magdag007 Re: buty,buty,buty.... 07.07.07, 22:53 acha ....www... www.magdag007.yoyo.pl/buty/ Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: buty,buty,buty.... 07.07.07, 22:56 nie ma się czym chwalić niestety Odpowiedz Link Zgłoś
sauvageanimal Re: buty,buty,buty.... 07.07.07, 23:01 Wybacz ale zapytam: "Chodzisz w tych butach czy to prowokacja jakaś?" Odpowiedz Link Zgłoś
nadia_m Re: buty,buty,buty.... 08.07.07, 08:50 absolutnie nie w moim stylu, a te klapki but s to wyrzuc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: buty,buty,buty.... 08.07.07, 20:40 az mi dech zaparlo :D tandeta w najgorszym wydaniu Odpowiedz Link Zgłoś
muzomaniaczka Re: buty,buty,buty.... 07.07.07, 22:53 Fajnie jak wiadomo o co chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdag007 Re: buty,buty,buty.... 07.07.07, 22:55 muzomaniaczka napisała: > Ubiegłaś mnie :> cha;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lemonna Re: buty,buty,buty.... 07.07.07, 23:54 oj oj oj... straszne te buty! żadne mi się nie podobają. wiejskie Odpowiedz Link Zgłoś
magdag007 Re: buty,buty,buty.... 08.07.07, 08:42 lemonna napisała: > oj oj oj... straszne te buty! żadne mi się nie podobają. wiejskie Coz! skoro Venezia, Dorothy Perkins,Classiefild to dla Ciebie wiocha, trudno;-) No comment! Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: buty,buty,buty.... 08.07.07, 09:57 Coz! skoro Venezia, Dorothy Perkins,Classiefild to dla Ciebie wiocha, trudno;-) > No comment! dziwny tok rozumowania - znane firmy nie są wyznacznikiem tego czy buty są ładne czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: buty,buty,buty.... 08.07.07, 20:41 sanvitalia napisała: > Coz! skoro Venezia, Dorothy Perkins,Classiefild to dla Ciebie wiocha, trudno;- ) > > No comment! > > dziwny tok rozumowania - znane firmy nie są wyznacznikiem tego czy buty są ładn > e > czy nie zgadzam sie, firma nie ma tu nic do rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: buty,buty,buty.... 09.07.07, 13:22 Dorothy Perkins to jest akurat jedna z tanszych sieciowek w UK i ze swieca tam szukac 'dobrych' butow. Trendne moze tak ale zazwyczaj jednosezonowy plastik. Buty mi sie nie podobaja - jedyne ktore ujda to te kowbojki bo sa utrzymane w oryginalnym klimacie bez udziwnien i jak ktos lubi to dlaczego nie. Reszta przecietna, wpadajaca troche w ciotkowatosc. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: buty,buty,buty.... 08.07.07, 00:01 dyplomatycznie powiem ze nic mi sie nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza To się teraz nazywa dyplomacja???? 08.07.07, 17:42 magdaksp napisała: > dyplomatycznie powiem ze nic mi sie nie podoba Kurdesz, a ja wyrosłam w poczuciu, że to po prostu dobre wychowanie... Niemniej miło ze strony mojej przedpiscyni. ;-) (analogicznie do przedmówczyni) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: buty,buty,buty.... 08.07.07, 09:30 duzo tych butow, zadnych napewno bym nie kupila, ale niektore nie sa najgorsze, a niektore znow sa straszne Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza ...tupot nóg, i ptaków oszalałych czarny wiatr... 08.07.07, 17:39 itd. Skojarzyło mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: buty,buty,buty.... 08.07.07, 17:41 żadne mi się nie podobają Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: buty,buty,buty.... 08.07.07, 17:46 hmmmm, zadne mi sie nie podobaja Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: buty,buty,buty.... 08.07.07, 18:57 wszystkie pi sie podobaja, oprocz tych klapek na koturnie brazowych Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: buty,buty,buty.... 09.07.07, 03:43 Buty nie w moim stylu. ale podziwiam...masz strone internetowa z butami? Odpowiedz Link Zgłoś
magdag007 Re: buty,buty,buty.... 09.07.07, 09:34 Witam serdecznie wszystkie ‘’znawczynie mody’’! Przede wszystkim chcialabym podziekowac Wam za Wasze opinie Celowo wybralam header ‘’moda’’ umieszczajac ten watek, gleboko wierzylam ze moge liczyc na fachowe opinie expertek mody ‘’O gustach sie nie dyskutuje’’ jak mowi przyslowie, kazdy ma swoj styl i sposob na zycie I powinnismy to uszanowac Jestem wdzieczna za wszelkie komentarze, rozmumiem,ze komus cos sie nie podoba, nie jest w jego stylu, zupelnie do niego nie pasuje… Przepraszam,ze narazilam niektore kolezanki z forum na ogladanie jak to okreslily ‘’tandenty’’ i rzeczy ‘’wiejskich’’... Paulinaa, z wielka przyjemnoscia obejrzalabym zawartosc Twojej szafy Ufalam ze kursy London College of Fashion wpoily we mnie chociaz jakies podstawy dobrego stylu a niestety okazuje ze to byla tylko strata pieniedzy a ja jestem tandeciara I wiesniara;-) no coz! Nastepny razem udam sie po lekcje do Paulinaa lub Lemonna Kinky 5, nie mam strony ale mysle o tym…Za trzy tygodnie odchodze na maternity i bede miala duuuzo wolnego czasu Nie chcialabym go zmarnowac na ogladaniu TV dlatego pomyslam o zabawie w sprzedaz online Robie porzadki w szafie zeby zrobic miejsce dla mojej malej niuni.. Mam mnostwo rzeczy w ktorych nie chodze a po ciazy pewnie nie dam rady w nie wejsc;-) Stad tez pojawil sie ten pomysl. Mam tutaj dostep do sklepow ze wspanialymi ciuchami,bogactwo marek i design, moge tez liczyc na pomoc ludzi z kusow I dlatego mysle coraz powazniej o rozkreceniu czegos swojego Na poczatek chcialabym sprobowac z moimi ciuszkami a pozniej zobaczymy Zlosliwe opinie nie zalamuja mnie, wrecz przeciwnie daja power do dzialania Pozdrawiam Was wszystkie Milego dnia zycze ! Nareszczie jest slonecznie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: buty,buty,buty.... 09.07.07, 12:10 no cóż, nawet London College of Fashion nie jest w stanie zmienić gustów na lepsze:/ Odpowiedz Link Zgłoś
magdag007 Re: buty,buty,buty.... 09.07.07, 12:35 Nie kazdy ma szczescie urodzic sie tak trendy and stylish jak Ty Lilivampire! Tylko pozazdroscic Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: buty,buty,buty.... 09.07.07, 12:48 och, wiem, wiem, nie zawstydzaj mnie już tymi komplementami :O Odpowiedz Link Zgłoś
dede40 Re: buty,buty,buty.... 09.07.07, 18:06 pomijam ze te buty sa naprawde kiepskie to jeszcze takie mocno znoszone :-( a feeee...kompletnie nie rozumiem po co je nam tutaj pokazujesz....rob sobie z nimi co chcesz....acha!!! i jeszcze jedno ale te kursy w Londynie to chyba jakies "wieczorowe" lub "zaoczne" byly.... Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: buty,buty,buty.... 09.07.07, 19:28 > Ufalam ze kursy London College of Fashion wpoily we mnie chociaz jakies > podstawy dobrego stylu a niestety okazuje ze to byla tylko strata pieniedzy Dobrze, że masz świadomość tego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: buty,buty,buty.... 09.07.07, 19:44 mysle, ze to faktycznie ciekawy pomysl. Mi to tez siedzi w glowie, w szczegolnosci, gdy czytam jak popularny jest A&F ;-) Tylko nie wiem jak logistycznie by to wygladalo bo w Polsce jestem tylko raz na rok. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak137 Re: buty,buty,buty.... 09.07.07, 17:30 o matko, ale te buty naprawde nie sa najlepsze... a te zlote pierwsze to jak na rurke... Odpowiedz Link Zgłoś
miss_milkie Re: buty,buty,buty.... 09.07.07, 19:01 nie podobaja mi sie ani jedne. Odpowiedz Link Zgłoś