamałam regulamin? 27.05.07, 22:41 lomatko... to pewnie przez te zbuki, ktore nie lubia odswiezania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
diana0002 na smutek 27.05.07, 22:46 Życie Diso jest dużo weselsze niż marzenia, bo prawdziwe. Moja wesołość to oczywiście też sukienki, buty, kosmetyki itp. tak jak Twoja. Tylko, że ja już wszystko znalazłam co chciałam znaleźć, a ty dopiero marzysz. Jeśli sądzisz, że komuś jest smutno, to pewnie tak czasami jest, jeśli Tobie nigdy nie jest smutno, to znaczy, że nie żyjesz w realu. Moje życie jest i wesołe i czasami, ale bardzo rzadko smutne, tak jak wszystkich. Może nie odpisuj już na forum, to nie będziesz musiała się złościć i zarzucać komuś smutnego życia czy tam innych smutnych rzeczy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 23:17 jeszcze do ciebie napisze, moze przy jakiejs okazji przeczytasz... widzisz, wiek tutaj nie odgrywa waznej roli. licealistka moze byc psychicznie przedwczesna staruszka , a osoba dorosla ma prawo do zachowania mlodzienczej pogody ducha i przede wszystkim do optymizmu. optymizm i mlodosc ducha (w tym przypadku nie tylko ducha) to gwarancja pomyslnosci, bo daja sile w dzialaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
martina_wawa Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 23:29 Podoba mi się to,co napisałaś:) Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 23:30 ciesze sie :) teraz tylko przestan sie podlizywac moderatorce i bedzie sztama ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martina_wawa Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 23:43 Podlizywać? No proszę Cię... Ja tak mam,jak popełnię gafę-to przepraszam. Niektóre osoby czują się urażone kiedy ktoś myli ich nicki. Odpowiedz Link Zgłoś
diana0002 Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 23:35 Mi też się to podoba. Tylko, że w necie natknęłam się na inny wizerunek Disy, a to nie był optymizm i pogoda ducha. Przecież nawet to ,że siedzimy sobie na takim forum jak moda i gadamy o pierdółkach to już świadczy o pogodzie ducha:))) I pytanie o to czy nie mamy co robić też:))) Bo w końcu musimy mieć chyba dobre życie, skoro martwimy się o kolor paska, fason butów czy to, że Disa jest czy nie jest księżniczką? Odpowiedz Link Zgłoś
martina_wawa Re: Disa ksiezniczka ;] 27.05.07, 23:54 A nawet jak te życie nie jest za dobre to warto znaleźć chwile dla siebie nawet na takie pierdoły. Coś się od tego życia należy Odpowiedz Link Zgłoś