Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mercedes-Benz Fashion Week - Badgley Mischka

15.07.07, 17:07
    Wreszcie w tej gazecie jakieś fotki, na które można patrzeć bez niesmaku.
    Jeszcze trochę niech redaktorzy popracują nad swymi gustami i może coś z tego
    działu będzie.
    Obserwuj wątek
      • jednorazowy3 moze i bez niesmaku, ale biust to te Panie mogłyby 15.07.07, 19:43
        mieć jednak wyraźniejszy
        • mariuszdd Myślę ,że są na sterydach 17.07.07, 20:17
          i koksują się
      • scarlett_07 Re: Mercedes-Benz Fashion Week - Badgley Mischka 15.07.07, 19:48
        Mnie nic tam nie zachwyciło.
        • ogia Re: Mercedes-Benz Fashion Week - Badgley Mischka 16.07.07, 08:46
          moze nie rewolucyjne, ale b. fajne, przyjemne projekty :) a modelki wyjatkowo
          zgrabne.
      • es_el_ka Re: Mercedes-Benz Fashion Week - Badgley Mischka 16.07.07, 15:55
        Yyyyy... ja mam figure taka jak ta modelka w białym bikini, takie same szerokie
        biodra, i myslalam ze wygladam jak wielka maciora. Jednak bardziej podobaja mi
        sie takie wieszaki z waskimi biodrami. Dlaczego zawsze chce sie tego czego miec
        nie mozna?? Bo zwezania kosci biodrowych jeszcze nie wymyslil....
        • koros17 Re: Mercedes-Benz Fashion Week - Badgley Mischka 17.07.07, 16:55
          Na pewno nie zmniejszają? O czym ty mówisz dopiero z biodrami mamy do czynienia
          z kobietą. To jest uczucie być obok. Szukasz akceptacji? U mnie masz:)
        • aut0mat Re: Mercedes-Benz Fashion Week - Badgley Mischka 18.07.07, 10:26
          Ech, dziewczyno, faceci uwielbiaja takie szerokie biodra! Przynajmniej na moj wzrok dzialaja jak magnes, ciezko oderwac wzrok. Figura klepsydry (szczupla talia i szersze biodra oraz ramiona) to ideal.
          Umowilbym sie z wlascicielka takich bioder. :-)
        • xxxxyyyyzzzz Es_el_ka, dobrze sie oceniasz 18.07.07, 16:40
          es_el_ka napisała:

> i myslalam ze wygladam jak wielka maciora.

Maciorki tez sa na swiecie potrzebne. :))))))))))))
      • xxxxyyyyzzzz Dlaczego projektanci mody wygladaja jak pederasci? 18.07.07, 16:37
        .
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka