wildgoha 25.11.07, 14:25 zobaczylam piekny w sklepie ale nie odwazylam sie go kupic , prosze napiszcie jakie osoby ladnie wygladaja w takim ciuszku co do niego ubrac, spodnie spodnice... pozdrawiam i milej niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black_magic_women Re: golf z bufkami 25.11.07, 14:41 Kto ladnie w nim wyglada?Np ja:)Mam taki golf kupiony w lumpeksie.Mimo sporego biustu bardzo lubie taki fason i dobrze w nim wygladam(mam za to waziutjie ramiona)Czesto nosze go do dzinsow i korali,albo do olowkowych spodnic. Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: golf z bufkami 25.11.07, 14:47 A gdzie go widziałaś? Golfy z bufkami sa piękne, zwłaszcza czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
wildgoha w najzwyklejszym sklepie go wypatrzylam 25.11.07, 15:02 i strasznie mnie kusi i chyba go kupie , wtedy zagladne na metne bo nawet nie zwrociłam uwagi, :o) Odpowiedz Link Zgłoś
wildgoha a ta bluzka tez mi sie podoba :) 25.11.07, 15:05 aukcja.onet.pl/show_item.php?item=272077612 Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: a ta bluzka tez mi sie podoba :) 25.11.07, 15:10 Ale z bluzka to zartujesz, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: a ta bluzka tez mi sie podoba :) 25.11.07, 15:13 O cholera,po zobaczeniu tej bluzki chyba przestane lubic bufki i "wiktorianska"mode;)) Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: a ta bluzka tez mi sie podoba :) 25.11.07, 15:38 Dzizas, mam podobne odczucie . Projekt na bluzkę swietny, ale to co z nia zrobiły rękawy, futro i inne pie..e, to ludzkie pojęcie przechodzi...Jedyne co tej bluzce moze pomóc , to krawcowa odpruwajka badziewia ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
wusia77 Re: golf z bufkami 25.11.07, 15:44 ja mam cieniutki golfik z małymi bufkami w fioletowym kolorze. Uważam, że takie bluzki są piękne. noszę go do czarnych spodni i z paskiem w talii, bo ten kolor najładniej wygląda z czarnym. Odpowiedz Link Zgłoś
wildgoha Re: golf z bufkami 25.11.07, 15:54 co do bluzki, to tylko ta baza mi sie podoba, sama bluzka i te bufki , nie to dziwne arcydzieło, ale golf ktory widziałam ma takie same bufki i wyglada pieknie :o) dziekuje za odpowedzi Odpowiedz Link Zgłoś
potruputi Re: golf z bufkami 25.11.07, 21:14 kurcze, ja choruje na taki golf, koniecznie czarny...widzialam jakies z bufkami w promodzie, ale kiepskie były, poza tym nigdzie indziej. jesli zobaczycie gdzies takie golfiki piszcie prosze! Odpowiedz Link Zgłoś