catalonka 04.10.07, 14:33 Gdzie można kupić materiały? interesuje mnie Warszawa i okolice. Wiem o jednym w Sezamie. Macie coś godnego polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nessie-jp Re: skelp z materiałami 04.10.07, 14:57 Takich sklepów i sklepików jest multum Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene alexis za dworcem willenskim w strone m1 04.10.07, 15:00 ja zawsze kupuje tam spory wybor nie tylko tkanin ale takze ajcesorow krawieckich www.alexis.pl/oferta.php nie sugeruj sie oferta na stronie bo wybor jest duzo wiekszy nie wiem czy oni te strone aktualizuja wogole maja tam tkjaniny codzienne takze nie tylko te blyszczace chyba obiciowe takze wypas jendym slowem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: skelp z materiałami 04.10.07, 15:01 jest świetny sklep z materiałami, w tym tafty, szantungi i inne w ślicznych kolorach na Nowym Świecie, kiedyś był chyba pod nr 21 w podwórku w okolicach Salamandra czyli vis a vis wyjścia z Chmielnej a teraz przeniósł się na drugą stronę Nowego Światu i jest dalej w stronę Starego miasta ale okna ma od ulicy, nie gdzieś w podwórkach. jest w okolicach sklew firmowych Dior i Estee Lauder - tak mi sie kojarzy. Drugi z super wyborem materiałów jest na.... Sklep Bławatny na... kurcze Marymoncka... sprawdzę i dam znać Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: skelp z materiałami 04.10.07, 15:07 Bardzo fajny sklep z materialami jest na Pulawskiej, numeru nie pamietam. Wysiadasz z tramwaju(19,4,36,18) na przystanku Dworkowa i idziesz w kierunku centrum. Sklep obok knajpy "Dziki ryz" Odpowiedz Link Zgłoś