xswedc 15.07.07, 17:07 Wreszcie w tej gazecie jakieś fotki, na które można patrzeć bez niesmaku. Jeszcze trochę niech redaktorzy popracują nad swymi gustami i może coś z tego działu będzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jednorazowy3 moze i bez niesmaku, ale biust to te Panie mogłyby 15.07.07, 19:43 mieć jednak wyraźniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett_07 Re: Mercedes-Benz Fashion Week - Badgley Mischka 15.07.07, 19:48 Mnie nic tam nie zachwyciło. Odpowiedz Link Zgłoś
ogia Re: Mercedes-Benz Fashion Week - Badgley Mischka 16.07.07, 08:46 moze nie rewolucyjne, ale b. fajne, przyjemne projekty :) a modelki wyjatkowo zgrabne. Odpowiedz Link Zgłoś
es_el_ka Re: Mercedes-Benz Fashion Week - Badgley Mischka 16.07.07, 15:55 Yyyyy... ja mam figure taka jak ta modelka w białym bikini, takie same szerokie biodra, i myslalam ze wygladam jak wielka maciora. Jednak bardziej podobaja mi sie takie wieszaki z waskimi biodrami. Dlaczego zawsze chce sie tego czego miec nie mozna?? Bo zwezania kosci biodrowych jeszcze nie wymyslil.... Odpowiedz Link Zgłoś
koros17 Re: Mercedes-Benz Fashion Week - Badgley Mischka 17.07.07, 16:55 Na pewno nie zmniejszają? O czym ty mówisz dopiero z biodrami mamy do czynienia z kobietą. To jest uczucie być obok. Szukasz akceptacji? U mnie masz:) Odpowiedz Link Zgłoś
aut0mat Re: Mercedes-Benz Fashion Week - Badgley Mischka 18.07.07, 10:26 Ech, dziewczyno, faceci uwielbiaja takie szerokie biodra! Przynajmniej na moj wzrok dzialaja jak magnes, ciezko oderwac wzrok. Figura klepsydry (szczupla talia i szersze biodra oraz ramiona) to ideal. Umowilbym sie z wlascicielka takich bioder. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxyyyyzzzz Es_el_ka, dobrze sie oceniasz 18.07.07, 16:40 es_el_ka napisała: > i myslalam ze wygladam jak wielka maciora. Maciorki tez sa na swiecie potrzebne. :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxyyyyzzzz Dlaczego projektanci mody wygladaja jak pederasci? 18.07.07, 16:37 . Odpowiedz Link Zgłoś