efektmotyla1 05.09.07, 21:09 Co sądzicie o tej firmie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielona2000 Re: Tally Weijl 05.09.07, 21:29 Osobiście niecierpie. - Ceny nieadekwatne do jakości... - ... która pozostawia wiele do życzenia. - Uzywają zdecydowanie za dużo cekinków i nadruków, jak na mój gust. - Muzyka w sklepach odstrasza. - Przebieralnie nie mają porządnych luster i żeby się przejrzeć musisz wyjść na zewnątrz na pastwę oceniających spojrzeń ekspedientek. - Fasony i wzory ubrań po prostu nie trafiają do mnie. No i to chyba wszystko co mam do powiedzenia na temat tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Tally Weijl 05.09.07, 21:38 ceny wysokie jak na taka niską jakość, wzornictwo jak w pimkie, ekspedientki lekko zalatują tipsoiarstwem (przynajmniej we Wrocławiu;)) Odpowiedz Link Zgłoś
eith Re: Tally Weijl 05.09.07, 21:48 Mam stamtąd jedną parę spodni i nawet znośnie się trzymają - szukałam kiedyś na gwałt i tylko tam znalazłam odpowiednie, ale to chyba wyjątek. Mimo to nie znoszę z tych samych powodów co poprzedniczki. Odpowiedz Link Zgłoś
lvivianka Re: Tally Weijl 05.09.07, 22:48 To ja rzuce pare slow na obrone:) Udalo mi sie tam zakupic pare ubran po uderzajaco niskich cenach: ale byly to 2 zwykle koszulki na ramiaczkach (czarne, bez udziwnien), zakiet po przecenie (fajny, styl lat 20), orazze 3 naprawde znosne bluzki. W spodnie zane tam nie wchodze bo 36 sie nie dopina, natomiast 38 zwisa mi z tylka jak nie przymierzajac wor. Jasne, ze znajdzie sie masa tipsiarskich ciuchow; co do luster - fakt, marny pomysl; ale osobiscie nie przeszkadza mi, ze ktos z anonimowego tlumu moze mnie ogladac przy wspolnym lustrze. I tak lepsze to, niz odchudzajace lustra w HM. :P Wniosek: wszedzie na upartego, znajdzie sie cos fajnego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Tally Weijl 05.09.07, 22:55 wszystko wyglada fajnie na wieszakach,ale na mnie jakoś gorzej,zawsze coś odstaje albo zwisa. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: Tally Weijl 05.09.07, 22:57 nie wchodzę tam bo wszystko jest za małe, więc nawet jakby co nic nie znajdę. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Tally Weijl 05.09.07, 23:17 Nie jestem w stanie nawet przejrzeć oferty, bo muzyka wypędza mnie z tych sklepów w ekspresowym tempie. Co za łomot! Matko z córką, to chyba głuchy dobierał takie 'tło dźwiękowe' do zakupów... Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Tally Weijl 05.09.07, 23:19 nessie-jp napisała: > Nie jestem w stanie nawet przejrzeć oferty, bo muzyka wypędza mnie z tych > sklepów w ekspresowym tempie. Co za łomot! Matko z córką, to chyba głuchy > dobierał takie 'tło dźwiękowe' do zakupów... > Też nie rozumiem na jakiej zasadzie dobierają muzykę w sklepach. Ostatnio jedyna sieciówka, w której jestem wstanie wytrzymać to Pull&Bear, czasem też H&M i Zara. Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Tally Weijl 08.09.07, 11:17 > Też nie rozumiem na jakiej zasadzie dobierają muzykę w sklepach. Ostatnio jedyn > a > sieciówka, w której jestem wstanie wytrzymać to Pull&Bear, czasem też H&M i Zara. ma dokladnie tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
milczucha1 Re: Tally Weijl 05.09.07, 23:54 ubrania zdecydowanie dla nastolatek,jak ktos wczesniej zauwazyl kojarzace sie z propozycjami Pimkie. dla siebie nigdy nic tam nie kupilam i na pewno nie kupie, nawet juz tam nie zagladam:) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Tally Weijl 06.09.07, 08:09 zajrzalam raz, z ciekawosci, i wiecej moja noga w tym sklepie nie postanie Odpowiedz Link Zgłoś
allienis Re: Tally Weijl 06.09.07, 09:43 Mam stamtąd jedne czarne spodnie.Sa ok ale ogólnie asortyment sklepu nie powala. W Krakowie w G Kazimierz sa fajne ekspedientki-bardzo pomocne i miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
megani Re: Tally Weijl 06.09.07, 11:48 A ja mimo że nie jestem nastolatką to lubię ten sklep, część rzeczy rzeczywiście tandetna ale niektóre całkiem, całkiem, no i przystępne ceny, nie wspominając o przecenach, które w tym sklepie uwielbiam, ostatnio na końcówce przeceny kupiłam 2 marynarki za 54 zł, tunikę czekoladową za 19,90 przed przeceną kosztowały 144 zł każda. Jakość niezła na pewno lepsz niż w orsay, który ma podobne wzornictwo i materiały. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Tally Weijl 06.09.07, 11:49 ceny maja niskie, to fakt. jednak jak na takie szmaty to i tak o 100% za duzo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aplle_2006 Re: Tally Weijl 08.09.07, 02:22 Ja też nie należę do nastolatek. jest to jeden za sklepów w którym mają spodnie na mnie dobre :):). Ostatnio była przecena 2 rzeczy za pół ceny i nie powiem ze nie skorzystałam. Odpowiedz Link Zgłoś
horgen Re: Tally Weijl 08.09.07, 08:02 sklep mnie odstraszył dużą ilością różu, jednak moja ciekawość okazała się silniejsza, weszłam do środka i wyszłam, tak tandetnych ubrań nie widziałam chyba nigdzie może jeszcze w cubusie który był obok, wspomnienia dotyczą kolekcji wiosna-lato i wizyty w poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Tally Weijl 08.09.07, 10:37 mam z tally jeden swietny sweter, kupiony rok temu i spódniczke4 zwykła dzinsową bardzo te rzeczy lubie:) poza tym w tally za duzo tipsiarskich rzeczy;) podobają mi sie ich spodnie ale za 200zł to z pewnościa gdzie indziej mozna kupic porządniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Tally Weijl 08.09.07, 11:21 nie lubie- tandetne, zle wykonczone ubrania, kiepskie materialy. oczywiscie mozna trafic na cos fajnego- jak wszedzie, ogolnie jednak nic ciekawego. mam stamtad chyba tylko pasek...po jednym dniu zaczal sie pruc i strzepic:) Odpowiedz Link Zgłoś
harel Re: Tally Weijl 08.09.07, 11:24 Przestałam odwiedzać z powodu tych idiotycznych przymierzalni bez luster. Ale znalazłam tam kiedyś fantastyczną chustę robioną jak na szydełku w pięknym malinowym kolorze. Jednak plusów mniej niż minusów. Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Tally Weijl 08.09.07, 11:30 > Przestałam odwiedzać z powodu tych idiotycznych przymierzalni bez > luster. serio sa tam przymierzalnie bez luster? nigdy tam nic nie mierzylam... przedziwny pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Tally Weijl 08.09.07, 11:36 oczywiscie, ze są lustra w przymierzalniach! Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Tally Weijl 08.09.07, 11:42 lustra miniaturki;) metr długości, a szerokości może 30cm:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Tally Weijl 08.09.07, 11:41 mam z tally golf czarny, ma 4 lata, a wygląda jak nowy. ogólnie nie lubię tego sklepu, zazwyczaj nic mi się tam nie podoba, wszystko jakieś takie tipsiarskie, chyba tylko koszulki bokserki mają fajne Odpowiedz Link Zgłoś
panigazeta Re: Tally Weijl 08.09.07, 12:16 W czestochowie kiedys byl, bylam moze raz i wyszlam takiego kiczu nie znosze, pozatym zwinęli interes i teraz powstal jakis nowy szmelc Odpowiedz Link Zgłoś
maniu111 Re: Tally Weijl-tipsiarkie? 08.09.07, 12:33 wyjaśnijcie co znaczy"tipsiarskie" Odpowiedz Link Zgłoś
aplle_2006 Re: Tally Weijl 08.09.07, 12:37 Właśnie przecenili tam spodnie z 169 zł na 19.99 zł nie wierze że byście nie kupiły jakby fason był idealny na was. A przymierzalnie maja rzeczywiście śmieszne lustra. A i to prawda ze dużo rzeczy marnej jakości ale trzeba umieć wybierać a po drugie jest jeszcze coś takiego jak reklamacja. Odpowiedz Link Zgłoś
kimmay Re: Tally Weijl 08.09.07, 16:53 kiedys wpadlam na pomysl przymierzenia rurek.. poprosilam ekspedientke o 'jakies takie na mnie' <nie znam sie na rozmiarach> a ta spojrzala na mnie krytycznym okiem i wreczyla mi chyba najmniejsze spodnie swiata :) lydek nie moglam w nie wcisnac. przymierzalnie strasznie ciasne Odpowiedz Link Zgłoś
michalina_kowalczyk Re: Tally Weijl 08.09.07, 17:11 Mi kiedyś pani jak ją poprosiłam o spodnie na mnie to mi wygrzebała 42 a ja noszę 34 i wszystko na mnie wisi i wyglądam prędzej jak śmierć niż jak pączek. Zabawne to nawet było. Odpowiedz Link Zgłoś
w-swiecie-kobiet Re: Tally Weijl 20.09.07, 14:34 Szczerze mówiąc jestem trochę w szoku po przeczytaniu tego wszystkiego. Co do jednego moge się zgodzić - co do jakości, rzeczywiście kiepska, aczkolwiek da się wybrać stamtąd rzeczy, które można długo nosić (ja mam np. 2 pary spodni). Niektóre rzeczy sa naprawdę tandetne, ale często można wśród tej tandety znaleźć naprawdę świetne ciuchy. I jakie przeceny! Kilka razy trafiałam na przeceny, gdzie prawie wszystko bylo po 19,90 zł. Wtedy zakupy tam naprawdę się opłacają. Nie wiem na jakie ekspedientki trafiałyście, ale ja w Łodzi spotykam bardzo miłe dziewczyny. Zawsze mi coś doradzą czy pomogą... Odpowiedz Link Zgłoś