aanuleczkaa 24.12.07, 17:39 w jakich sklepach znajdę takie duuże czapki zimowe? nie chodzi mi o berety :)wiem,że jakiś czas temu były w H&M, ale niestety już ich tam nie widziałam. bardzo proszę o pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pauuula15 Re: Duuuże czapki 25.12.07, 12:45 Widziałam ,ale jakiś czas temu W Diverse duże czpki w szarym kolorze. Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Duuuże czapki 01.01.08, 16:35 czy chodzi o takie, jak ja to mowie smurfowe czapki? czy raczej berety,nie wiem jak to nazwac,takie z "wiszacym" tylem?bo ja wlasnie takiej szukam! ale chyba wszystkie, skubane, wykupilyscie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
miruka Re: Duuuże czapki 01.01.08, 18:48 kupiłam bodajże w New Yorker ale głowy nie dam bo to już była końcówka łażenia i nie zwracałam wielkiej uwagi na nazwę sklepu, taki biały, ciepły, dość duży, 39 złotych, były inne kolory, na mojej wielkiej łepetynie nie wygląda żeby był strasznie wielki ale to już taka moja uroda Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Duuuże czapki 01.01.08, 23:15 W C&A, jeśli uda Ci się znaleźć jakąś czystą i niedziurawą w tym wielkim kłębowisku, jakie mają w zwyczaju mieć w tym sklepie:) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Duuuże czapki 02.01.08, 13:54 ja swoja kupilam na rynku za 55zl i jestem z niej bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś