Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Buty, buty!!! musze sie pochwalic...

05.10.07, 19:44
    ostatnie zakupy butowe:

czarne botki
    img209.imageshack.us/my.php?image=shoebedo035oj3.jpg
    img209.imageshack.us/my.php?image=shoebedo005yk2.jpg
    sliwkowe
    img68.imageshack.us/my.php?image=shoebedo015ca9.jpg
    img209.imageshack.us/my.php?image=shoebedo014us1.jpg
    w kolorze wina
    img209.imageshack.us/my.php?image=shoebedo007fz4.jpg
    img230.imageshack.us/my.php?image=shoebedo008pz5.jpg
    czerwone jedwabne
    img104.imageshack.us/my.php?image=shoebedo010re2.jpg
    img178.imageshack.us/my.php?image=shoebedo011rt1.jpg
    img209.imageshack.us/my.php?image=shoebedo033hm8.jpg
    Obserwuj wątek
      • disa Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 05.10.07, 19:50
        botki fajne i jedwabne tez fajne ;D
        • lvivianka Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 06.10.07, 14:40
          zaden z powyzej prezentowanych butow nie jest w moim stylu, ale oby Ci sie dobrze nosily:)
      • ryfka81 Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 05.10.07, 19:50
        Podobają mi się ostatnie. Super ta kokarda. Jeszcze jakby mniejszą dziurę miały,
        to byłoby już idealnie.
      • mena122 Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 05.10.07, 19:52
        pierwsze całkiem ładne.
      • kc_mc Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 05.10.07, 19:53
        Mam pytanie, czy z botkow wyciagnelas sznurowki, czy tak ma byc ?
        Bardzo mi sie one podobaja, ale jezeli mialyby byc bez sznurowek to bym ich nie
        chciala :)
        Sliwkowe nie podobaja mi sie ze wzgl na te kamyczki.
        Czerwone na koturnie sa takie inne, ciekawa jestem jak wygladaja na nodze.
        A ostatnie sliczne, tylko nie moge sie zdecydowac czy wolalabym z kokarda czy
        bez :)(ale raczej bez).
        Niech sie wszystkie dobrze nosza !!!
        :))))

• bgoralska1972 Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 05.10.07, 19:54
        Wszystkie mi sie podobaja oprocz sliwkowych (ten ozdobnik mi sie nie widzi).
        Czerwone jedwabne typowo wieczorowe
        pochwal sie jak je zestawisz z suknia.
        czarne chyba nalepiej beda wygladały z szerokimi spodniami :)
        czerwone (nr 3) chyba najbardziej mi sie podobaja.
      • cioccolato_bianco Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 05.10.07, 19:57
        jest sie czym chwalic, zazdroszcze.. no moze poza botkami ;)
        • magdaksp Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 06.10.07, 03:16
          ja dokladnie jak ciocco:)
      • siog odpowiadam 05.10.07, 20:05
        czarne botki
        sa bez sznurowadel, taki zamysl. nosze je do sukienek welnianych i z grubego
        jedwabiu (dlugosc nad kolano)+ grube satynowe rajstopy Wolford ze szwem z
        tylu.Nosze tez z waskimi dzinsami dlugosc przy kostce, oraz z bardzo szerokimi
        spodniami z wysoka talia.

czerwone wino
        do w/w sukienek (nie potrafie wytlumaczyc kroj ale poszukam fotki) + szare,
        grafitowe, sliwkowe welniane rajstopy + skorzana kurtka + duza torba.

sliwkowe
        wieczorowe.kupione na potrzebe chwili (na kolacje przedslubna) kolor idealnie
        pasuje do sukienki jedwabnej w kolorze niebieski (petrol). z jakosci nie jestem
        zadowolona. Raz zalozone i juz kamyki wylecialy:(

czerwone jedwabne
        sa przepiekne na nodze no i obcas! beda do mojej malej czarnej (troche
        nietypowej) oraz sukienek w kolorze granatowym,sliwkowym. super wygladaja z
        spodnica olowkowa oraz jedwabna koszula z bardzo dlugimi waskimi rekawami oraz
        koszula z bufiastymi rekawami...
        • siog sukienka 05.10.07, 23:52
          img72.imageshack.us/my.php?image=0415485321456astl300x40ml5.jpg
          do niej nosze te buty "czerwone wino"
      • tralalumpek Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 05.10.07, 20:06
        botki dla babci zosi
        sliwkowe -odpustowe
        wino - tandeta, brzydkie
        czerwone - oprocz koloru ...za zadne skarby swiata, nawet za
        darmo....
        • iluminacja256 Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 06.10.07, 13:09
          Nie wątpię, że większość z nich tak własnie na tobie by wygladała.
          Podejrzewam jednak, ze autorka wątku ma nieco bardziej wyrafinowany
          gust, co do stroju.

Przyznam, ze podobaja mi sie tylko jedne - czerwone wino, ale
          całkowicie zmieniłabym typ koturnu.
          • tralalumpek Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 06.10.07, 13:18
            na mni enie beda wygladac bo nigdy czegos takiego nie wloze na noge
            a butow trumniakow szczegolnie nie lubie
            wycieczek osobistych w twoja strona (tak jak ty w moja ) pozwol ze
            robic nie bede
            • siog Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 06.10.07, 20:07
              tralalumpek napisała:

> a butow trumniakow szczegolnie nie lubie

przepraszam ale spytam co to znaczy buty trumniaki??
              • tralalumpek Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 07.10.07, 11:19
                to te pierwsze, czarne ktore pokazalas
                zaklada sie najczesciej babciom na ostatnia droge
      • confused.girl Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 05.10.07, 20:31
        podobają mi się tylko zamszowe czerwone piptoły.
      • foamclene Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 05.10.07, 20:39
        2 i 4 obledne
        ech...
        te ostatni satynowe
        ukradlabym ;)
        • tarkiina.arawis Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 05.10.07, 21:09
          popieram w całej rozciągłości: 2 i 4 :)
          botki jak dla mnie paskudne
          co do tych 3 mam mieszane uczucia
      • xtrin Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 05.10.07, 21:02
        Nie podobają mi się żadne.
        Ciekawi mnie natomiast dlaczego tak absurdalnie wielkie zdjęcia dajesz.
      • kc_mc Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 05.10.07, 21:59
        Odnosnie kokardek, ostatnio widzialam takie w sklepie:
        image01.otto.de/pool/formatb/1630012.jpg
        www.buffalo-shop.de/res/product200/resource_46807.jpg
        www.buffalo-shop.de/res/product200/resource_42771.jpg
        www.buffalo-shop.de/res/product200/resource_29473.jpg
        www.buffalo-shop.de/res/product200/resource_35295.jpg
        • cioccolato_bianco Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 05.10.07, 22:03
          troche traci dynastia ;)
        • siog Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 05.10.07, 22:11
          takie moze beda w Pl za rok za dwa.

wrocilam z Hiszpanii kilka dni temu i wlasnie te z kokardami Pury Lopez (ale
          kokarda z przodu) zrobily furore w hiszpanskim Vogue, Elle, Glamour i w kazdym
          innym modowym czasopismie
          www.puralopez.com/07/home.php?idioma=1
          • kc_mc Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 05.10.07, 22:13
            To mnie juz sie bardziej kokardka z tylu bardziej widzi niz z przodu, jednak
            przy takiej ozdobie trzeba uwazac na odzienie, aby nie wyszlo tandetnie, jak to
            ciocco napisala - jak dynastia.
          • daggy4 Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 09.10.07, 10:07

teraz kokarda sie rozpowszechnila, ale prawde mowiac byla modna juz
            w zeszlym roku :))
      • yagiennka Podziwiam 05.10.07, 22:02
        że jesteś w stanie chodzić w takich butach na takich obcasach. Ja to sobie moge
        w takich posiedzieć lub postać ewentualnie :) Więc nie kupuję :(
      • mamamagic Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 05.10.07, 22:22
        absolutnie boskie, chętnie widziałbym je u mnie w szafie ;)
      • eej Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 05.10.07, 22:24
        najbardziej podobaja mi sie sliwkowe i czerwone atlasowe, potem czerwono-winne.
        raciczko-kopytka niestety nie.
        • edavenpo Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 06.10.07, 01:16

Sliczne botki ;-)
      • aplle_2006 Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 06.10.07, 03:11
        śliczne wszystkie oprócz czarnych
      • kamila29091 Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 06.10.07, 08:41
        podobaja mi sie sliwkowe i te czerwone drugie.
      • mia77 Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 06.10.07, 09:12
        Jedwabnych szczerze zazdroszczę. :)
        • pump_it_up Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 06.10.07, 11:50
          pierwsze sa ekstra:)
          • mirror43 Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 06.10.07, 12:19
            Botki - w pierwszej chwili "rany boskie, co za ohyda!", po drugim wlaczeniu do
            welnianej sukienki hm... moze byc ciekawie, zalezy jaka ta sukienka, ale ja bym
            nigdy nie kupila, nie znosze lakierkoe
            Nine West - w pierwszej chwili "rany boskie, co za odpustowa broszka", potem po
            zastanowieniu : trzeba dobrze dobrac reszte ciuchow, zeby nie wygladac jak z bazaru
            Czerwone wino - przod zdecydowanie "nie moj", a "obcas" genialnie wyglada, czy
            sa wygodne?
            Czerwone jedwabne - uwazaj tylko na to co do nich zalozysz i gdzie;) bo bardzo wow!
      • lolita212 Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 06.10.07, 12:58
        Czerwone jedwabne-cudne poprostu!!! I te ślwikowe również bardzo
        ładne:)
        • nioma [...] 06.10.07, 15:43
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • ciak1 Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 06.10.07, 17:32
        to ja chyba będę w mniejszości, bo mnie się najbardziej podobają
        piewsze (co to za marka?), a potem trzecie ;)
        • siog Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 06.10.07, 20:06
          wylamujesz sie!!!!:)))

botki sa All Saints.
          • edavenpo Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 06.10.07, 22:12

Nosilas je juz Siog? Przymierzalam je dzis w wersji niebieskiej - wydawaly sie
            wygodne - jakie sa w uzyciu?
            • siog Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 06.10.07, 23:58
              przerzucilam sie na nie:) i nosze namietnie! sa super wygodne. zastanawialam sie
              nad niebieskimi mocno (piekny kolor) ale w koncu wybralam czarne bo nie mam
              prawie czarnych butow. Jak chcesz je kupic to odrazu kupuj krem i spray do
              pielegnacji:) Daj znac jak wygladaja na nodze? sa super do zestawienia z wieloma
              rzeczami...
              • edavenpo Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 07.10.07, 09:53

Ja mam slabosc do kolorowych butow ;-) Tak sie zastanawiam nad nimi... a mialam
                kupic pare 'sensownych' kozakow, na niewielkim obcasie he he he

Wiesz ze widzialam te z Bertie wczoraj i zwrocilam na nie uwage bo przypomnialy
                mi pare Loboutinow ktore miala Carrie w SATC?
                Telepatia ;-)

PS. Wiecej zdjec wiesz czego poprosze ;-)
                • siog Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 07.10.07, 11:59
                  :))
                  wiem,wiem ale na razie czekam od profesjonalnego fotografa:) w tym tygodniu moze...

p.s. nie boisz sie zakladac "trumniakow"? buhaha hahahaaa (czyt. te botki z All
                  Saints)
                  • edavenpo Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 07.10.07, 17:11

Co ty - ja tam lubie trumniaki ;-)))

Powiem Ci ze przechodzilam dzis kolo oasis i zauwazylam na wystawie bezczelna
                    kopie mojej zielonoburej skorzanej pilotki All Saints (detale, kroj nawet kolor
                    zerzniety zywcem) - do czego to dochodzi zeby high street kopiowal high street ;-)
                    • siog Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 07.10.07, 22:11

> Co ty - ja tam lubie trumniaki ;-)))

no wiesz co! z takim oswiadczeniem i publicznie!!!! hahahaaaaa!!!!to ja sie
                      przyznam ze popelnilam jeszcze wielki grzech bo kupilam swietne jodhpurs z
                      militarnymi guzikami na kieszeniach.

> Powiem Ci ze przechodzilam dzis kolo oasis i zauwazylam na wystawie bezczelna
                      > kopie mojej zielonoburej skorzanej pilotki All Saints (detale, kroj nawet kolor
                      > zerzniety zywcem) - do czego to dochodzi zeby high street kopiowal high street
                      > ;-)

no to musze sie przejsc i zobaczyc. Ta kurtka meczya mnie kiedys ale w koncu nie
                      kupilam i zalowalam bo pasowalaby do wielu rzeczy. Kupilam te skorzana z tego
                      sezonu (na wskos z malymi bufkami)

Wiesz ja tak rozmyslalm nad All Saints i w koncu nie zakwalifikowalabym do high
                      street tylko jako midpoint between highstreet and high end. jest to sklep
                      niszowy, zawsze sezon,nawet dwa do przodu no i swietna jakosc (bynajmniej
                      wiekszosci ciuchow jakie mam) Ceny tez sa wyzsze niz przecietny high street,
                      nawet przy wyprzedazy nie chca cholera zejsc...
                      • ciak1 Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 07.10.07, 22:16
                        > kupilam i zalowalam bo pasowalaby do wielu rzeczy. Kupilam te
                        skorzana z tego
                        > sezonu (na wskos z malymi bufkami)

no nie, nie dość, że masz te świetne botki, to jeszcze dressden
                        jacket! właśnie umieram z zazdrości... ;)
                        • siog Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 07.10.07, 22:18
                          no Ciak nie umieraj! co mam zrobic jak mam slabosc do tego sklepu...
                          • ciak1 Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 07.10.07, 22:40
                            ;) właśnie postanowiłam - nie umrę dopóki nie zdobędę tej kurtki,
                            czyli bez obaw o moje życie, bo jeszcze długo sobie pożyję ;)

już myślałam, że latem wyleczyłam się z obsesji na punkcie tej
                            kurtki (przestała mi się śnić;)), aż tu w zeszłym tygodniu
                            postanowiłam odwiedzić mamę i co? odebrała mnie z dworca w tej
                            kurtce! nie wiem czy to było działanie z premedytacją, ale emocje
                            odżyły :) a teraz jeszcze Ty o niej piszesz... ;)
                            • foamclene baby wstretne 09.10.07, 10:11
                              dajcie fotke tej kurtki...
                              :)
                              prosze...
                              moglybyscie wizualizowac, bo mi wyobrazni nie wystarcza ;)
                              zaczynam sie wic i krecic z ciekawosci
                              biorac pod uwage, ze musze dzis zalatwic kilka sparw moze mi to
                              znacznie utrudnic ;)
                              • siog Re: baby wstretne 09.10.07, 11:45
                                img.auctiva.com/imgdata/3/7/5/5/2/1/webimg/44674014_o.jpg

ta, tylko dzisiaj u mnie nie otwiera sie...
                                • foamclene Re: baby wstretne 09.10.07, 11:53
                                  to pamietam ja
                                  boska kurtka z asymertycznym zapieciem :)
                                • escritora Re: baby wstretne 11.10.07, 11:45
                                  aaaa, wolałabym, żebyś jej nie pokazywała :(( cierpię :( ja taką chcę!
                      • edavenpo Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 08.10.07, 08:39

Zadzam sie - szczegolnie ze jakos ich materialow jest bardzo wysoka. To widac
                        szczegolnie w sekscji meskiej gdzie ich garnitury i plaszcze sa fantastycznej
                        jakosci - cos jak Paul&Joe. Co mnie bardziej zaskoczylo to to do jakiego stopnia
                        hs kopiuje - mimo wszystko all saints to nie prada (zara miala trzy polki butow
                        stylowanych na prade)

Oni teraz ida na wieksza ekspansje i troche sie zastanawiam jak zachowaja
                        'innosc' tej marki przy jednoczesnej popularyzacji. Wiem ze ostatnio zakonczyli
                        produkcje ich paskow z Jesus rocks i Glastonbury bo sie zrobily zbyt popularne i
                        rozpoznawalne ale nie do konca w pochlebnym kontekscie ;-)

Ja sie zastanawiam jak Diesel na to wszystko patrzy bo oni w pewnym sensie
                        dziela grupe docelowa z All saints i nie wierze ze All saints nie mialo efektu
                        na ich sprzedaz w UK.

Gdzie kupilas te jodphurs? Te z Gapa zawiodly mnie - wygladaja jak zwykle
                        spodnie tyle ze z guzikami - zupelnie inaczej od zdjecia ktore je reklamowalo..
                        • siog Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 08.10.07, 22:13
                          Ja sie zastanawiam jak Diesel na to wszystko patrzy bo oni w pewnym sensie
                          dziela grupe docelowa z All saints i nie wierze ze All saints nie mialo efektu
                          na ich sprzedaz w UK.
                          nie wiem jak w UK. patrze z perspektywy irl. AS tutaj jest bardzo sklepem
                          niszowym i "specyficznym" nie jest tez "znany" szerszej publicznosci jak
                          np.Diesel. Diesel w porownaniu jest gigantem. Podstawa dochodow Diesla zawsze
                          byly, sa i beda jeansy.AS jest bardziej "ubraniowa" i musz sie naprawde
                          postarac. Marka Diesel jest b.rozpoznawalna nawet wsrod tych,ktorzy nie kupuja
                          ubran tej marki, wiec dla AS jeszcze dluga droga... chociaz prwada jest ze
                          staraja sie , bo np.sa juz w Brown Thomas czy BT2, przed tym nie "wychodzily" ze
                          sprzedaza poza wlasnym sklepem... ach rozpisalam sie, troche namieszalam:)

Gdzie kupilas te jodphurs? Te z Gapa zawiodly mnie - wygladaja jak zwykle
                          spodnie tyle ze z guzikami - zupelnie inaczej od zdjecia ktore je reklamowalo..

kupilam w Hiszpanii, sa swietne. postaram sie wkleic fotke w srode. sa ciemno
                          oliwkowe i bardzo nawiazuja do munduru wojsk, maja super kieszenie z tylu z
                          guzikami metalowymi. ale wkleje fotke to zobaczysz.
                          btw jakie buty nosisz do jodhpurs? jaka gora?
                          • edavenpo Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 11.10.07, 17:28

Jasne - zgadzam sie ze nie ma co porownywac Diesel (ktory ma niesamowicie siklna
                            marke i bardzo dobrze zdefiniowany wizerunek) do All Saints. Ja mysle ze All
                            saints wgryzlo im sie zdecydowanie w czesc nie-dzinsowa w UK bo oferuja podobny
                            styl ale bardziej 'edgy' i czesto z lepszej jakosci materialow za ta sama lub
                            nizsza cene. Zauwazylam tez ze All Saints jest coraz bardziej promowany w
                            pismach typu Grazia czy fashions supplements do Guardiana czy The Times ktore
                            maja ogromny wplyw na to co gdzie kupuja fashionistki ;-) Pamietam ze jeszcze
                            niedawno ktos mnie pytal gdzie cos kupilam I mowialm All Saints to ludzie pytali
                            'co to?' teraz juz mniej ;-)

Co do bryczesow - szukam dalej… Twoje jodhpurs brzmia swietnie - jak te ktorych
                            szukam - poprosze o zdjecia. Ja mam dzinsy tego typu I nosze je balenciagowato z
                            drewnianymi koturnami lub trzewikami, szarymi prazkowanymi skarpetkami, obcislym
                            zakietem i zamiast chusty etnicznej - wielki szal w szkocka krate ;-)

Tak na marginesie - w Benettonie napatoczylam sie na spodnie a'la motorowe khaki
                            z takimi pseudo poduszkami na kolanach ale kroj bootcut. Chcialam je kupic do
                            przerobki ale stwierdzilam ze za duzo zachodu - cos mnie ciagnie w tym sezonie w
                            industrialno-meskie klimaty ;-) Czekam az sie zrobi zimniej to zaloze tez moj
                            zdekonstruowany czapko-beret z daszkiem Kangola - wiem brzmi dziwnie ale jest
                            niesamowicie dziwny i bedzie pasowal jak ulal ;-)
            • siog P.S. Edavenpo 07.10.07, 00:11
              a widzialas te z Office?:
              www.office.co.uk/womens/office_(w)/rippley_lace_up/37/4418/11930/1
              pieknie wygladaja na nodze do grubych rajstop.

Tez niektore modele z Bertie Bespoke tez calkiem calkiem (szczegolnie Dietrich)
              www.shoestudio.com/fcp-prod/Bertie/Shoes/1308/DIETRICH/GREEN
              daj znac co sadzisz:)
          • ciak1 Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 07.10.07, 18:42
            oj, jak tak mi się podobają, to mogłam się domyślić, że to all
            saints ;) pewnie za to cenę mają zabójczą :(
            • siog Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 07.10.07, 21:50
              180 eur. All Saints do njatanszych nie nalezy...niestety...
              • ciak1 Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 07.10.07, 21:53
                i tak gratuluję zakupu, bo są naprawdę boskie!
      • houhou Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 07.10.07, 09:37
        Też się wyłamię - botki są super!
        Nie podobają mi się winne platformy, ale i taz zazdraszczam zakupów.
      • branzoletka Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 07.10.07, 13:19
        b. fajne
        szczególnie 3 i 4
      • bloodmary5 Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 07.10.07, 18:30
        Przepiekne!Ostatnie czerwone poprostu cudo:))
      • pauuula15 Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 07.10.07, 18:39
        Te czarne botki cudowne!!!!
        Sliwkowe nie podobają mi się przez te ozdobki na przodzie
        czerwone bardzo ladne
        jedwabne tez slixczne tylko szkoda ze jedwabne
        • sabriel Re: Buty, buty!!! musze sie pochwalic... 08.10.07, 09:39
          Jedynie czerwone bardzo mi się podobają.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka