margolcia85 16.06.07, 09:27 Jakie dodatki, waszym zdaniem, pasują do turkusowej sukienki? Mam na myśli buty, torebkę i "coś na górę" w razie gdyby było chłodno... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabrielafrancuz Re: Jakie dodatki??? 16.06.07, 10:05 Jaki odcień turkusu? Do ciemnego- ciemny fiolet. Byle nie brąz- to już banał. Odpowiedz Link Zgłoś
p.dzien Re: Jakie dodatki??? 16.06.07, 21:50 moze i banal, ale pasuje:) a zatem banalny braz, byle nie brazowy banał;) ciemny fiolet plus ciemny turkus- chyba moja wyobraznia nie siega tak daleko, musze to przemyslec, ale pierwsza mysl- nie...:/ turkusowy to trudny kolor, moim zdaniem trzeba bardzo uwazac, zeby nie wyszlo tandetnie, wiec ostroznie z dodatkami. no chyba, ze jestes mocno "alternatywna", bawisz sie w kosupure i nie boisz bezinteresownej nienawisci tlumu, wtedy mozesz wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosna82 Re: Jakie dodatki??? 16.06.07, 22:30 biały, tak tipsiarsko troche, ale pasuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
p.dzien Re: Jakie dodatki??? 16.06.07, 22:32 ale tipsiarsko. chyba, ze tak ma byc ;> Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Jakie dodatki??? 16.06.07, 22:35 nie lubię turkusu, ale też myślę, że fiolet pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Jakie dodatki??? 17.06.07, 13:46 nieco oklepane zestawienie, ale chyba najlepsze;): brązy, beże, stare złoto/miedź Odpowiedz Link Zgłoś