pump_it_up 02.09.07, 20:59 na lancuchu.widzialyscie gdzies?byly modne jakis czas temu,dawny chyba.ale fajne sa. musze w koncu sie wybrac na jakies zakupy bo tak pytam a nie wiem co w sklepach jest hihi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_koz Re: pikowana torebka 02.09.07, 21:54 niestety nie widzialam ostatnimi czasy. sama mam taka: nabytek sprzed roku w Cubusie, wklejam na dowod tego, ze mozna kupic takowe torebki w sklepach po ktorych nie mozna sie tego spodziewac;)) img241.imageshack.us/my.php?image=p9304058gj4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
sammuramat Re: pikowana torebka 02.09.07, 22:44 teraz sa takie w zarze, ale nie takie male jak wkleila alex, tylko szesciany:) jesli mozna to tak okreslic:) Odpowiedz Link Zgłoś
sammuramat Re: pikowana torebka 02.09.07, 22:45 a ja zdobylam pikowana w H&M, ale bez lancuszka, do reki tylko;) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_milkie Re: pikowana torebka 03.09.07, 17:19 w zarze sa na lancuszku ale nie pikowane tylko z takiej skorki;) b. fajne;) a pikowanych nie widzialam. pojdz do jakiegos dobrego ciuchlandu, tam powinna sie trafic;)) Odpowiedz Link Zgłoś