sylwiap76 23.12.07, 19:44 Jak Wam się podoba ten płaszcz? www.mango.com/penelope/imprimir/6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwiap76 Re: płaszcz 23.12.07, 19:46 Jaki szalik do tego pasuje?Z góry dziękuje za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: płaszcz 23.12.07, 19:58 Ładny:-) ale na oko chyba niebyt ciepły;-) a szalik każdy gładki właściwie Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: płaszcz 23.12.07, 21:14 taki zwyczajny, chyba tylko penelope cruise wygląda w nim wystrzałowo Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: płaszcz 23.12.07, 21:20 cos pokręciłam w nazwisku??? możliwe, jestem zmeczona świątecznymi porządkami;D;))) a jak powinno byc...cruz? :P Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: płaszcz 23.12.07, 21:25 wszystko jedno czy cruise czy crus czy kruz.., ale nie pisz, ze wyglada wystrzalowo, bo ona zawsze wyglada jak molestowana zona torreadora Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: płaszcz 23.12.07, 21:31 molestowana czy nie molestowana, ale fajna z niej laska:)no nie wiem jak wygląda rano na kiblu, ale na tych zdjęciach wygląda super:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: płaszcz 23.12.07, 21:40 laska ???? z takimi ustami ? no i jaka nieproporcjonalna twarz... jest bardzo dobra aktorka, ale brzydkie toto jak szare kacze ! Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: płaszcz 23.12.07, 21:32 eee - nie tak zle ta penelopa wyglada... a juz na pewno nie jak moje wyobrazenie molestowanej zony torreadora.... a jesli chodzi o plaszcz - na zdjeciu wyglada niezle, w realu zle - jak pogniecione cienkie paskudztwo - maz mi za wszelka cene chcial kupic taki pare dni temu ale wybilam mu to z glowy tlumaczac, ze to by sie nadawalo na pogrzeby wylacznie. wiec sorry ale nie doradze. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: płaszcz 23.12.07, 21:41 > eee - nie tak zle ta penelopa wyglada... a juz na pewno nie jak moje > wyobrazenie molestowanej zony torreadora.... niestety, wyglada tak, jakby codziennie dostawala piescia w dziob... Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: płaszcz 26.12.07, 03:15 sankanda napisała: > ale nie pisz, ze wyglada wystrzalowo, bo ona > zawsze wyglada jak molestowana zona torreadora Niezwykle trafne określenie. Już sądziłam, że jestem jedyną, co się Penelopą nie zachwyca. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.oliwka Re: płaszcz 24.12.07, 21:27 A mi sie ten płaszcz bardzo podobał, ale dupa jestem bo mierzyłam i nie kupiłam:( Teraz żałuje bardzo, zwłaszcza że pooglądałam konkurencje w innych sklepach i ten był najfajniejszy... A Penelope brzydka??? Oczywiście są ładniejsze, ale na pewno ona nie wygląda jak "molestowana żona torreadora" ( co za głupie określenie w ogóle..) Odpowiedz Link Zgłoś
pauuula15 Re: płaszcz 25.12.07, 12:47 Płaszcz jest klasyczny, ale Penelope to piękna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
ana5695 Re: płaszcz 25.12.07, 21:14 Moje zdanie to takie ze piekno zawsze beda krytykowac paskudy.A plaszcz jest ladny jesli nie masz w pasie za duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: płaszcz 27.12.07, 16:39 > Moje zdanie to takie ze piekno zawsze beda krytykowac paskudy. Co za odwaga ! Ja bym sie wstydzila to zdanie podpisac :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nikola-86 Re: płaszcz 25.12.07, 21:22 W rzeczywistosci wyglada o niebo lepiej. Ja go nosze juz ponad miesiac i jest super. Warto bylo dac te 640 .... czy iles tam ;) za niego. Aha - jest bardzo cieply. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.oliwka Re: płaszcz 25.12.07, 23:01 czemuż, ach czemuż go nie kupiłam..? buuu... strasznie żałuje, ze szkoda było mi tej kasy,:( Odpowiedz Link Zgłoś
nikola-86 Re: płaszcz 28.12.07, 14:37 Ja kupilam od razu bo nie znalazlam nic lepszego dla siebie .... Pralam go juz i wszystko wyglada tak, jak zaraz po wyniesieniu ze sklepu - a futerko mialam na maxa zabrudzone bo akurat w tym plaszczu mialam wypadek - i wszystko jest super. Kupilam tez podobny na allegro za 300 zl, jest cienszy od tego z mango i nie tak cieply ale za to ma etole na szyi a nie dekolt i chociazby przez to nie jest mi w nim specjalnie zimno ;) ale to raczej nie na 30 stopniowy mroz. Jest bardzo podobny, tylko ze bez paska i czarny chociaz z tego co pamietam byl tez brazowy - jak chcesz to wpisz w allegro brazowy czarny etola to ci sie powinien wyswietlic :) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: płaszcz 26.12.07, 03:16 Na zdjęciu wygląda świetnie, tylko pasek do niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: płaszcz 28.12.07, 16:29 Płaszczyk bardzo ładny :) Swoją drogą, mają ludzie inwencję... Najpierw Disa wyskoczyła z czyszczeniem fug, a teraz ktoś tutaj z "molestowaną żoną torreadora"... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sasza11-0 Re: płaszcz 28.12.07, 16:46 Odpowiem ci to się nazywa"Najpierw piszę a potem myślę" Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: płaszcz 28.12.07, 16:50 No, to teraz zacznij stosować się do tej rady. Odpowiedz Link Zgłoś