nestea1 27.12.07, 15:46 www.allegro.pl/item287200944_profesjonal_kurtka_diverse_membrana_2000_2000_l.html potrzebuje czegoś ciepłego i sportowego, widział ktoś tę kurtkę na żywo, fajna jest? i ogólnie jak waszym zdaniem sie prezentuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nestea1 Re: kurta, co sadzicie 27.12.07, 15:57 na stronie diversa jest cos podobnego, tylko z "alaską" przy kapturze, orientuje sie ktos może w cenie tej kurteczki? Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: kurta, co sadzicie 28.12.07, 13:25 nestea1 napisała: > na stronie diversa jest cos podobnego, tylko z "alaską" przy kapturze, orientuj > e > sie ktos może w cenie tej kurteczki? W Arkadii widziałam przecenioną na ok. 200 zł. Nie pamietam dokladnie, 220-250, jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiap76 Re: kurta, co sadzicie 27.12.07, 17:05 Zwyczajna kurtka nie podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
khumbamelala Re: kurta, co sadzicie 27.12.07, 22:36 ja mam kurtke diverse tego typu tylko z zeszłorocznej kolekcji (a może to było 2 lata temu...) i jestem z niej bardzo zadowolona. Ciepła, nieprzemakalna, moja ma pas zapinany na biodrach tak żeby nic nie podwiewało, bardzo dobrze wykończona, ma mnóstwo kieszonek, skrytek i kieszeni, kaptur nie spada z głowy bo można go sobie na wiele sposobów wyregulować. Moja prana była w pralni, ale podobno można ją też wrzucić do pralki - ja się obawiałam, że straci na "nieprzemakalnści". same superlatywy ;) a! taką kurtkę ma też mój brat i również nie ma zastrzeżeń. Ja kutrke kupiłam na przecenie w sklepie za 150 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: kurta, co sadzicie 28.12.07, 13:07 jak na sportowa calkiem niezla widzialam ja ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
suonce89 Re: kurta, co sadzicie 28.12.07, 13:33 Moim zdaniem dobrze się prezentuje :) Mam podobną. Kupiłam ją chyba rok, czy dwa lata temu na narty. Jest ciepła i nieprzemakalna, a w dodatku tańsza niż kurtki narciarskie i snowboardowe z Roxy czy Iguany. Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: kurta, co sadzicie 28.12.07, 13:34 > narciarskie i snowboardowe z Roxy czy Iguany. żadna z tych firm nie jest firma która produkuje sportowe ubrania;-) Odpowiedz Link Zgłoś