tralalumpek 08.12.07, 11:09 ostatni jego pokaz to rozczochrane koki i zachwyt Lagerfelda Winehouse no szanowne forumowiczki Sylwester na progu stoi i czas karnawalu, ktora sie odwazy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinkdot Re: Amy Winehouse-muza Lagerfelda 08.12.07, 11:33 Obowiązkowo jeszcze należy napchać sobie czegoś białego do nosa, to niezbędny element jeśli wybieramy image a la Winehouse. Może być cukier puder, albo proszek do pieczenia, zawsze to taniej niż koka;). Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins ;) + 08.12.07, 11:52 przy boku partner z którym od czasu do czasu mozna sobie wzajemnie porobić jakże efektowne siniaki ;) - dzięki czemu karnawał będzie niezwykle kolorowy Odpowiedz Link Zgłoś
kitler1 Re: Amy Winehouse-muza Lagerfelda 08.12.07, 15:45 pinkdot napisała: > Obowiązkowo jeszcze należy napchać sobie czegoś białego do nosa, to niezbędny > element jeśli wybieramy image a la Winehouse. Może być cukier puder, albo > proszek do pieczenia, zawsze to taniej niż koka;). najlepsze jest chyba mleko w proszku. przestrzegam za to przed maka - koledzy sie zaklajstrowali ;). Odpowiedz Link Zgłoś
cadenza Re: Amy Winehouse-muza Lagerfelda 08.12.07, 14:11 nie przepadam za amy housewine;) na nastepna impreze umaluje sobie mega kreski ala amy ale chyba nigdy nie odwaze sie na gniazdo ktore nosi na glowie Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Re: Amy Winehouse-muza Lagerfelda 08.12.07, 14:44 A dla mnie Amy Winehouse jest rewelacyjna! Muzyka, głos..osobowość (nieżle zwichrowana, ale na pewno nie- przeciętna)...jej płytę Back to Black moge słuchać non stop (no prawie...):) Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Amy Winehouse-muza Lagerfelda 08.12.07, 17:17 Jej muzyki nie znam więc się na ten temat nie będę wypowiadać ,głównie znana chyba ze skandali. Ogólnie wygląd tragedia-masakryczna fryzura-kokon + okropny makijaż. Odpowiedz Link Zgłoś
rei-ko Re: Amy Winehouse-muza Lagerfelda 08.12.07, 21:40 nie zapominaj o jakims srebrnym czyms wcisnietym na zeba... Muzyka w porzadku, ale cala otoczka... chyba tylko lysa Britney jest gorsza :P Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: Amy Winehouse-muza Lagerfelda 09.12.07, 10:47 Najpierw ją zobaczyłam, potem usłyszałam. Aaaaaaa, ja jestem estetką, teraz jak ja słyszę, to cierpię! Mimo sympatycznej muzyki. Zbyt silna trauma... Odpowiedz Link Zgłoś
krabe Re: Amy Winehouse-muza Lagerfelda 08.12.07, 17:26 ja też ją uwielbiam.muzyka jak dla mnie boska!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Amy Winehouse-muza Lagerfelda 08.12.07, 21:49 moglabys wkleic jakies fotki?ja myslalam o tej fryzurze,juz jakis miesiac temu znalazlam na youtube material,jak zrobic wlosy ala winehouse:)dla mnie jest boska. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Amy Winehouse-muza Lagerfelda 09.12.07, 12:45 tutaj ten kokon dosc dobrze wyglada: i.wp.pl/a/f/jpeg/18296/ap_People_Amy_Winehouse.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
mausi5 Fotki 09.12.07, 13:24 Za sama Amy nie przepadam (lub raczej za jej wygladem, ale te zdjecia z okazow, wcale nie sa zle! www.trendencias.com/2007/12/08-chanel-pre-fall-2008-irina-lazareanu-y-amy-winehouse Odpowiedz Link Zgłoś
m23p31 Re: Amy Winehouse-muza Lagerfelda 09.12.07, 13:47 Horodyńks już zauwazyła, że kokon jest trendy;) www.kaprysy.pl/2374/czyj-to-biust/ mnie się podoba:> Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Amy Winehouse-muza Lagerfelda 10.12.07, 13:03 Mnie sie image Amy bardzo podoba, wreszcie jakas ciekawa twarz, ktora mozna zapamietac. Ale ze mam zupelnie inny typ urody, stylizowac sie na nia nie bede :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Amy Winehouse-muza Lagerfelda 10.12.07, 13:14 mnie się podobają te rozczochrane koki, ale niestety chyba bez zaprezentowanych na filmiku sztucznych włosów nie da się tego zrobić :( Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Amy Winehouse-muza Lagerfelda 10.12.07, 15:07 ja najpierw Pania usłyszałam, potem zobaczyłam :-))) Muzyka boska! Amy niewyjściowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Amy Winehouse-muza Lagerfelda 10.12.07, 15:25 no tak, krytykanctwo zawsze modne... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Amy Winehouse-muza Lagerfelda 10.12.07, 16:50 a gdzie tu krytykanctwo? juz pisalam kiedys na forum: muzyka niesamowita, powybijane zeby mniej powabne ale koczek fajny (czep sie tramwaju) Odpowiedz Link Zgłoś