fresa5 10.02.08, 18:03 Czy widziałyście w którymś z warszawskich H&M-ów te jeansy? harel.blox.pl/2008/02/Jedne-jeansy-cztery-pomysly.html#ListaKomentarzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
harel Re: jeansy z H&M 10.02.08, 18:12 Jeansy są z linii Trend Ladies i widziałam je w H&M przy Marszałkowskiej jakieś dwa tygodnie temu. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: jeansy z H&M 10.02.08, 18:12 na zdjeciu wygladaja ok, nażywo bardzo tandetnie. Lepiej leżą już te z Pepe jeans Odpowiedz Link Zgłoś
florena82 Re: jeansy z H&M 22.03.08, 15:13 Nie powiedzialabym ze wygladaja tandetnie, nie sa z grubego jeansu wiec stad moze wydaja sie jakies kiepskie. Ale mysle ze cena jest adekwatna do jakosci. Sama ich nie przymierzylam, wiec nie wiem jak leza. Odpowiedz Link Zgłoś
conti Re: jeansy z H&M 21.03.08, 23:52 Nie chcę zaczynać nowego watku więc pozwolicie,ze się dopisze tu. Jak oceniacie jakośc jeansów z hm? mierzyłam dzisiaj 2 pary, ciemne denimowe...w sumie układały się ok ale jak w uzytkowaniu? praniu...itp itd? Odpowiedz Link Zgłoś
krv16 Re: jeansy z H&M 22.03.08, 00:06 mam rurki z działu dziecięcego i trochę się rozeszły podczas chodzenia, poza tym wyciągają się na kolanach, ale za 70zl spodziewalam sie gorszych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: jeansy z H&M 22.03.08, 00:40 Nie noszę za często spodni, ale niecały rok temu kupiłam ciemne dżinsy w HMie i do dziś wyglądają jak nowe, a traktuję je jako strój wybitnie roboczy i podomowy, więc chyba nie jest najgorzej. W tym roku kupiłam sobie takie,jak na zdjęciu - szwedy, ale jasne. zobaczymy, ile one pociagną. a ceny raczej niewygórowane, jak to w hmie, więc raczej polecam :). Odpowiedz Link Zgłoś