tora83 15.10.07, 13:30 Dziewczyny, duza impreza firmowa, Hotel Hilton ... Kompletnie nie wiem co zalozyc ... Nie chcialabym przy tym wydac fortuny ... Doradzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamila29091 Re: Impreza firmowa 15.10.07, 13:34 mala czarna przy takich okazjach sprawdza sie najlepiej, do tego czarne rajstopy szpilki lub kozaki, jakas dyskretna i eleganka bizuteria, nic innego mi nie pasuje do Hiltona. no chyba ze chcesz zrobic furore to sie ubierz jak dziedziczka, Paris albo Nicky Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Impreza firmowa 15.10.07, 13:52 Nie, tez myslalam o malej czarnej wlasnie. A jaka bizuterie bys proponowala? Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: Impreza firmowa 16.10.07, 12:53 myslalam o jakims zlotym lancuszku, dyskretnych kolczykach Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Impreza firmowa 15.10.07, 14:34 BYLE NIE KOZAKI DO MAŁEJ CZARNEJ !!! ktos tam zaproponowal ;/ ohyda -zabije caly urok ;] Mala czarna/czerwona, bordowa, szara, brazowa itd itp ;] Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Impreza firmowa 15.10.07, 14:41 co do sukienki to podpisuję się pod disą, "mała czarna" to klasyk + kopertówka, buty na obcasie, jakaś efektowna bransoleta + kolczyki (zresztą nie wiem co z biżu praktykujesz) Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Impreza firmowa 15.10.07, 15:08 No wlasnie na codzien generalnie nosze niewiele bizuterii. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Impreza firmowa 15.10.07, 15:16 i dobrze ;] Ja jestem za minimalizmem ;] Hazel dobrze pisze OBCASY musza byc i MAŁA torebka Moga byc buty czerwone, ale wtedy od razu torebusia czerwona tak... wiem, wiem teraz sie nie nosi torebek do butow... ale KLASYCZNA KOBIECOSC MA W D... MODE ;] Jesli wlozysz lancuszek z wisiorkiem to ja na Twoim miejscu bym rezygnowala z kolczykow -ewentalnie jakies drobne... nie ma co z siebie choinki robic Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Impreza firmowa 15.10.07, 16:12 disa napisała: ... nie ma co z siebie choinki robic zdecydowanie :), w sprawie biżu mniej znaczy lepiej ;)..ja akurat jestem zdecydowaną zwolenniczką minimalizmu w bizu img144.imageshack.us/img144/7418/krntv5.jpg img144.imageshack.us/img144/10/krkdm6.jpg img144.imageshack.us/img144/10/krkdm6.jpg nawiasem mówiąc zakochałam się w tej bransolecie :)czekam z niecierpliwością na jej pojawienie się w sklepie i..oby do gwiazdki;) możesz połączyć szeroką bransoletę + kolczyki, jeśli suknia ma np łódkowy dekolt lub naszyjnik + bransoleta, jeśli suknia jest wydekoltowana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Impreza firmowa 15.10.07, 16:18 Troche ciezkie mi sie wydaja zaprezentowane rzeczy ... do sukienki ktora chcialabym zalozyc <czarna, do kolana, ma ramiaczkach, z elastycznego materialu, bardzo klasyczna> Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Impreza firmowa 15.10.07, 16:21 to wybierz lżejszą, bardziej subtelną wersję..każdemu wg potrzeb;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: Impreza firmowa 15.10.07, 18:16 też mi się wydaje że to nie jest wieczorowa biżuteria do małej czarnej. ja bym wybrała coś srebrnego błyszczącego, nie musi być super-szlachetne. a nie masz może sukienki w innym ciemnym kolorze? ciemna zieleń, burgund, ciemny fiolet? to by było oryginalniej. Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Impreza firmowa 15.10.07, 18:25 Obawiam sie, ze z takowa moze byc problem, ale chce powloczyc sie jeszcze troche po sklepach, wiec moze uda mi sie cos nabyc w "normalnej cenie" :) Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins foto bransolety 15.10.07, 16:20 pomyliłam się przy wklejaniu wyżej img148.imageshack.us/img148/503/krbtn3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: foto bransolety 15.10.07, 16:23 cudna bransoleta. Zdradzisz skad ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: foto bransolety 15.10.07, 16:26 To Kruk, z kolekcji "Żywioły", od listopada w sklepach..uwielbiam tego typu bransolety :) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: foto bransolety 15.10.07, 16:42 ja tez. jedyne co lubie z bizuterii to wlasnie grube bransolety :) dzieki za info :) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Impreza firmowa 15.10.07, 18:34 po raz kolejny temat na forum i po raz kolejny zapytam: co jest napisane na zaproszeniu? (normane firmy na zaproszeniach na imprezy firmowe, zwlaszcza duze, zawsze pisza jaki stroj obowiazuje) Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Impreza firmowa 15.10.07, 18:39 Nie wiem, nie odebralam jeszcze zaproszenia ;) Z reguly na corocznych imprezach z tej okazji ludzie wygladaja wieczorowo <bez przesady jednak>. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Impreza firmowa 15.10.07, 18:43 mala czarna nie jest suknia wieczorowa a propos podpowiedzi wychodze z zalozenia ze jezeli jest to hilton i jezeli maja byc stroje wiczorowe to nie pozostaje ci nic innego jak taka wlasnie garderoba albo ja masz albo kupujesz albo... Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Impreza firmowa 15.10.07, 18:48 albo?:) Tez mysle, ze mala czarna bedzie najodpowiedniejsza. Chcialabym jednak, jak ktoras z Was slusznie zreszta zaproponowala, troche takowa sukienke "uoryginalnic" :) albo bizuteria, albo zdecydowac sie jednak na inny kolor ... Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Impreza firmowa 15.10.07, 18:56 specjalistkami od prostych malych bardzo eleganckich sukienek sa Reese Whiterspoon i Jennifer Aniston. Moze poogladaj ich zdjecia z roznych imprez`? Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Impreza firmowa 15.10.07, 19:01 I moj ulubiony dzial fuggerek: gofugyourself.typepad.com/go_fug_yourself/well_played/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Impreza firmowa 15.10.07, 18:56 bylam kiedys na fantastycznym sylwestrze, w przepieknej oprawie, w zamku, z turniejem rycerskim.... i co? ano nic, znajoma byla taka mocna w podejsciu do tematu garderoby wieczorowej ze zalozyla krotka sukienke , taka wlasnie mala... byla jedyna na calej imprezie, wygladala przeglupio i mysle ze nie czula sie najlepiej jej nonszalanckie podejscie do tematu zostalo mocno oszlifowane ale tobie zycze zebys wybrala te wlsciwa garderobe, sugerujac sie tym co stoi na zaproszeniu a nie glupiutkimi uwagami panienek ktorym sie wydaje.... Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 do Tralalumpek 15.10.07, 19:01 Wydaje mi sie, ze czarna, klasyczna sukienka jest na tyle klasyczna, ze nie powinna byc przyczyna modowego fo pa. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Impreza firmowa 16.10.07, 02:06 > jej nonszalanckie podejscie do tematu zostalo mocno oszlifowane no to niezle maniery ma to towarzycho, nie ma co :P Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Impreza firmowa 15.10.07, 18:57 Jakąś wieczorową sukienkę ;)) a propos firmowych imprez- byłam we Władyslawowie przez ostatnie dni w hotelu Velaves i odbywała się tam właśnie "impreza firmowa". ubrani byli na luzie- jakies jeansy etc, na początku wszyscy kulturalnie sączyli driny i rozmawiali ze sobą siedząc przy stolikach, tudziez stojąc na środku restauracji. Po kilku godzinach , kiedy towarzystwo popiło i wyszły z nich demony i prawdziwe oblicza pijanych pracowników firmy X, pusciły hamulce i szparki sekretarki tanczyły na kolegach z nogami opasanymi wokol pasa ;] zalosny widok. Więc 2 driny i pozniej tylko soczki i woda ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 do Hotally 15.10.07, 18:59 Bywa owszem, nie wiem gdzie pracujesz Hotally, ale w wielu firmach to standard, szczegolnie w mojej branzy. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: do Hotally 15.10.07, 19:21 To nie zależy od firmy czy branży, jest to sprawa indywidualna każdego człowieka i jego kultury picia i panowania nad sobą. Ja bym sobie nie pozwoliła na upodlenie się w miejscu pracy, na pozniejsze usmieszki i ploteczki w stylu "Pani Ally była niezwykle wyluzowana z Panem X" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: do Hotally 15.10.07, 19:23 Nie znam Cie i byc moze tak jest :) ale uwierz mi, wiele osob niestety odreagowuje w taki wlasnie, wysokoprocentowy sposob codzienny bieg i zycie w stresie :) No ale, tym razem w Hiltonie, to "nie tej rodzaj imprezy" :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: do Hotally 15.10.07, 19:33 Alkohol na stres nie jest dobrym ratunkiem, ale będę się wtrącać. Miłej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś