tiram-issu 03.12.07, 08:47 Co sądzicie o tego typu sklepach? Czy według Was opłaca sie robic w nich zakupy?? Ja przyznam sie, ze jeszcze w zadnym nie bylam, ale slyszalam,ze markowe ciuchy mozna tam kupic naprawde tanio... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aiczka Re: outlet 03.12.07, 12:03 Trzeba sie trochę orientować. Czasami można trafić na świetną okazję a kiedy indziej wszystko kosztuje mniej więcej tyle samo co w "zwykłym" sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
abigail83 Re: outlet 03.12.07, 12:40 Nie przepadam za górami ciuchów i bałaganem, ale czasem warto sie pomeczyc ;) Lubie Factory za Benettona, Mango, Jackpota (b.dobry!), swietny Calvin Klein z b.ladna bielizna w b.przyjaznych cenach i z pelna rozmiarowka. Wczorajszy bilans wizyty w Factory - plaszcz Simple przeceniony z 900 na 500 i dwa staniki Calvina za 35 pln each ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuza190 [...] 03.12.07, 12:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
magda00.2 Re: outlet 03.12.07, 17:04 Różnie z tym bywa, pierwszy raz pojechałam latem i musze się przyznać, że tych torebek i torebeczek miałam całe mnóstwo, ale tak jak to ktoś już tu powiedział, że różnie z tym bywa. Czasami można kupić naprawdę fajne rzeczy za niewiele ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kylie-0 Re: outlet 09.12.07, 16:49 Ja bywam w Factory we Wroclawiu dośc często. W moich ulubionych sklepach- Simple, Vero Moda czy Mango- własciwie zawsze cos znajdę fajnego i do tego niepowtarzalnego. W outlecie mozna dostac końcówki serii kolekcji, których nie ma juz w sklepach- to dla mnie duzy plus. Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: outlet 09.12.07, 17:32 Ja kupuję ciuchy wszedzie tam,gdzie jest taniej niz normalnie- w outletach wiec tez się zdarza, dlaczego nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: outlet 09.12.07, 17:40 Byłam ostatnio w Fashion House w Piasecznie (tuż pod Warszawą) i byłam rozczarowana. W zasadzie ceny nie odbiegają od tego, co normalnie wisi na stoiskach "promocyjnych" czy wyprzedażowych. Wiele rzeczy jest w normalnych cenach. Trudno wypatrzeć coś naprawdę taniego. Cała zdobycz to jedna para spodni od dresu w Stefanel (tam akurat spore przeceny) i jeden biustonosz Feliny przeceniony o "całe" 20 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: outlet 09.12.07, 18:19 Ja bywam, owszem :) Najchetniej w Mango, Calzedonii, CK... I fakt, jak sie trafi, mozna znalezc perelke za smieszna cene- ja np. znalazlam swego czasu w Mango swietna spodnice z wysokim stanem za 29,90 :D O dziwo, nie odtsawala mi w talii, jak wiekszosc takich spodnic, ktore musze potem przerabiac u krawcowej. I to jest drugi plus outletow- sa tam nie tlyko koncowki serii, ale tez rzeczy, ktore sa w jakis sposob nietypowe i ludzie ich nie kupili--> zazwyczaj takie rzeczy sa idealne dla mnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: outlet 09.12.07, 18:56 zalezy jaki outlet i jaka marka :) ja niektore lubie, nawet bardzo, i to absolutnie nie te z cyklu balaganu na wieszakach i gory ciuchow na stolach :P Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: outlet 09.12.07, 20:28 Bywam ok. raz na kwartał, ale kupuję znacznie rzadziej. Ostatnio - świetna spódnica w Solarze przeceniona z 289 na 89 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
plum1000 Re: outlet 10.12.07, 10:09 mia a ten outlet solara to w poznaniu/?? są jakies FAJNE outlety w krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: outlet 10.12.07, 11:52 W Poznaniu jest solar w facktory, też zakupiłam niedawno szal a la ludowy za 69 zł:) W krakowie nie wiem niestety. Odpowiedz Link Zgłoś